buna arian:)

buna arian:) | Autor: spiridula

Link direct la acest mesaj

am emotii de parca as merge pentru prima data la ginecolog,cred ca este evident ca sunt un membru nou si ma bucur mult ca pot spera la un raspuns sincer.sunt obosita sa nu inteleg ce se intampla.

cam asta este situatia in care ma aflu in momentul de fata:
1.ultimele analize pe care le-am facut arata: trichomonas absent, cocobacili prezenti si candida in exces.meclonul poate fi dat ca tratament si pentru altceva decat trichomonas(pentru ca asta mi-a fost tratamentul prescris,insa pe toate prospectele am citit ca metronidazolul este utilizat in tratarea trichomonasului)?ce sunt cocobacilii si de ce sunt prezenti?
2.am o rana pe colul uterin care sangereaza si mi s-a recomandat cauterizarea(am luat deja, o data,supozitoare cu indometacin,iar a doua oara am avut reactii adverse si am fost nevoita sa intrerup tratamentul).care sunt cauzele unei astfel de rani?poate fi si sensibilitatea marita a colului in timpul actului sexual asa cum mi-a spus laboranta care mi-a analizat probele?si care sunt efectele pe care trebuie sa le astept de la cauterizare:poate fi afectata excitabilitatea in timpul actului sexual?pot fi afectate vasele de sange din interior in sensul sensibilizarii si crearii unei predispozitii la sangerare ulterioara?laboranta care a avut atat de multa rabdare sa discute cu mine,spre deosebire de medicul la care am apelat:(,mi-a explicat ca de candida cu greu voi scapa daca voi scapa vreodata,iar in ceea ce priveste rana trebuie sa ma astept la o redeschidere dupa nastere daca voi naste natural.sunt foarte speriata de aceasta problema a ranii si de cauterizarea in sine.
3.lucrurile nu se termina aici,pe langa toate cate le-am insirat mai sus,in urma ecografiei mi s-a spus ca:am uterul f putin sub dimensiunile normale,ca am lungimea vaginului destul de mica si am ovare polichistice insa cu chisturi sub 2 centimetri diametru.inca nu am inceput sa iau anticonceptionale pentru aceasta problema.daca le voi trata exista posibilitatea de recidiva?cat de grava este "combinatia" problemelor de care ti-am povestit.

iti multumesc pentru rabdarea cu care mi-ai citit pomelnicul:P.o zi buna:)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

rana trebuie neaparat a o cauterizezi pt. ca se poate transforma in cancer.
De candidoza scapi daca urmezi tratamentul si ai grija sa inlaturi cauzele care au produs-o. De asemenea si partenerul tau sexual trebuie sa ia tratament p. candidoza si trichomonas. Se recomanda pt. a nu avea probleme si in viitor sa-ti fiebi/arunci lenjeria cu care ai intrat in contact(bikini , cearsaf , samd).
Medicamentele care se dau sunt extrem de multe asa ca ramane la latitudinea doctorului tau ce alege sa-ti prescrie.
In timpul cauterizarii vei simti niste crampe similare cu cele de la menstuatie , dupa cauterizare 1 luna nu aci sex , dupa aceea totul e ok , nu vei mai avea nici o problema.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gia_devil/my_photos

Mergi la inceput