Copiluti de mai-iunie 2005 (34) - It's show time!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

Cu oleaca intarziere urez si eu LA MULTI ANI lui Onixone Sa ai parte de tot ce iti doresti tu + multa multa sanatate !!
Nelia, sa fie intr-un ceas bun! Ma bucur tare mult pentru tine, si iti tin pumnii sa fie baietel, asa cum va doriti (nu mai stiu daca am apucat sa iti mai spun asta)!
Olguta M, te inteleg ffff bine cu lipsa de timp pentru uitat pe poze Eu ma trezesc din sase in sase luni minunandu-ma ce au mai crescut copiii

Cine poate sa ma ajute cu numele (si eventual locatia) unui salon de cosmetica de genul beauty spa... naiba, nu stiu cum se zice in romana :( M-ar interesa strict la capitolul masaj de relaxare... si mai ales daca ati fost vreuna din voi (adica sa fie cat-de-cat testat ) Ideea e ca vrem sa oferim cadou unei prietene un voucher la asa ceva. Parca Adina Babygirl a fost intr-un loc dintr-asta, dar nu am retinut numele... Gabitza, ai fost si tu sau doar cochetai cu ideea?
Va multumex muuult de tot pentru raspunsuri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

LA MULTI ANI, STEFAN!!!!

LA MULTI ANI, LUCA ANDREI!!!!

LA MULTI ANI, ROBERT!!!!

Abia am venit de la Spitalul de Copii din Philadelphia. Am fost azi, nu am mai mers ieri, pentru ca Eva s-a simtit bine ieri, a mincat, nu a mai vomat, s-a purtat normal, doar putin obosita.

Azi am vorbit cu doctorul care o sa ii faca operatia. Este programata pentru joi, 10 mai. Inca nu stim ora, o sa ne anunte miercuri. Eva o sa stea in spital (si noi cu ea) 3-5 zile.

Dr a spus ca operatia e medie ca si dificultate, o sa trebuiasca sa ii faca o taietura mica, sa ii scoata intestinele si sa i le bage la loc asa cum trebuie. O sa ii scoata si apendicele de tot, ca nu e la locul lui. Citeva zile o sa fie hranita prin IV, prin tuburi. O sa ii lase un tub in nas ... deja mi s-a zbirlit parul pe mine cind am auzit toate amanuntele, dar eu am intrebat, ca sa stim la ce sa ne asteptam. Dr a spus ca nu ar fi complicatii, dar cine stie ... cu Dumnezeu inainte ... Oare ce va urma dupa asta???

Asa am zis si dupa operatia la ochi ... Sper, din tot sufletul, ca operatia asta sa fie ultima, ca nu mai rezist. Deja e la a 2a operatie in 11 luni ...
Saptamina viitoare o sa vina si socrosenia, sa ne ajute. Sper sa fie de treaba, sa nu ma streseze foarte tare. Macar sa am ajutor la bucatarie, cu spalatul vaselor si curatat prin casa.

N-am apucat sa citesc tot ce ati scris. Poate am timp deseara.

Miine, daca Eva se simte bine (azi e binisor, a vomat numai dupa ce a baut orange juice, fara de care nu poate sta) o sa mergem la Sesame Place, sa il vedem pe Elmo. Acum sta linga mine, uitindu-se la canita cu orange juice, strigind la ea "nooo, nooo, take it away! stop it! don't drink that!" autosugestie, sa nu se atinga de cana, ca sa nu mai vomite

Pupici.

Oana si Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva

Mergi la inceput

Multumim mult, din tot sufletul, pentru incurajari si pentru sustinere. Ajuta foarte mult.

Poze cu Eva

Mergi la inceput

OANA, LA MULTI ANI!!!!

Poze cu Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Oana C Doamne ajuta sa fie bine. Nu pot decit sa ma rog alaturi de voi ca Eva sa treaca cu bine peste operatie

Fetelor mi-e rusine , sint atitia copilasi bolnavi si pe mine m-a lovit maciuca in cap .

Gabita scuze, am uitat ca si tu o sa implinesti aceeasi virsta.

Oana lui Alex buna faza cu sutienul si ascunsul cuculetului . Eu schimb prefixul cu 4 , deci tinara si frumoasa, grasa si devreme acasa

Teddy multumesc, am inceput cam tirziu rodajul . Ce-ai facut cu blatul pentru tort, a iesit pina la urma ? Sanatate Alyssei

Moni bun venit printre noi.

Nelia multumesc pentru cuvintele tale. Intr-adevar sint multe femei care isi doresc macar un copil. Sa inteleg ca mai sint valabila vreo doi ani, adica sa trec la treburi intense si cu rezultate pozitive . Frumos filmuletul de la ziua Tudorei, dar mi s-a parut ca si a doua oara, tot Agata a suflat mai puternic in luminarele

Ioana sanatate multa, am vazut pozele cite bubite are mititica. -ici sa-i treaca repede.

Monu asteptam rezultatul testului

Laura pai problema e ca nu putem avea deocamdata alt bebelus , sper ca din octombrie sa termine sotul medicamentele, ca baga-n el ca-n sacosa de cind am nascut-o pe Isabella, iar medicul ne-a interzis sa avem copii in perioada asta, pentru ca s-ar putea sa fie cu probleme. Asa ca, s-ar putea ca din octombrie sa avem sanse, daca nu, ma multumesc cu ce mi-a dat Dumnezeu, ca Isabella face cit doi .

Cuscra am uitat sa-ti spun ca am vazut poza cu ginerica spalind masina. Si Isabella e innebunita dupa furtunul cu apa, cum vede ca udam in gradina, cum pune mina pe el sa ude ea. Bineinteles ca se face ca un purcelus, dar o las sa se joace in voie.

Sa va spun ce face Isabella: merge cu ochii inchisi, nu stiu unde a invatat, la cine a vazut, mai intra cu capul in cite un perete, dar nu plinge. Dimineata cind se trezeste suge bine, apoi incepe sa strige "Titoooo" adica-l cheama pe tatsu s-o duca in bucatarie sa-i dea de mincare, dupa care... isi pune sosetele mele fine si pantofii si se plimba foarte mindra prin casa. Daca merg cu ea la cumparaturi, incepe sa-mi arate care rochitele le vrea, daca ii arat ce vreau sa-i cumpar, incepe "niuuu, niuuuuu, niuuu", alege doar ce vrea ea , la capitolul imbracaminte am pus-o rau de tot

Mama, daca m-ati certat, m-am lungit cit o zi de post negru

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mynicegirl spune:

La Multi Ani Alex !(Oana)

La Multi Ani Oana!

La Multi Ani Stefan (Cornelia)!

La Multi Ani Luca (bolgiumiki)!

La Multi Ani Rares (Maysa)!

La Multi Ani Patricia (Fran)! sa cresti mare, sanatoasa si o mica mare vorbareatza.

La Multi Ani Alyssa (Tdi)!, sanatate, fericire si numai bucurii.

Stiu ca urarile sunt cu intarziere la marea majoritate, dar sunt facute cu mare bucurie si dragoste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mynicegirl spune:

Buna dimineatza! pentru toata lumea!
Nu am mai intrat caci nu am timp si stiu sigur ca daca intru, nu stau 15 minute cum imi propun ci vreo ora ca sa vad pozele si toate cele.
Oana C sanatate multa Evei, sunt sigura ca operatia asta e mult mai usoara ca cea la ochi,o sa fie bine ai sa vezi!
Ioana sanatate multa, am vazut pozele cite bubite are mititica! Dar are chef de joaca si asa vad. Si sufrageria e frumoasa, asa ai vrut tu sa fie mai aerisita sau e inca in proces de mobilare?
Nelia, eu cred ca e baiat, caci o prietena de a mea de aici, romanca, e insarcina si va fi baietel, si mai are o fetita de varsta caterinei, la prima sarcina i-a fost putin rau, dar acum i-a fost rau tare, cum zici si tu si de la pasta de dinti si un pahar de apa vomita! Si pana in luna 5 si 1/2 a fost tot asa(asta ca incurajare sa stii cat o sa iti mai fie rau dar ca exista un final).
Gabitza, Danielutza, mai fetele dar voi nu aratati de viitoare 40, si eu credeam ca de 30 vorbiti!
Monu, dar ce bine arati si tu! Si ce slaba! Vreau si eu! Si Antonia ce mare este si toate trei frumoase ca 3 !Si sa spui ce a zis testul de sarcina!

Acum sa zic despre mine: daca lumea pe aici are depresie, vreau si eu sa am dar nu am timp! Deci in saptamana care vine, ma marit(civil) miercuri, inca nu am cu ce sa ma imbrac, nu am pregatit nimic, nu stiu unde mergem pe urma sa sarbatorim; joi trebuie sa ma duc sa depun actele pentru rezidenta neaparat caci imi expira viza vineri, vineri am primul examen(studiez banci si finante caci am vazut ca m-ati intrebat), si pe urma trebuie sa ma apuc de invatat pentru urmatorul examen care vine saptamana urmatoare. si mult ca sa am curaj! Plus ca am facut alegie cred ca la sapun, caci e unul nou si sunt plina de bubite mici care arata foarte rau, parca am o boala de piele, si ma manca ingrozitor.
Despre Caterina: la cat vorbeste este intre grupele 1 si 2 mai mult la 1 dar face si propozitii de genul "baie baie now sau papa?"(adica face baie acum sau intai mananca); sau vorbeste la telefon cu tati care e la servici si o intreaba daca a fost afara si ea zice "nu, ploua rain, hi5!"(adica ploua si s-a uitat la hi5, astia sunt un grup de australieni care fac emisiuni pe copii, foarte faimosi aici si toti copii se uita la hi5). Dar nu spune verbe si vorbeste corect, eu inteleg tot ce zice, dar se pare ca numai eu am invatat limba ei! In rest e ok, foarte dulce si dragalasa si cuminte!Si danseaza super, cum aude o melodie incepe sa danseze, si de-acum cu figuri, se invarte, da din fund, misca manile frumos, o sa fie buna dansatoare (asta sigur a luat-o de la mine si nu de la tati).
la toata lumea si weekend placut

Edit: am editat ca am uitat sa mai zic ceva si nu mai vroiam sa scriu inca un mesaj. Flori sa-ti traiasca Patrick. Arati super si botezul a fost frumos(din poze cel putin)!!!!

Spuneti-mi si mie unde sa votez , am vazut ca lumea voteaza, vreau si eu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

[red]La multi ani, Oana! Sa fii fericita si sa ai parte numai de bucurii si zile fericite!

La multi ani, Iepurete! Sa fii cuminte, desteapta si sa ai mult noroc in viata! Sa le dovedesti tuturor cat de mult s-au inselat cand ti-au pus un diagnostic sau altul. Sa-ti bucuri parintii, scumpa mica!

Alyssa, La multi ani! Multe zile fericite, sa nu o mai superi pe mamica, sa dormi bine si mai ales sa fii sanatoasa!

La multi ani, Rares Stefan!

Ioana-mi s-a facut o mila de Mogo, ca stiu ce am mai patimit si eu. Dar tot frumoasa ramane.

Nelia[/red]-foarte frumoase pozele, iar tu arati superb, nici nu ai spune ca ti-e rau. De sotul tau imi placea mai mult inainte de cura. Bine ca a renuntat. De fapt, important este sa-ti placa tie.

Tot nu am reusit sa vad si pozele de pe contul comun. Poate in week-end sa apuc, desi la mine zilele sunt la fel, nu prea conteaza ce zi din saptamana este.

Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

Era sa uit.

moni-bine ai venit printre noi. Vad ca ai inceput in forta. Succes cu gradinita!

Daniela-te inteleg cu depresia. Si eu am avut una la 30 si cred ca voi avea una si mai mare la 40. Stiu ca nu-i normal sa ne intristeze ca imbatranim, face parte din cursul normal al vietii si ai zice ca trebuie sa capatam intelepciune pe masura ce inaintam in varsta, dar vrei, nu vrei te mai apuca si nostalgia dupa anii care au trecut. Dar bucura-te de Isa, este asa o papusica dulce!

Gata, chiar ca ma culc acum.

Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Buna dimineatza...

LA MULTI ANI PATRICIA...

... sa-ti dea Dumnezeu o viata frumoasa ,plina de bucurii,de liniste,sa iubesti tot ceea ce-ti place...si mai ales sa fi sanatoasa pentru a putea face toate astea...

LA MULTI ANI ALYSSA...

... sa ramai acelasi copilas dragalas si sugubat, sa ai sanatate la fel de mult cat noroc,iar cand o superi pe mami sa-i dai un pupic dulce dulce ca sa-i treaca...

LA MULTI ANI RARES STEFAN...

... sa cresti frumusel si sanatos...

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput