***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (58)
Raspunsuri - Pagina 16
ankaa spune:
Salutare mamici si viitoare mamici!Cam slabuta activitatea pe forum,se vede ca e we.
Felicitari mamicilor care au ajuns aksa cu puiutii.
Kay imi pare rau pt ce ai patit aseara.Totusi e bine ca bebelina e ok,ai grija de tine.
Noi am iesit putin la aer,ca e ff cald.Maine mergem la un gratar dak tine vremea cu noi.
Distractie placuta tuturor si sa aveti parte de o zi superba
gabiu spune:
buna fetelor, ne-am intors si noi de la dr si am o veste buna si una proasta:
vestea buna : bb are 3.5 kg
vestea proasta : poate sa-mi faca cezariana pe 10 sau pe 20 ( stiti voi legea cu nascutul numai cu medicul de garda), iar pe 10 deja sunt programate 4 cezariene si nu stiu daca mai am si eu loc
.
Voi mai merge in C-ta pe 9 la el la cabinet si atunci aflu daca ma internez a doua zi sau raman in C-ta si ma opereaza pe 20. Sunt foarte bulversata, nu ma asteptam la asa ceva
.
Stie cineva sa-mi dea link-ul cu legea de care vorbesc?
Si-mi facusem o mie de sperante, ca voi naste intr-o sala sterila, ca voi fi prima cezariana, ca medicul meu va fi alaturi de mine......
. Nu stiu ce sa fac, parca prea fusese totul frumos!
Asta e, voi vedea pe 9.
Felicitari proaspetelor mamici si bafta multa viitoarelor, va pup
gabi
37+ 
piticasigogosica spune:
Madi tare dulce mogaldeata ta!De laptic nu mai zic ca ti-au zis deja fetele.
Kay nu te juca cu tensiunea asta,stai cumintica!Grasunica printesa ta!
Gabi nu stiu ce sa zic,dar important e ca bebe e f bine!
Fetelor eu raman uimita ce frumosi sunt bebelusii nostri,papaciosi si cumintei.Asa or fi ciresele de mai-iunie!
poze
Iri 37-38+ si Iris
kay spune:
pitica, tocmai ce ma laudase tutunaru ca nu mai sunt varza... acum ma simt de parca am dat sange la raniti... m-a terminat puseul asta... si n-am facut nimic special ! brusc a inceput sa tasneasca sangele de peste tot...
e grasunica, nu? ce ma bucur ca e maricica, pt ca daca tot o sa fie prematur nascuta, macar sa fie grasuta, sa nu stau stresata ! daca a luat 450 gr in 12 zile... e mancacioasa !!! semana cu mine
!!!
ah, stii ce mi-am dat seama gandindu-ma la "limba rrrroz"? ca pe Iris o cheama Iris Trandafir ! 
oana
32+ cu
Sonia
mami,tati si Sosonica
rosioara
AMR 26-36zile !!!
kay spune:
pauly, pe site-ul lorisbabyland nu au preturi? ca mi-au placut atat de mult lucrusarele Rianei, ca am intrat si eu pe site ! da daca nu au trecut nici un pret, nu-mi pot face nici o idee daca sa ma duc maine sa iau ceva, sau nu... 
oana
32+ cu
Sonia
mami,tati si Sosonica
rosioara
AMR 26-36zile !!!
Madi spune:
quote:
Originally posted by Motannel
Madi, e tare frumusica Ana Teodora! Are si cercei ... Poate imi povestesti cum ai procedat cu gaurelele ... le-ai facut in spital? Si eu imi doresc sa o scot pe Teodora mea cu cercei, dar mi-e cam frica!
Motannel, da, gaurile in urechi le-am facut in spital si tot acolo mi-au pus si cerceii adusi de mine de acasa. Nu am fost langa ea cand i le-a facut si nu stiu daca a plans foarte mult. Cand mi-a adus-o nu mai plangea. Oricum, la noi gaurile in urechi au fost facute in acelsi timp cu luarea sangelui din calcai, in ultima zi, asa ca nu stiu ce a durut-o mai mult, sau daca chiar a durut-o. M-am gandit totusi ca acum cand e mica e mai putin traumatizant pentru ea.
Madi si
Ana TeodoraAna Teodora
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
Madi spune:
Mamici, stiti cumva daca se pot steriliza biberoane/tetine etc in cuptorul cu microunde fara a avea un aparat special pentru sterlizat la microunde?! Adica exista si o alternativa la a le fierbe in apa pe aragaz,fara sa cumpar cine stie ce alte aparate?
Madi si
Ana Teodora
Ana Teodora
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
Motannel spune:
Anca, pe mine nu ma manaca. Uneori simt mancarimi pe partea superioara a burtii, in zona stomacului, dar evit sa ma scarpin, caci asa mi-au aparut cele de pe sani! Ma mancau sanii si dupa o scarpinatura zdravana mi-au aparut vergeturile pe sanul stang. Asa ca evit sa ma scarpin, mai mult ma mangai. Culmea e ca de vreo 2 saptamani eu imi simt burtica amortita! Totusi costat ca pielea nu-mi este intinsa la maximum sa plesneasca (de aceea sper sa scap de urme) ... inca ma pot ciupi pe burta! Acum folosesc Mustella!
Madi multumesc pentru lamuriri. Si eu imi doresc sa-i pun cercelusi cand e mica si pricepe mai putin! Acum am alta nelamurire ... de ce i-au luat sange din calcai???
Fetelor, am probleme cu conectarea la yahoo messenger! Ati patit si voi?
Asa creste Teodora-Iubita
Motannel,
37+,
Teodora
ralucami spune:
Am aparut si eu la ceas de seara!![]()
PAULA- DIDEIP FELICITARI!
Sa fiti sanatosi si sa veniti repede acasa!!! Cum te simti, cum e bebe scump?
Pauly acum am avut si eu timp sa ma uit la pozicile tale , in tihna. Sunt superbe lucrusoarele printesei tale si mor de dragul carutului.
Imi vine sa rad cand vad cadita voastra roz, de baie, caci ceva asemanator avem si noi ( e cumparata de sotulica). Si cand am vazut-o m-am enervat ingrozitor pt ca e de culoare albastra. ( nu-ti zic ca a fost prima oara in timpul sarcinii cand mi-au dat lacrimile de nervi
). Bietul sotulica nu stia cum sa o mai dea sa ma impace: ba ca merge si o schimba, ba ca pare apa mai albastra in cadita bleu
, ba ca o sa fie o pata de culoare intre atatea lucrusoare roz si albe ale Mariei. Acum m-am obisnuit cu "minunea" de cadita, si chiar pot sa zic ca-mi place.
Elteka abia acum ma uit si eu la documentar, caci pana la ora asta am fost haihui. Eu am fost inspirata , caci de ieri imi programasem inregistrarea pe DVD (eram sigura ca la ora cand a fost difuzat nu o sa fiu pe-acasa). Aa, apropo de pate si ficat : la ultimele analize mi-a iesit un "pui" de anemie si atat nutritionista de la clinica , cat si dr, mi-au zis sa mananc SI ficat , SI sushi. Ficatul eu nu pot sa-l mananc decat sub 2 forme : facut pate si la tigaie cu usturoi. Si chiar l-am intrabat pe dr daca e ok pregatit asa si a zis ca nu e nici o problema. O sa revin luni cu un mesaj mai lung si cu listutele de care am vorbit, caci acum sta sotulica in coasta mea si nu ma pot concentra.
BTW mi-am luat bustiera de la Pigeon( nu-ti zic ce nervi am ca din cauza lui barbate-meu nu am fost atenta si mi-am luat pe culoarea bleu
). Faza care e: eu mi-am luat marimea L , desi eram super sigura ca si M e OK. Dar mi-au dat voie sa probez una M si parca era prea micuta. Uite ASA arata. Si in sfarsit am gasit si pijamale dragute, de vara, care mi-s dragi tare(nu sunt maternity, dar le-am luat marimea L si sunt super OK si ca lungime si largime ; sunt dintr-un material racoros, subtire, gen in; au culori placute gen roz, bleu, rosu etc, nu "tristeti" de-alea ca la raionul de maternity
)!!! Le-am luat de la Amo`s Style (http://www.amostyle.com/)- poate aveti ceva si pe la voi prin zona .
Madi e tare scumpa papusa ta!
Vad ca i-ai facut deja gauri pt cercelusi. Nu a plans?
Motannel tu intrebai de suplimentele de fier parca . Eu pana acum, pe parcursul sarcinii nu am luat nimic (la inceputul sarcinii, de la mine putere, am luat niste acid folic). Dar acum, pt ca ultimele analize mi-au iesit prost ( am anemie), a binevoit si dr meu sa-mi prescrie niste suplimente cu Fe ( Ferromia se numesc si sunt produse de o companie de aici). Iau cate 2 pastile/zi , asta inseamna cam 100mg .
Ma duc in pat ca ma doare spatele ingrozitor. Plus ca am impresia ca astazi micuta mea nu prea s-a miscat . (am simtit-o doar in vreo 2-3 randuri si atunci destul de putin). Sunt cam ingrijorata, dar sper ca pana ajung la control sa fie totul bine.
Raluca si Maria Bucuria
POZE BEBE
Film eco 4D
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!