Mamici de ianuarie-februarie 2008 (2)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Am inceput din nou sa vomit.

Pe mine nu ma mai ajuta nici o budinca, piure, sau orez, cred ca numai perfuziile.

Noi 2 singurei

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns remiclea spune:

fetelor, nu stiu, sunt asa de dezamagita...i-am dat soacrei vestea cea mare ca va fi bunica-va fi primul nepotel/nepotica si vreau sa va spun ca nu a fost deloc incantata-imi este si frica sa-i spun mamei, poate va avea aceeasi reactie

4+
poze

Mergi la inceput

De soacra sa nu te intereseza prea mult, ca nici pe ea n-o intereseaza , vad, cu mama e alta poveste. Dar daca nu sunt bucuroase, nu le mai povesti nimic despre tine si bebe. E greu , stiu, dar cred ca mama ta v-a avea o reactie diferita.

Noi 2 singurei

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

zuzicilor, sa nu ma dati disparuta
voi fi plecata pentru cateva zile; ne "vedem" saptamana viitoare

pupici la toate zuzele, sa vad numai vesti bune la intoarcere si mult mai multe zuze

bubuleana
5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Alina ai mare draptate! Si oricum degeaba ma mai consum acum, ca nu mai pot schimba nimic.
Prima careia-i voi da vestea va fi sora mea cea mica. E la Bucuresti si i-am spus sa intre pe mess cand poate (peste 10-15 min) si vreau sa-i arat pe camera testele de sarcina. Fata asta e fenomenala: ma suna exact cand am probleme sau ieri mi-a trimis un mesaj pe care l-am primit chiar cand intram la eco: "azi e sf. apostol Ioan, asa k la multi ani laurici & sa te pazeasca sf. Ioan. te-am visat toata noaptea.". Spuneti si voi! Am citit mesajul dupa ce am iesit de la dr si mi-a venit sa plang. Tot ea a visat acum cateva saptamani ca sunt insarcinata in 2 sapt. Abia astept sa vorbesc cu ea (are aproape 20 de ani si e la medicina in anul I).

Remi nici nu te gandi la soacra! iar, daca si mama ta reactioneaza nasol, nu o mai asculta nici pe ea! Doar nu le ceri parerea! le informezi, le dai o veste mare! daca nu sunt in stare sa se bucure pentru voi mai lasa-le, ca le va veni mintea la cap! Cand vor vedea burtica maricica si cum se misca bebe acolo se vor topi.

Monica pe mine ma ia greata daca ma gandesc la mancarurile de copii! Arata nasol Si sa simt ceva moale in gura...biax...nu va ganditi la prostii, da?

6+
Poze Laura
Iepurasul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns remiclea spune:

sper si eu ca macar mama sa se bucure. daca nu, vorba voastranici nu le mai bag in seama. important este ca eu si sotul meu suntem fericiti

4+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Remi, eu am avut surpriza ca soacra mea sa se bucure mai mult decat mama. Ai mei chiar m-au dezamagit fff tare la aflarea acestei vesti....dar tot parintii mei raman (mai ales pt ca stiu ca ei de fapt isi fac griji pt mine). Nu te intrista si nu te mai ingrijora din cauza asta.

Laura, felicitari pentru o asa sora.

Bubule, drum bun si sa ne reauzim cu vesti bune.

Irlandeza, dar nu exista nici o sansa sa mergi la un medic? POate totusi ar trebui sa te vada un cadru medical. (chiar daca ar fi de la sarcina ar trebui sa existe ceva care sa te ajute cat de cat). Iti tin pumnii sa iti fie bine.

Alina 8+ si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

poze Luca nazdravan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Fetelor am vorbit cu sora mea ce mica Si i-am dat vestea! Bineinteles ca s-a pus pe bocit(i-am aratat la camera un test de sarcina si s-a blocat, nu-i venea sa creada) si ce credeti? Azi noapte visase ca ea era insarcinata in 6 luni si eu in 6 saptamani! Si cand i-am zis ca am atatea...va dati seama! I-am spus ca ma sperie de acum cu visele si presentimentele ei E o draguta Acum urmeaza sa dau vestea parintilor mei si surorii mijlocii!

6+
Poze Laura
Iepurasul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Buna zuzelor,

va citesc mereu, dar n-am prea avut timp de scris.

Irlandeza]/b], imi pare rau ca ti-e asa rau! Pe o prietena a mea (careia i-a fost la fel, extraordinar de rau, a fost si de doua ori internata cu perfuzii), pana la urma, singurul lucru care a ajutat-o a fost acupunctura.
Si nu esti tu chiar baba, esti cu 10 luni mai mare ca mine... Suntem si noi mai mature si intelepte, nu?

Laura, si mie mi se pare chiar culmea culmilor doctorita, cum adica s-o sune pe soacra-ta? Pacat ca ti-a stricat planurile!

Remi, asteapta inca putin, poate is revine soacra. Nu cred ca din rautate, a fost si pentru ea poate prea surprinzator! Vad ca ai abia 21 de ani, probabil ca si baiatul ei e mai tinerel, poate s-a speriat ca veti avea asa devreme copii, si poate nu este nici ea inca pregatita sa fie bunica. Da-i putin timp si se va schimba atitudinea ei!
Cand am fost insarcinata cu Jasmina aveam 27 de ani si ai mei au ramas cam cu gura cascata ca ma grabesc asa la facut copii! Cred ca e normal... Si bucura-te din plin de sarcina ta!
Fosta mea soacra atunci s-a bucurat tare ca va fi bunica (cu toate ca fii-su avea numai 25 de ani), dar de ajutat numai mama m-a ajutat si mi-a fost alaturi. Deci nu conteaza numai reactia de la inceput!

[b]Gugule
, am venit aici dupa tine si tu nu mai intri?

Eu sant ok, am ceva greturi, dar nimic care nu trece cu mancare muuuulta!!! Cu cat mananc mai des, cu atat mi-e mai bine. Drept urmare ca ma ingras pe zi ce trece, oricum am intrat in sarcina cu prea multe kg... Si asta nu-mi place, dar ce sa fac? Mereu mi-e pofta si foame... In rest, ameteli, ca am si tensiunea cam mica si oboseala maxima!
Vineri ma duc la ginecolog, sper sa fie acolo ininioara! Chiar mi-e si frica sa nu fie ceva in neregula... Dar trebuie sa gandim pozitiv, nu???

Va pup pe toate
Adina 7+

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput

Adina, Uite ca la acupunctura nu m-am gandit, o sa intreb sa vad care-i treaba. Pana atunci o sa sun spitalul, sa vad daca-i prind, daca nu trebuie sa merg pana acolo, dar singura nu prea am putere.
Am o colega de servici care-i mai mare ca mine cu 6 luni , si in 3 mai a fost ziua ei, si-mi zice, ca ce batrana e , are 33 ani , si eu zic , nu ca n-ai numai 31, ca atatia o sa implinesc si eu, si pana la urma dupa calcule multe intradevar iese 33, dar eu nu stiu de ce aveam impresia ca sunt mai tanara. Mintea si trupul sunt inca tinere, doar anii astia inainteaza prea repede.

Noi 2 singurei

5+

Mergi la inceput