Mancarime

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariana75 spune:

Dragele mele, sa va mai zic cum evolueaza la mine macarimea. Am aproape 2 sapt. de cand am mancarimea asta ingrozitoare. Folosesc lapte de corp en-gross... ma lasa cam 2 ore... apoi iar revine. Luni ma duc totusi la dermatolog, sa ma conving macar daca cauza mancarimii este gravidia sau ce?! Oricum... daca ar fi de la sarcina si ma tine pana nasc... am incuracat-o :) (asta fiindca abia sunt in sapt. a 16-a) :( Sanatate multa, pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sarra spune:

Mariana, ai si eruptie sau numai mancarime? Eu spun sa incerci alcoolul mentolat, te calmeaza pt. o perioada.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina_nz spune:

Sa vezi ce mananca in saptamana 33!!!! Mai incerc cate un dush caldutz si spirt. Cu creme la mine e mai rau...ca intervine shi senzatzia de piele unsuroasa yakyyyyyyyy
si cu scarpinatul in talpa e rau cand incerci sa te scarpini cu piciorul celalalt shi tzi se pune carcel

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oLo spune:

Io aveam numa mancarime. Pe piele nu se vedea absolut nimic. Bineinteles ca am facut o gramada de analize pentru a vedea daca nu e ceva (intoxicatie sau mai stiu io). Nu era nimic. Asa ca am avut de rabdat... A doua zi dupa nastere, a disparut si mancarimea.

Pupici,
MIHAELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdrianaB spune:

Ma inscriu si eu in clubul vostru. Sunt in 6 luni jumate si ma trezesc noaptea cu cate-o mancarime de mama-mama. Bine ca ma mananca doar mainile si picioarele. Solutia pe care am gasit-o eu este statul sub un jet de apa rece. Mai calmeaza pentru un timp, apoi incerc sa ma abtin. Sotul meu e exasperat sarmanul: eu ma scarpin, el ma cearta.
Ufffffffffffffff...

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana75 spune:

Am fost in dimineata aceasta la dr. dermatolog... si totul este de la sarcina (eram speriata ca o fi de la altceva). Mi-a dat o reteta... o solutie sa mi-o prepare farmacia. Sanatate multa, pupici :)

Mergi la inceput