HELP!!!! Figurine pentru tort
Sper sa nu deranjeze faptul ca am deschis un subiect nou!
In curand voi face un tort pentru o printesa de 2 ani. Dar.... de unde pot cumpara figurine cu Winnie the Pooh? Nu intentionez sa le fac ca sunt antitalent. Doresc sa cumpar gata facute din plastic sau din ce or fi. Numai ca nu stiu de unde. Stie cineva?
Cu multumiri anticipate pentru sprijin.
mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia
Raspunsuri
adriana_mihnea spune:
Incearca la magazinul Wilton din spate, de la Cocor. Nu stiu insa daca au...
Daca nu gasesti, poate ai ceva jucarii de-ale copilului pe care sa le atasezi pe tort.
Adriana si Mihnea Stefan (11.11.03)
Creatii culinare
auras_v spune:
nu ai o jucarie winnie the pooh din plastic sau chiar plus dar de dimensiuni mici? ii invelesti baza in folie de aluminiu si ornezi frumos cu frisca...eu am facut un tort zilele trecute pt fetita cea mare cu o papusa barbie cu rochita de frisca ...arata super
Androix spune:
Monu, eu am vazut figurine de alba ca zapada la cofetaria alice de pe mihai bravu. Nu m-am uitat dupa winnie ca nu ma interesa pe vremea aia Filipu era inca in burta. Dar cine stie? Oricum cred ca pe la cofetarii cu laborator au chestii d-astea.
Andreea mamica lui Filip Stefan
Georgia
auras_v spune:
monu uite tortul cristinei ...sper sa te inspire...iar figurine aveau si la tip top dar nu stiu daca au cu winnie si daca le vind separat
alinutza00 spune:
monu, pe aici se gasesc la toate supermarketurile cat de cat maricele
pe rafturile unde sunt de obicei chestiile ptr praji, scuze am un lapsus, vanilie, praf de copt etc
incearca pe la carrefour
a, io am cumparat de la toys zone, de la standul cu decoratiuni ptr zile de nastere
sunt din pasta de zahar maj, nu din plastic
cauta si pe la magaz specializate ptr copii...
monu spune:
Multumesc mult pentru ajutor. sa vedem ce varianta aleg.
mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia
anutaa spune:
Am venit cam tarziu. Totusi iti dau si eu o sugestie. Eu am folosit jucarioare de la oua kinder. A iesit foarte frumos si baietelul meu a fost super incantat.
Androix spune:
quote:
Originally posted by anutaa
Am venit cam tarziu. Totusi iti dau si eu o sugestie. Eu am folosit jucarioare de la oua kinder. A iesit foarte frumos si baietelul meu a fost super incantat.
Geniala ideea ta: am un borcan plin de jucarii de la oua kinder, asa ma scot o cumpar doar pe alba ca zapada si daca ii gasesc si un printz... deja sunt super tare
Andreea mamica lui Filip Stefan
Georgia