Cirese de Mai-Iunie 2006... La Multi Ani (53)
Raspunsuri - Pagina 21
ILDI25 spune:
Cu intarziere uram si noi LA MULTI ANI celor ce zilele trecute au implinit 1 ANISOR
MAYA
IRINA-GABRIELA
ANDREI
NOEMI
Sa cresteti mari ,frumosi ,sanatosi si sa le aduceti numai bucurii parintilor
Ildi si
David (2 mai 2006 )
poze
ILDI25 spune:
La multi ani CatXO
Sa fi fericita alaturi de printesele tale
Ildi si
David (2 mai 2006 )
poze
LYLY809 spune:
Am revenit iute cu un raspuns si apoi va pup si plec
Cu un nasture costa 27,5 lei. Insa nu e hotarat sa se puna, am rugat-o pe sefa de atelier sa vada daca deschizatura de la gat la intindere are 52 cm. Daca da, sa nu mai puna nasture. Deci, nu stiu acumcare-i pretul final, va fi ori 25 de lei, ori 27,5 lei. Cand aflu o sa o sun pe unadin fete si o sa o rog sa posteze ea pretul aici. Va rog sa nu-mi trimiteti mai multi bani. Taxa postala nu are cum sa coste mai mult de 3 lei. Le voi pune in plicuri speciale, din acelea in care se transporta obiecte fragile
L-am rugat pe sot sa-mi faca rost de ele.
Rog toate fetele care nu sunt din Bucuresti si trebuie sa le trimit prin posta "obiectul" sa-mi scrie adresa completa intr-un e-mail la adresa: lacryonel@yahoo.com, ca sa le gasesc vineri.
Fetele din Bucuresti rog sa fie pregatite pentru o intalneala, eu propuneam in Gradina Botanica,caci e extraordinar de frumos acolo. Este vorba de ziua de sambata.
Aveti grija de voi si de ciresele din dotare!
Oana.iat, te sun daca ajung prin preajma voastra.
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
miti2004 spune:
Lyly Alex l-a luat pe Alec la capatzana: avem 48 cm
...seamana cu ta-su ![]()
anamea super faza cu telefonul...ma mir ca totusi e fata finutza si nu l-a stricat fizic pana acum.
miti, mamica de
20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex
anamea spune:
anamea super faza cu telefonul...ma mir ca totusi e fata finutza si nu l-a stricat fizic pana acum.
miti, mamica de
20 iunie 2006
POZE_Alex
[/quote]
Da, e fata finuta, nu a stricat inca nimic fizic, scoate bateriile de la jucarii, telecomenzi si altele, le arunca dar de stricat fizic inca nu, ba da un sertar am uitat. Dar are tot timpul din lume. A inceput sa traga motunasii de la caciulite si-i rupe, si daca mai sunt din aia cu ata, ii desireaza tot.
Arta este lunga, viata este scurta
Catalina - Mamica de printesa poze mai vechi si mai noi
miti2004 spune:
Fetelor tocmai v-am scris un mail pe mamici_de_mai_iunie2006@yahoo.com
Este ceva personal in legatura cu familia mea.
Va rog ffff mult sa-l cititi si sa nu va suparati ca vi l-am scris.
L-am scris si la piersicute de iul-aug2006 si am zis ca poate nu va supar daca vi-l trimit si voua, chiar daca e asa de trist.
pupici
miti, mamica de
20 iunie 2006
POZE_Alex
camelia.t spune:
Miti Dumnezeu sa-i dea sanatate lui Carmen si sensibilitate celor care pot schimba ceva pentru ea si Runa. 
Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)
oana.iat spune:
Fetelor, va rog sa-mi trimiteti si mie, daca aveti timp, pe mail la adresa iatco.oana@yahoo.com parola de la contul comun!!!
EllaX spune:
Pentru cireselele care ieri au implinit anul,
La multi ani, Noemi!

La multi ani, Andrei!

La multi ani, copacule CatXO!