Mamici de ianuarie-februarie 2008 (2)
Raspunsuri - Pagina 16
kateryna spune:
quote:
Originally posted by Alexa.1983
Pai si cum s-a prins ca e gravida??? Asa a patit si mama....Iar eu la ultima sarcina nu aveam test pozitiv nici la 8 saptamani....Am nevoie de detalii...plzzzz
http://tt.lilypie.com/6GwTp3.png
Mergi la un eco. Ar trebui sa se vada.
Kateryna si
Anelin-George (7 ian 2007)
www.dropshots.com/extazis" target="_blank">Poze Anelin-George
kateryna spune:
Fetelor, voi stiti ceva de Bubuleana? Bubule!!
Kateryna si
Anelin-George (7 ian 2007)
www.dropshots.com/extazis" target="_blank">Poze Anelin-George
Laura Ioana spune:
'Neata zuzici
Chiar ca ma ingrijoreaza, iar, Bubu! Bubuleeee, ce faci, de ce nu ne pove cum a fost la dr?
Irlandeza
injectiile astea trebuie facute cu ac lung si gros, ca sa fie intre serul mai usor, adanc in muschi. Daca e la suprafata te ustura. Fii curajoasa
Adia
nu vazusem mesajul tau, ptc esti moderata si a aparut mai tarziu Felicitari
Ce valoare frumoasa ti-a iesit
Ti-am zis eu ca-i prea devreme sa se vada la eco ceva![]()
Angeliq
sigur vei arata beton cu burtica si cu rochitelele alea
5+
Poze Laura
Iepurasul nostru
bubuleana spune:
kateryna: aici sunt!!! 

laurica: mersi mult pentru pumnii stransi!!! 

Dragele mele zuzici, ieri dupa dr am plecat din bucuresti si m-am intors azi noapte iar azi n-am putut sa ma dau jos din pat pana acum.
Multumesc ca va ganditi la mine si-mi pare rau sa va ingrijorez

Deci am fost ieri la consultatie si eco: s-a vazut sacul ovular de 10 mm in uter insa e foarte mic, eu avand doar 5 sapt si 1 zi, deci nu s-a vazut embrionul asa ca m-a chemat iar marti la eco sa vedem daca creste saculetul. M-a trimis sa-mi fac iar HCG-ul sa vedem daca a mai crescut, cred ca dr ii e frica sa nu fie oprita in evolutie... eu sunt mai optimista
Voi avea rezultatul la hcg de-abia marti cand oricum merg iar la eco. Mi-a spus ca am colul inchis si ca am voie
dar mai batraneste. Mi-a dat tratament de sustinere 2 utrogestan/dim + 2 utrogestan/seara; acid folic; 1 gravibinon la 7 zile.
La voi s-a vazut embrionul la 5 sapt?? Nu-i asa ca e prea mic ca sa se vada??
irlandeza: ce bine ca ti-ai facut curaj sa vii alaturi de noi!!! 
Optimismul conteaza enorm!!! Ai sa vezi ca bebe sta cuminte in burtik si totul va fi bine 
Si eu am facut gravibinon ieri si vreau sa-ti spun ca nu m-a durut aproape deloc dar asta pt ca o asistenta foartee draguta a apelat la niste trucuri: a pus putin ser in gravibinon sa mai dilueze substanta uleioasa si mi-a facut injectia ffffff incet iar dupa mi-a masat foarte bine portiunea respectiva, desigur ca dupa aceea a mai continuat si sotul cu masajul
Asa ca nici nu m-a durut, nici nu mi-a ramas galma.
ancutza: felicitari pentru printesa!!! 

Roxali: wow, ai deja 15 saptamani, ce mare e bebe tau! sa-ti traiasca frumusico!! 

adiagrozav: felicitari pentru valoarea hcg!!! 
Cate saptamani ai?? Poate e prea mic bebe sa se vada la eco, asa ca nu-ti face griji 

iumosa: multumesc din suflet pentru cuvintele frumoase!! sper sa vii si tu alaturi de noi cat mai curand 

Danutza: tu ai fost la dr? s-a vazut bebe? te asteptam cu vesti 

Laurica: stiu ca tu mergi marti la eco; sigur o sa se vada mai bine la tine! iti tin pumnii
Si te rog sa treci la mine UM: 31.03, asa a spus dr ca sa nu ne mai incurcam in date ptr ca eu am avut ovulatia in Z19 
zozela: 
pai tu nu poti lipsi de aici!!!! doar tu ai fost prima zuza de zuza de pe forum!!! 
hai, ce faci? cum stai?? te asteptam zuzooo!!! 

bubuleana
5+
AngeliquedeS spune:
Irlandeza, saracuta de tine, stiam ca doare, imi pare rau ca o simti acum pe pielea ta. Curaj, ce nu facem noi pt bebe.
Eu ma simt bine azi, chiar foarte bine, ayi o sa mai fac cu siguranta un test ca sa fiu convinsa ca e totul in regula, mai ales ca acum e alta farmacista pe tura... Pana o sa ma cunoasca si asta... 
EDIT: Bubu, eu am fost la eco la 6 saptamani si nu se vedea embrionul, dar saculetul era ceva mai mare, 1,23 cm. Asa ca stai faca grija. Bine ca esti ok ca incepuseram sa strigam dupa tine!
Pupici,
Angelique
6+
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...
, bebe
Mare, Munte
AngeliquedeS spune:
Bubu, stii cum spuneam noi la Endometru? Ca atatea fete au trecut pe langa noi, au ramas gravi si au devenit si mamici sinoi tot la Endometru am ramas. Uite ca acum ca prin minune, am ajuns amandoua de-odata la Odisee!
Pupici,
Angelique
6+
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...
, bebe
Mare, Munte
bubuleana spune:
da, angy, asa e, ai dreptate, unele fete se pregateau de al doilea bebe si noi tot la endometru si uita-te acum la noi: 

bubuleana
5+
DanutaD spune:
feliciatri Bubule, Laurici iti tinem pumnii marti..Irlandezo scumpo impi pare rau ca te doare injectia, dar daca e bine pentru bebe strange un pic din dinti..suntem langa tine.
eu am fost sambata la doctor: a durat cam putin -a zis ca sunt 6 saptamani si mi-a facut un eco transvaginal -am vazut un samburel mic care parca pulsa...l-a vazut si tati si avem si poza 
Mi-a dat sa fac niste analize ca sa vada cat de bine e fixat bebe..cred ca e vorba de Bhcg si inca veo 2..mi le fac maine dimineata si apoi ma duc sa le citeasca.
A zis ca in functie de cum ies astea se hotaraste daca e nevoie sa imi dea ceva medicamente ca sa il ajute pe bebe sa se prinda bine sau nu.
Sper sa fie bine..abia astept sa vina maine
Acuma mergem la un otez la o bebelina...[