Io sunt anti-Basescu - altcineva?

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

quote:
Originally posted by copiloi

Basescu are mandat de 5 ani, Parlamentul de 4 ani (adica pana la anu').

2 ani cu Basescu e infinit mai rau decat inca un an cu hrebenciucii din Parlament.

Alina

Stau si ma intreb, oare dupa anul ala cu 'hrebenciucii', cine altcineva crezi ca o sa vina in Parlament? Si de ce e mai rau Basescu decat dealde minunatii parlamentari care s-au opus cu indarjire de a le putea fi controlate averile si mismasurile inca 5 ani dupa terminarea mandatului si au declarat sus si tare ca (,) "confiscarea averilor dobandite ilegal este egala cu o condamnare la moarte"? Si astia cica fac legea in tara...Rufus toata stima, vorbesti chiar pe limba mea.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaruta spune:

quote:
Originally posted by maria2007

Simona, si eu sunt anti Basescu, nu il votez .

am plecat la ce am de facut pe ziua de azi si va doresc sanatate
exista viata si dincolo de base

Maria2007, poti sa te duci linistita la treburile tale, te-a trecut Simona si pe tine pe post it

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Subscriu la ce spune Alina (copiloi) si Simona27.

Nu imi fac griji ca n-o sa apara si un candidat valabil la presedintie. Si pina una alta eu chiar m-am resemnat ca va cistiga PSD la urmatoarele alegeri

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

quote:
Originally posted by copiloi

quote:
Originally posted by tlaura
Si as mai intreba persoanele care vor vota impotriva lui Basescu, pe cine punem presedinte?

Pai asteapta momentul cand vom sti candidatii la presedintie.

Paler a spus ca Basescu e nul ca presedinte. Deci ma gandesc ca pe langa Becali si Geoana, va candida si un altul, care va fi cel putin cu 1% mai bun decat Basescu.

Alina

Paler isi primea salariul de la antena 3...ce ai fi vrut sa scrie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

Guestus, daca tu crezi ca Paler spunea ce spunea doar pentru a incasa banii, atunci e TRIST!!!!!!

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca spune:

Guestus.......e jalnica afirmatia ta despre Domnul Paler. Spune, din punctul meu de vedere, multe despre Tine!
L-am cunoscut, i-am audiat multe prelegeri inainte si dupa Basescu, i-am citi cartile...a fost un OM mare

Raluca (DPN 20.10.2007) si mama Ilincai de 5 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Aici discutam altceva...yo intreb cine la antena 3, 4 sau x are curaj sa spuna altceva decit contra basescu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marilena12 spune:

O fi fost el Paler om mare, dar, Guestus are dreptate! Toti cei care sunt platiti de Antena, indiferent ce numar, sunt sau tre sa fie oficial contra lui Basescu. Altfel, nici nu ar avea ce sa caute acolo. Si pentru mine asta este un fapt probat intr-un mod despre care nu pot vorbi pe forumuri!

Mari

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaby spune:

Voi chiar credeti toate mizeriile lor (a tutturor)???? toti sunt o apa si-un pamant...asa inseamna ca voi merge la vot pt DA, chiar daca am fost cu base, candva...si pe mine m-a dezamagit, ca pe multi altii!

Nu ma intereseaza ca nu am cu cine sa mai votez, nu merg pe premiza asta, poate cine stie...nu se stie de unde sare iepurele! Poate vrea totusi dnul Isarescu sa se mai "manjeasca" odata@!!!!Voi chiar credeti sloganurile lui base, cand el are destule: de la neuitata flota pana la contracte de influenta (cel mai simplu ar fi cel cu compania de iluminat staradal)plus bilete de ajutoarare a celor care nu-si recupereeaza TVA, eu sigur pt firma mea nu-l mai vadZ!!!!

In el u cred, nici in ceilalti, cred ca sting lumina (la mine acasa)::))si...plec!

Cu stima,

Mergi la inceput