Ati folosit pudra cu minerale de la L'Oreal?
Raspunsuri - Pagina 2

Siminaf spune:
Deci pudra cu minerale usuca tenul? Nasol. Bine ca stiu, sa nu-mi iau nici macar ca s-o incerc. Ce bine ca va scrieti parerile pe aici!

puisorul spune:
Eu folosesc pudra asta de cateva luni bune si sunt foarte multumita. Intr-adevar o aplic peste o baza de crema si nu mai trebuie fond de ten. Poate depinde de tenul fiecareia si oricum eu nu am prea multa experienta cu cosmeticele.Ani de
Stefana (23.01.2008)

Luna75 spune:
a aparut si aici iar paleta de nuante imi place,la fel si reclama produsului
avand tenul usor gras mi l-as cumpara cu placere insa nu imi place pensula...nu a lor ci nici una... destinata fetei - se poate aplica cu succes si cu un buretel de fard?
Cu gandul la copilarie traiesc din plin www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">
emotia copilariei m-am transformat din
in
, si lupt neinfricat
PENTRU EGALITATE

Mindy spune:
Luna, eu am incercat cu burete de fard si nu a mers, tare neuniform se aseaza.. e si greu de luat pe burete din cutiuta aceea mica pulberea.
Eventual sa o muti in alta cutie mai mare, de marimea unui burete de pudra, sau o alta varianta sa folosesti un burete minuscul.
Daca ai muuulta rabdare si mult timp de stat la fardat, merita sa incerci.

jenn spune:
Nici mie nu-mi place cum se intinde,daca te grabesti te alegi cu niste dire...eu am ten mixt dar in afara de culoare se pare ca mare lucru nu e de ea!

Luna75 spune:
deci pentru mine nu -
oricum zilele trecute mi-am luat un fard de la Bodyshop (editie limitata) si il pot folosi cu succes utilizand un burete...
dar alergie la pensula mai are cineva?!
cel de buze/pleoape nu - dar acela stufos pentru fata/gat/decolteu/ -NU si NU
Cu gandul la copilarie traiesc din plin www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">
emotia copilariei m-am transformat din
in
, si lupt neinfricat
PENTRU EGALITATE

daniela_b spune:
Am revazut instructiunile de folosire din reclama si iata ce am inteles:
intii se foloseste baza de machiaj sau fond de ten care patrunde corect in piele ( nu ramine ca o masca )
apoi cu pensula se aplica pudra cu virful ei si fara a apasa, in "insule", simetric, pe fata ( frunte, barbie, obraji etc).
in final cu aceeasi pensula si cu ajutorul unor miscari circulare ceva mai apasate, se intinde pudra, pinna la acoperire perfecta
.
Incercati si asa, poate nu mai ramin urme.
Am zis, hai sa mai vad cum e si cu tehnica asta dar trebuie sa-mi schimb (cred) fondul de ten, un flexiteint de la Vichy care e cam consistent si nu prea se "pupa " cu pudra asta.
www.helpsonia.com

aniela23 spune:
mey gagici , la pudra asta de la L'oreal peria e de vina, si eu ma patam pe fatza cu peria lor mica si tare dar de cand mi-am luat perie ca lumea pot sa ma fac perfect (am acum o perie medie cu peri foarte moi si care distribuie uniform pudra pe piele )

oanasm spune:
si eu sunt tentata sa-mi iau pudra in discutie...maine merg sa o testez klumea:)
daca nu-mi convine ma gandesc la oaresce fond de ten....ceva sugestii? ce parere aveti de avene, bourjois, vichy?
Oanade
Raul