***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (59)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

LAURACATU, felicitari pt cei 2 gemeni! Multumim taticului ca ne-a dat si noua aceasta minunata veste! Sa va traiasca minunile!
Sadicutza, felicitari pt fetita! Sa va traiasca si sa creasca mare si frumoasa, asa ca surioara ei!
Lavini, succes cu frecventarea cursurilor de la Giulesti! Sigur o sa-ti placa!
chiquitita, daca ai pus hainutele dupa spalare intr-o punga de plastic, atunci nu trebuie sa le mai speli o data. Le poti spala doar daca vei considera ca s-au imprafuit. Si eu am inceput de azi sa spal hainutele/paturicile/scutelecele/lenjeriile pt BB2. Deja am umplut balconul si astept sa se usuce ca sa spal urmatoarea runda. De asemeni am inceput sa-mi fac si bagajul pt spital, caci cu atatea surprize in grupul nostru, e mai bine sa fii pregatit. In plus maine vin parintii mei de la BR si urmeaza s-o internez pe mama mea la Fundeni. Am un morcov cat casa pt ea (mai mare decat pt nasterea lui BB2). Sper sa fie bine...

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si 35s cu baby-boy2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

Da Mica, si mie imi spun toti asa. Stai ca e mai frumos sa fie in burticutza, dar ma concolez cu faptul ca o sa fie vara, sunt deschise terasele si o sa mai pot iesi cat de cat. Ca daca nasteam prin septembrie , octombrie casa era singurul loc de stat.
Tati nostru ne asteapta pe 15. deci mai are ragaz putin. E o zi foarte importanta pentru el.
Chiqui, stai linistita. pofta vine mancand.

O sa fiu si eu mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Liviana nu le-am pus in punga. Sper sa se faca repede bine mama ta.
Si eu sunt stresata cu nascutul asta, mai ales ac inca nu am gasit carucior....

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

no salutare gagici

azi am fost la control foarte optimista si decisa sa fac ce zice dr..M-am rugat sa ia decizia corecta.
mi-a spus ca de duminica nu e nici o modificare colul e inca lung si ca nu imi provoaca.asa ca sunt acasa tot in formula 2 in 1!si trebe sa stau in pat pina duminica .ma rog sa nu nasc pina atunci ca vreau neaparat sa nasc cu Daniel dar undeva in mine tare ma bucur ca nu a provocat-o.

va pup pe toate, va tin la curent si multumesc de gandurile bune.luati majoretele ca trebe sa mai stea bebe acolo!

mi-a spus ca de duminica nu e nici o modificare colul e inca lung si ca nu imi provoaca.asa ca sunt acasa tot in formula 2 in 1!si trebe sa stau in pat pina duminica .ma rog sa nu nasc pina atunci ca vreau neaparat sa nasc cu Daniel dar undeva in mine tare ma bucur ca nu a provocat-o.

va pup pe toate, va tin la curent si multumesc de gandurile bune

Cristiana 37+ cu bebica si gagalicea Theodora Alexia ( aproape 4 anisori)

Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

scuze de dublarea mesajului

Cristiana 37+ cu bebica si gagalicea Theodora Alexia ( aproape 4 anisori)

Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

Gata, am fost si noi la doctor!

Raluca, din pacate mie regimul asta nu mi-a priit. In 2 saptamani eu am luat 500 de gr si bebe numai 100... asa ca la 35,2 avem 2,650.

Desi ei zic ca tot are avans de o saptamana (fata de 3 data trecuta...) acu' m-am intristat ca nu e mai mare

Sa creasca el asa, in salturi? O data 500gr in 2 saptamani,l o data numai 100?

Doctorita a zis foarte bine la parametri bebe si aiurea la mine

Asa ca nu mai am voie sa nasc mai repede, suntem cam micuti... Cred ca m-apuc iar de ciocolata

Azi nu cred ca mai scriu ca sunt deprimat

Pentru voi cele care asteptati si !

Asa creste bebe
Si asa creste burtica mea
Poza minunii mele/Viata in formare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brambushca spune:

Venim si noi cu galerie pentru clujencele mele:
Carrie
Paflo
Curaj mult fetelor ca in cuarand ve-ti putea sa va tineti fetitele in brate!
Mai pun la treaba un rand de majorete pentru cele care va ganditi sa ne faceti o surpriza

Felicitari Sadicuta si Lauracatu sa aveti copii sanatosi, frumosi si destepti! Si voi mamicilor sa va refaceti repede.
Dianalaura la ultimul control am stabilit ca o mai lungim pana pe 24 mai cand o sa ma prezint la spital sa-mi scoata firele. Am inteles ca trebuie sa fiu pregatita ca s-ar putea sa nasc in aceeasi zi.
In rest noi suntem destul de bine dar asa de greu trece timpul, vorba cuiva de aici parca sunt la puscarie si tot mai tai cate o zi care a trecut. Ma gandeam ca o sa pot sa mai ies pe afara acuma spre final dar acuma ma gandesc sa trec de 37 de saptamani si apoi imi dau liber la tot ce mi-as fi dorit sa pot sa fac in lunile astea. Inclusiv ma gandesc sa incercam sa vedem daca mai stim cum se face. Ca nici noi n-am avut voie toata sarcina
Edit: Intre timp am vazut ca a scris Carrie deci se mai amana marea intalnire. Lasa ca poate e mai bine asa sa vina cand e pregatita.

Oana 35+STEFAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monytza spune:

Fetelor,am pus poze cu burtik la 38 de sapt...mai inainte am facut poze
Burtica mea masoara acum 110 cm...mai inainte am masurat`o...si..raportez 19-20 kg in plus...pt ink putin timp cand am sa scap de cateva din ele

Astept pareri despre burtik...ca intr`una mi s`a zis ca e mititica...dar ma gandesc ca la 110 cm...nu e chiar asa

Mone 38+ Maria Antonia

Burtik Mone 35+

Burtik Mone 38+2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina Roman spune:

Monytza, a mea e mai mica putin, sunt in 37 +3, se pare ca iar am inceput sa slabesc, eu n-am luat decat 9kg pana acum...

Voi ce mai mancati, ca mie mi s-a taiat de fructe si legume, as manca ceva mai consistent, dar nu stiu ce...Si am si niste arsuri la stomac...

37+ si Tudor(5.07.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

monytza adica tu la ora asta tot in pijamale??? Cam asa e si burtica mea, adica de mare/mica si de frumoasa .

poohy pe unde esti? Mai ai de calcat?

Ma duc sa dau si eu cu aspiratorul.

Mica 38+5 Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput