Dupa cezariana-dureri de cap insupotabile

Dupa cezariana-dureri de cap insupotabile | Autor: yurika

Link direct la acest mesaj

Va rog sa imi spune-ti daca dupa nastere(cezariana)va durut capul,eu am avut dureri ingrozitoare de cind eram in spital si acum mai am unele zile cind imi vine
Oare vor trece? se implineste aproape un an de cind am nascut si durerile nu au incetat
Daca ati avut cazuri asemanatoare va rog sa imi spuneti si mie cum sa procedez
Va multumesc!

Yurika&Mark

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamaruta mica spune:

buna.
io am auzit ca se poate sa fie datorate (durerile) miscarii facute dupa anestezie. se pare ca miscarea capului este contraindicata dupa anestezia apidurala si ca ignorarea acestui sfat duce la dureri de cap. nu stiu daca este cazul tau... eu n-am avut probleme (dupa travaliu - cand mi-or zis de durere am stat asa cuminte...)
sper sa iti treaca curand ... poate ar fi bine sa consulti un doctor?
un zambet
mamaruta mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Margot spune:

Salut
si eu am nascut prin cezariana dar nu am ramas cu dureri de cap.La fel stiu si eu ca nu ai voie sa misti capul nu stiu cate ore dupa operatie, mai ales daca anestezia a fost epidurala(la mine anestezia nu a fost epidurala).Ar fi bine sa consulti un medic, poate nu este din cauza cezarianei ci a oboselii acumulate.
Multa sanatate
Margot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela spune:

Fetelor dragelor si eu am nascut cu cezariana acum 1 an si am avut rahianestezie... Nu mi-a spus nimeni chestia cu "sa nu misc capul" ... Ba chiar l-am miscat ca eram cu ochii pe fiica-mea .... Cum s-a nascut, i-a pus-o sotului meu in brate, sa-i faca baita si eu ma tot uitam spre usa cu gemulet si nu stiam cum sa-i spun sa fie atent sa n-o scape care-cumva (iaca grija la mine in timp ce ma "brodau" medicii )
E drept ca in prima zi eram cam ametita (eu ziceam ca din cauza caldurii insuportabile) nici nu mai tin minte daca m-a durut capul ...
Chestia care m-a dat "peste cap" :)) e ca am facut super eforul sa ma ridic din pat la 8 ore de la operatie si sa fac 5 pasi pe loc

M-am intins cam mult: in concluzie: NU MA DOARE CAPUL!

va pup
Adela

Julia http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Adela

Mergi la inceput