munca nu ucide...

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

quote:
Multumesc lui Dumnezeu ca am intalnit o simpla femeie de serviciu, un mare OM, care m-a intrebat: vrei cumva sa ajungi si tu peste 10 ani ca managerele astea de 40 de ani, nervoase, pline de tutun si cafea, carora doar vantul le mai ridica fusta? Cum o sa poti avea familie, sanatate, fericire, daca tu pleci de acasa pe intuneric si ajungi tot pe intuneric?

nu vintul, ci aerul conditionat.

Elise & BBLisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

danitin,dar seful tau e singur?

BRENDA
FOREVER YOUNG

Sa avem grija de viitorul copiilor nostri
COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theiuta spune:

quote:
Originally posted by Elise

quote:
Multumesc lui Dumnezeu ca am intalnit o simpla femeie de serviciu, un mare OM, care m-a intrebat: vrei cumva sa ajungi si tu peste 10 ani ca managerele astea de 40 de ani, nervoase, pline de tutun si cafea, carora doar vantul le mai ridica fusta? Cum o sa poti avea familie, sanatate, fericire, daca tu pleci de acasa pe intuneric si ajungi tot pe intuneric?

nu vintul, ci aerul conditionat. Elise & BBLisa

Buna faza, Elise

Theiuta

poze cu Nicolas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Faine raspunsuri...

Si .. nu seful meu nu e singur, are o nevasta super, si ea munceste si nu stiu daca m/am expreimat eu destul de limpede, admiratia era pentru faputl ca stie sa se deconecteze fara sa apeleze la chestii care, pana la urma, nu ajuta ci mai mult obosesc organismul. Cafea in exces, tigari, bautura, pana si extraveralul de care pomeneam...

ardeiash da, majoritatea discutiilor pe marginea cazului, mai ales cele inspirate din stirile aparute la tv mi s/au parut tevatura. Subliniez, nu cazul in sine, ci majoritatea discutiilor purtate de pe marginea lui

Marilena12 super treaba cu femeile manager... asa eeeee...uf, ar trebui scrisa undeva cu litere maaaaari, ca sa nu cadem in pacat!

Darael grea tema ne/ai dat cu incarcatul bateriilor pentru urmatorul dead line. Mie mi/e cam greu sa le incarc si pentru asta, darmite sa constientizez ca nu asta e scopul...

Si totusi, voi reusiti sa va gospodariti timpul liber ok?

Mamica de spiridus

Spiridusul in al treilea an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theiuta spune:

Timpul liber? Pai cam asa: joaca din toata inima si la mintea baietelului meu de 3 ani si 7 luni. daca se poate, in aer liber. Badminton, concurs de alergari, patinaj (cind e iarna), plimbari, jocuri cu mingea.

Citit ce imi place: Harry Potter (fiecare are), Stapinul Inelelor, vizionat cite un documentari interesant (de pilda, azi la Animal Planet este episodul 2 dintr-un documentar care surprinde efectele devastatoare al incalzirii globale, dar arata si ce solutii au gasit unii -locale- care dau sperante ca vor putea fi aplicate si la scara mai larga.

Cam asa imi gospodaresc timpul liber.

P. S. Pe mine ma ajuta si mamain gospodarie.Si pentru asta ii sunt recunoscatoare

poze cu Nicolas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zepellina spune:

Ba da, munca ucide daca nu stii sa te opresti si sa iti pui intrebarea pusa de Darael. Uneori daca nu ai pe cineva langa tine, poti sa pierzi sirul noptilor nedormite si a stresului, te ia valul si e greu sa ii faci fata singur.

Eu mi-am pus intrebarea si daca raspunsul e macar satisfacator, ma simt ft bine, insa nu reusesc mereu asa cum vreau pt ca daca nu depui efort si la locul de munca nu mai ajungi nici sa te deconectezi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capra cu trei iezi spune:

quote:
Originally posted by DARAEL

E foarte simpla aceasta provocare pe care ne-ai pus-o. Ea se reduce la o banala intrebare:

CE AM FACUT CU VIATA MEA, CUM AM TRAIT ???

E bine sa punem aceasta intrebare si sa vedem o zi, o luna, un an, ultimii 10 ani....

Pare simpla aceasta intrebare, dar, daca sunteti sinceri cu voi, veti vedea ca PE VOI v-ati pierdut pe undeva, intre dosare, politici de firma, salarii, sopping, curatenie sau cursuri de pregatire..... sau, cu mare noroc, intre 2 vacante in Caraibe - dar nu pentru VOI, ci pentru a va "incarca bateriile" pentru alte deadlineuri ....

Inainte de a pleca sa ratacesc prin aceasta lume minunata, va intreb direct:

CE ATI FACUT CU VIATA VOASTRA, CUM ATI TRAIT PANA ACUM ???

DARAEL
Fericit Non-Stop
www.geocities.com/dara2el/" target="_blank">27 grame de Sanatate pura

darael, in primul rand, ce cauti tu in vanuatu?
apoi, detaliaza, tu ce crezi ca e important de facut in viata? pentru tine ce e important, ca ma intereseaza?
nu cred ca e offtopic ce intreb, ce credeti voi ca e important?
de ex. pentru excursia in caraibe , ca sa o poti executa, trebuie totusi sa muncesti din greu: ce e de ales: muncit mai mult+excursia in caraibe sau muncit normal-excursia in caraibe?
totusi daca nu muncesti mai multisor, nu poti avea un anumit standard de viata? voi ce credeti ca e de preferat?

capra cu trei iezi cucuieti, si ce cucuieti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Marilena 12, cumpilt! Ce exemplu mai vrem cand nici pentru nevoile fiziologice nu mai ai timp??
Peste ani in loc sa ne bucuram de pensie si sa traim linistiti, sa plecam in croaziera, sau pe Luna, va trebui sa ne tratam de cine stie ce afectiuni...

Kari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marilena12 spune:

Kari, din pacate asa este, eu personal am experimentat asa ceva, la o firma care se vrea respectabila in Bucuresti, si care mai apartine si cuiva cunoscut, care acum cativa ani avea mari pretentii la fotoliul prezidential.
Desi licentiat, esti tratat ca un gunoi, iti dai seama cum sunt tratati angajatii cu studii sub-universitare, intr-un asemenea mediu de lucru?!

Mergi la inceput