Sarcina si serviciul

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Denisa_35 spune:

Draga Lucia,
Nu te lasa coplesita de vorbele unui "director" cu titlul dar in fapt javra ca om! O data ca nu are dreptul sa te dea el afara data fiind situatia ta (prin lege este interzis sa te dea afara cat timp esti insarcinata - ii poti da in judecata - acum la tribunal procesele de acest gen sunt gratuite si ai avea castig de cauza)si in al doilea rand cat timp ministrul insusi cunoaste situatia ta, de ce ti-ai face probleme pentru toti handicapatii? Bolnava nu e societatea, bolnavi sunt oamenii, dupa putere si bani...
Eu zic sa fii fericita si mandra de faptul ca faci al doilea copil (si eu vreau sa mai fac inca un bb la 36 de ani), sa-ti porti burtica cu mandrie si daca poti, sfideaza-l .....doare mai tare decat orice alte vorbe sau lacrimi de-ale tale! Iar cand va veni vremea, nu te sfii si ia-ti toate concediile de care AI DREPTUL PRIN LEGE! Repet : E DREPTUL TAU! A face un al doilea copil nu e o crima, ci o bucurie imensa, iar cei care nu iubesc copiii, cu siguranta nu iubesc viata sau poate nici nu stiu ce inseamna sa te bucuri de viata cu adevarat. Stii tu, e o vorba : Cine nu sadit un pom si nu a facut un copil in viata lui, a trait degeaba! Oare seful tau stie asta?
Mult curaj si multa sanatate, si asteptam vesti de la tine, pardon de la voi, caci momentan sunteti doi!
Cu prietenie,

Denisa si copilul Alecu

Mergi la inceput