Mamici de ianuarie-februarie 2008 (2)
Raspunsuri - Pagina 22
AngeliquedeS spune:
quote:
Originally posted by Irina71
BRAVOOOOOOOOO, LAURAAAA !!
DACA COPILUL TAU E AL DOCTORITEI, SPUNE-I CA, DE FAPT, ARE ZECI DE MATUSI DE PE FORUM ! CARE STAU CU SUFLETUL LA GURA PANA NASTI ! SI-TI TIN PUMNII TOATE MAMICILE DE GHIOCEI, TOATE FETELE DE LA "DUREREA ...." , PLUS FETELE CARE TE MAI CUNOSC DE AICI !! NU MAI VORBESC DE ZUZELE TALE !
Alina, felicitari si tie !
Irina, mami deAndrei (03.03.2006)
www.dropshots.com/Irina71
Multe poze cu mine
Exact, Exact!!!

Doamne, Laura, habar nu ai cum butonam eu Refresh-ul poate poate dau de postarea ta.
Felicitari, ai sa vezi ca totul va fi bine.Noi suntem bine pana la ora asta, pe la 3 dupa amiaza am observat ca incep greturile. Saptamana viitoare pe 16 mergem si noi la ginecolog, abia astept sa ii ascult inimioara puiutzului!
Adiagrizav, bine ai venit printre noi, felicitari pentru valoarea la BHCG.
Alina, ce scump e puiul tau, inseamna ca abia asteapta sa aiba o surioara sau un fratior!
Irda, tu ai fost cea mai harnica dintre noi, ai fost cred prima care a mers la eco! Si eu care credeam ca eu am fost nerabdatoare.
Gugu, nu ne speria, esti bine?
Irlandeza

Pupici,
Angelique
6+noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...
, bebe
Mare, Munte
bubuleana spune:
alina, laurica: felicitari, dragele mele!!! 
ma bucur mult ca totul e in regula!!! poate nu veti mai fi asa zuze de acum inainte ![]()
si eu merg iar la eco acum la ora 14.00 sa vedem daca a mai crescut casuta lui bebe, am emotii cat casa 
bubuleana
5+
kateryna spune:
Felicitari Laura!!
Bubule, iti tin pumnii sa vii cu vesti cat mai bune!
Kateryna si
Anelin-George (7 ian 2007)
www.dropshots.com/extazis" target="_blank">Poze Anelin-George
remiclea spune:
buna fetelor, tin sa-mi fac si eu anuntata prezenta printre mamicile de ianuarie-februarie. sarcina usoara tuturor si bebei frumosi si sanatosi
http://bd.lilypie.com/WsUum7.png
4+
alina023 spune:
Multumesc pentru felicitari fetele!!
Laura bravo!!!! Mangaie puiul din burtica si din partea noastra. Ma bucur mult pentru vestile bune. Sunt absolut convinsa ca va fi totul bine si de acum inainte.
Remiclea, bun venit printre noi si felicitari pentru samburelul din burtica. Sarcian usoara si un bebe sanatos!
Bubu, hai cu vestile bune! Asteptam si de la tine numai vesti tocmai bune de sarbatorit.
Angelique, sunt foarte sincera cand spun ca nu ma asteptam la asemenea reactii dulci si dragastoase din partea lui Luca pentru fratiorul/surioara lui. Luca este un copilas foarte foarte iubitor, dragastos, afectuos, arata cand iubeste pe cineva (cred ca va fi coada la usa mea
) dar ma gandeam ca va fi oarecum egoist si posesiv cand va auzi ca va mai avea un fratior/surioara. Acum 1 an si ceva cand il intrebam daca mai vrea un fratior raspundea clar si raspicat: "Numai Luca!!!". Acum il vad atat de incantat si fericit.... Si ma bucur asa de mult...
Pupici la burtici
Alina
8+ si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
poze Luca nazdravan 
gugushtiuc spune:
. ce fac zuzicile? eu sunt bine din pdv fizic, mai prost stau cu moralul.
felicitari LAURA si ALINA, ma bucur mult pt voi

!!!
Saptamana asta am sa mai merg si eu o data la eco, poate vad si embrionul de data asta.
http://new.photos.yahoo.com//album/576460762398162355
iunie 2006
GUGU
6+
docdecap spune:
saluuut zuzelor
ma bag si eu, va rog rabdare, e primul meu forum 
am intrat in saptamana a sasea, inca n-am ajuns la doctor, abia pe 10 mai (in 2 zile), dar am tot felul de dureri, crampe etc, vad ca nu sunt singura cu asemenea semne si asta ma linisteste....
data preconizata (de pe calendarul de pe site) e 6-7 ianuarie- primul copil si multe emotii.
sa avem burtici frumoase si sanatoase si copii la fel!!
va pup
Monica
Life's a beach
Laura Ioana spune:
Multumesc mult, zuzele mele dragi
Sunt fericita si sper sa raman asa toata sarcina si dupa ea
Remi
bine ai venit in randul zuzelor
Sa ne dai si datele tale si te vor trece fetele pe listuta, ok? Ca io ma duc la servici si nu stiu daca voi mai avea timp sa intru.
Angeliq
multumesc. Si pe mine ma cam apuca greturi dupa amiaza si seara cresc, dar ma gandeam ca-s de la emotie (ca urma sa merg la eco). Acum ma gandesc ca-s de fapt de la bebe
Gugu
sper sa-ti revii si psihic, nu-i face bine lui bebe sa fii suparata! Sigur ai tu un motiv intemeiat, dar incearca sa te gandesti la binele samburelului
Alina
cred ca-i minunat sa vezi cum puiul de acasa se bucura de venirea fratiorului/surioarei! Cred ca va fi super sa ai doua mogaldete in casa
5+
Poze Laura
Iepurasul nostru
irlandeza spune:
Laura si Alina, felicitari pt. samburei.
Mie nu mi-e bine deloc. De azinoapte o tin intr-una cu dureri de cap si vomitaturi. Nici nu mai am ce da afara. Ma doare stomacul de nu mai pot. Si as manca , dar vomit totul. Nici lamaia nu ma mai ajuta. Ce sa ma fac?
Simt ca-s la capatul puterilor. Cam de 2 ori intr-o ora eu vizitez toaleta.
Noi 2 singurei
5+
irlandeza spune:
Vai, si muscatura de lamaie pe care am luat-o am dat-o afara. Si vad ca si scaunele sunt din ce in ce mai moi si dese.
CE SA FAC ? HELP!!!!!!!
Noi 2 singurei
5+