Io sunt anti-Basescu - altcineva?

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

quote:
Originally posted by Clover
Ma intreb retoric de ce astia care voteaza da nu simt nevoia sa foloseasca majuscule, litere mari si culori sclipitoare.

Pentru ca ei sunt oameni de bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

quote:
Originally posted by mamaruta

quote:

Nu ma deranjeaza, mi se pare penibil. As vrea sa vad lucrurile din perspectiva domnului Cocos. In fond si idolul lui baselu, Cuza, aprecia femeile. Pe alte meleaguri un presedinte adulter trebuie sa isi ia zborul. Noi il batem pe umar si ii mai dam un paharel.

Keep the promises you make to yourself.

Tu ai putea sa vezi numai din perspectiva doamnei Basescu.

Cu putina imaginatie e posibil orice

Keep the promises you make to yourself.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

quote:

Nu ma deranjeaza, mi se pare penibil. As vrea sa vad lucrurile din perspectiva domnului Cocos. In fond si idolul lui baselu, Cuza, aprecia femeile. Pe alte meleaguri un presedinte adulter trebuie sa isi ia zborul. Noi il batem pe umar si ii mai dam un paharel.

iti mai dau o tema de gindire....madam udrea e doar paravanu"....basescu a stat pe mare multe luni si se stie ca pe 1 vapor nu prea gasesti multe femei....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetamaria spune:

de ce dredeti ca nu are prestanta de presedinte?????????????
NU HAINA FACE PE OM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sunteti superficiali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

quote:
Originally posted by violetamaria

de ce dredeti ca nu are prestanta de presedinte?????????????
NU HAINA FACE PE OM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sunteti superficiali

nu cred ca de tricourile lui basescu se vorbea prin zona...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

am zis ca nu mai intru prin zona,da uite ca tocmai citeam ceva si nu m-am abtinut sa nu va arat si voua.
Fiinca nu am cititi subiectele cu toate discutiile pe tema politica nu-s daca s-a mai postat,daca da scuzoaiele mele.

Decembrie 2009 . Becali il invinge in turul doi pe Traian Basescu, fiind ajutat de mai vechiul sau inamic Corneliu Vadim Tudor, care isi va sfatui alegatorii sa voteze PNG-ul. Drept rasplata, acesta va fi nominalizat pentru functia de prim-ministru, iar majoritatea PNG-PRM din Parlament il va investi in functie. Pentru prima data in istoria moderna a Romaniei UDMR nu va mai fi la guvernare.

Ianuarie 2010 . Proiectul noii Constitutii trece de Parlament si urmeaza sa fie organizat un referendum. Printre modificarile esentiale se numara: interzicerea tuturor religiilor cu exceptia celei ortodoxe (inclusiv ateismul), este reintrodusa pedeapsa cu moartea, ungurii sau tiganii (exceptand o parte a Ferentariului formata din sustinatori ai lui Becali, care in urma cu mai bine de 3 ani l-au ajutat pe acesta sa castige un important capital de imagine) sunt declarati persona non-grata pe teritoriul Romaniei (acestora le va fi retrasa automat cetatenia romana in momentul intrarii in vigoare a Constitutiei) , vulturul de pe stema Romaniei este inlocuit cu o oaie, noul drapel va fi rosu si albastru cu o cruce in mijloc, libertatea de exprimare este strict limitata etc.

Februarie 2010 . Steaua joaca primul meci din primavara europeana pe Stadionul Ghencea, meciul fiind transmis pe ecrane uriase in toata tara , in comentariul lui Dan Diaconescu.

Martie 2010 . Steaua este eliminata din cupele europene, in timp ce Dinamo si Rapid merg mai departe. Copos este arestat si condamnat la moarte. Borcea este mazilit in Pakistan , acolo unde va muta cu el echipa Dinamo. Se inregistreaza o premiera absoluta: o echipa din Pakistan in cupele europene.

Aprilie 2010 . Constitutia este votata de 99 % dintre cei care s-au prezentat la urne. Observatorii straini se alarmeaza si presa internationala acuza ilegalitatea scrutinului din Romania . Becali apare triumfator pe Maybach in Piata Universitatii. Pipera devine noul sector 7 al Bucurestiului.

Mai 2010 . Internetul ("unealta diavolului") este interzis. Milioane de calculatoare sunt arse pe rug. Uniunea Europeana publica un raport defavorabil referitor la trecerea Romaniei la moneda euro. Becali declara ca nu da un ban pe Uniunea Europeana.

Iunie 2010 . Steaua sarbatoreste cucerirea unui nou titlu de campioana. Golgeterul Nicolita ( 43 de goluri, toate din penalty) primeste Gheata de Aur a Europei. Corneliu Vadim Tudor, aflat intr-o vizita oficiala la Bruxelles, este retinut si internat intr-un sanatoriu.

Iulie 2010 . Meme Stoica este noul prim-ministru. Ultimii intelectuali parasesc tara .

August 2010 . Pentru prima data in istorie, Uniunea Europeana renunta la o tara membra.
De aici lipseste faptul ca din Constitutie se elimina functia de presedinte si se introduce cea de imparat. Tot in Constitutie se declara ca Dinastia Becali este trimisa lui Dumnezeu pe Pamant cu drept de viata si de moarte pentru supusii sai.

Septembrie 2010 - Televiziunile incep sa transmita numai 3 ore pe zi cu imagini despre realizarile ilustrului imparat si noua epoca de aur a tarii. (circula zvonuri ca intre timp denumirea a fost schimbata in epoca lânii de aur)

Octombrie 2010 - Se trece la crearea rasei pure romanesti (de oameni si de oi, ca tot una sunt). Tuturor li se tatueaza o cruce si in loc de prescurtarea INRI doar GB.

Noiembrie 2010 - Este executat ultimul pretins intelectual (un inginer cu diploma falsa de la Rebu) ... adevaratii intelectuali au reusit sa fuga sau au fost executati de mult.

Decembrie 2010 - Marea aniversare a incoronarii. Romania este trecuta pe harta lumii ca o zona alba. Somalia isi retrage si ea ambasada.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Ioana, spune Doamne-fereste si bate in lemn!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helga spune:

Daca imi permiteti un comentariu din afara...

Am tot respectul pentru Basescu, pentru ca a avut curajul sa spuna lucrurilor pe nume, pentru ca a avut puterea sa o aduca pe Romania in Europa, pentru ca a fost intotdeauna prietenul Moldovei si a facut posibilul si imposibilul sa intareasca relatiile, sa faciliteze obtinerea cetateniei romane (care a fost stopata de catre cei din Parlament in 2003 si tot ei tergiverseaza aprobarea legii propuse de catre Basescu).

Ce are Romania si ce are are R. Moldova, avind aceiasi soarta in principiu? Cind va vad cum va jeluiti de soarta grea pe care o duceti, v-as invita in R.Moldova pentru citeva zile, sa vedeti ce simplu este sa pleci undeva peste hotare, ce simplu este sa mergi la prietenii din Romania, ce simplu este sa-ti aperi drepturile, etc.etc. Si pina la urma nu Basescu este responsabil de viata de zi cu zi a unui cetatean roman. Noi insine ne facem traiul asa cum este el. Vreti sa va vina Basescu si sa faca ordine prin spitale, ghisee publice, transport public? Eu cred ca el face mai mult decit imputernicirile pe care le are. De celelalte suntem responsabili noi.

Din multele mesaje pe care le-am citit, mesaje in defavoarea lui Basescu, nu am gasit unul care sa aduca fapte concrete pentru care este nemultumit de Basescu.

Daca as avea posibilitatea sa votez, as vota NU.

Traiasca Basescu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elle_seb spune:

quote:
Originally posted by helga

Daca imi permiteti un comentariu din afara...

Am tot respectul pentru Basescu, pentru ca a avut curajul sa spuna lucrurilor pe nume, pentru ca a avut puterea sa o aduca pe Romania in Europa, pentru ca a fost intotdeauna prietenul Moldovei si a facut posibilul si imposibilul sa intareasca relatiile, sa faciliteze obtinerea cetateniei romane (care a fost stopata de catre cei din Parlament in 2003 si tot ei tergiverseaza aprobarea legii propuse de catre Basescu).

Ce are Romania si ce are are R. Moldova, avind aceiasi soarta in principiu? Cind va vad cum va jeluiti de soarta grea pe care o duceti, v-as invita in R.Moldova pentru citeva zile, sa vedeti ce simplu este sa pleci undeva peste hotare, ce simplu este sa mergi la prietenii din Romania, ce simplu este sa-ti aperi drepturile, etc.etc. Si pina la urma nu Basescu este responsabil de viata de zi cu zi a unui cetatean roman. Noi insine ne facem traiul asa cum este el. Vreti sa va vina Basescu si sa faca ordine prin spitale, ghisee publice, transport public? Eu cred ca el face mai mult decit imputernicirile pe care le are. De celelalte suntem responsabili noi.

Din multele mesaje pe care le-am citit, mesaje in defavoarea lui Basescu, nu am gasit unul care sa aduca fapte concrete pentru care este nemultumit de Basescu.

Daca as avea posibilitatea sa votez, as vota NU.

Traiasca Basescu!

helga

Da. De cele mai multe ori, din afara se vede mai bine decat din interior.

Elle_seb

BASE, BASE, NU CEDA,
NOI SUNTEM DE PARTEA TA!
the

May you always have Love to Share, Health to Spare and Friends that Care!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buggy spune:

"Eu cred ca el face mai mult decit imputernicirile pe care le are"
Asta e problema pe de-o parte. Pe de alta parte, un singur om care ajunge sa conduca o tara (idiferent cine ar fi el) este cu mult mai periculos decat cateva sute ( tot indiferent de cine ar fi ei) pt ca aceste sute de oameni au sanse mult mai mici sa se puna de-acord in a face un rau tarii respective. Despre asta este vorba de fapt...din acest punct de vedere Basescu putea fi periculos. Si inca ceva...apropos de temerile voastre cum ca ar putea sa vina un altul mai rau...pai daca e sa vina, vine oricum in 2009...mi se pare aiurea sa il votez pe Basescu doar de teama lui Becali sau mai stiu eu cui. Pur si simplu, eu nu mai sunt de-acord ca Basescu sa mai fie presedinte pt ca pe de-o parte si-a depasit atributiile si pe de-alta parte nu si-a facut treaba. Din punctul meu de vedere, principiul democratic a functionat, un presedinte care a luat-o razna a putut fi pus la punct...in acelasi timp parlamentarii corupti nu isi mai pot face jocurile dupa bunul plac iar din toate astea noi iesim castigatori pentru ca se vor pazi reciproc si obligatoriu vor trebui sa isi franeze interesele personale.
"Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confucius
www.funscience.ro

Mergi la inceput