Jeepul, masinuta si planeta

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Courage spune:

Pt administrator - desprecopii

Ai condus un SUV inainte de ne acuza ca ne aparam "snobismele" ?

Puteam sa imi iau masini mai mici, dar mai puternice.
De ce am trecut de la masina compacta la SUV (SAV) ?

1. Pozitia la volan e mai odihnitoare si iti permite sa vezi mai bine in fata (peste masinile mici)
2. Garda la sol te apara de relieful soselelor din Romania; in plus, nu gasesc reconfortant cand o roata a unui SUV trece pe la urechea mea !
3. Masa mai mare si inaltimea sunt un avantaj in cazul unui accident (a se citi; decat sa planga mama mea, mai bine sa planga a lor !)
4. Spatiul interior si de bagaje e mai mare la SUV.

Urmatoarea masina (doamne ajuta) este un SUV si mai mare, si mai puternic ! (X5 3.0 Diesel Biturbo)

Cat despre cuconitza de nevasta-mea (Bravegirl).. ea e "hot mamma" cu Subaru.. abia ma tin dupa ea... (pe autostrada) !!!!!

Motoarele puternice sunt mai mult decat niste cutii mai mari, bune doar de Show OFF.
Sunt niste "fiinte", care trezesc in sofer sentimente noi si ciudate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

quote:
Originally posted by Courage

Motoarele puternice sunt mai mult decat niste cutii mai mari, bune doar de Show OFF.
Sunt niste "fiinte", care trezesc in sofer sentimente noi si ciudate.

=================
Bogdan Gheorghe

Bravo, Bogdane! Suflu nou pe forum!

" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Courage,succes la achizitionarea X5-ului
Pina la urma tind sa ii dau dreptate Ericai

Foarte bine spus!
De fapt problema nu cred ca e cu planeta, ci cu aia care au gipu`...
Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)

--------------------------------------------------------------------------------
Editat de - V. Erica on

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

"Happyness is the key to your heart"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

quote:
Initial creeata de desprecopii

Stiu ca in Romania sunt multi proprietari de jeepuri. Incredibil de multe masini mari, cu geamuri inchise la culoare....
Masini care consuma incredibil de mult combustibil si polueaza pe masura.

Mi'adusasi aminte de o replica din Shrek:

"Uuuuuh do you think maybe he's compensating for something?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

Anky, merci

aaaa, si inca ceva, NICI NU FUMAM, mai primim o bila alba si aici? ca pe mine cel mai tare ma polueaza cei care fumeaza langa mine cand sunt cu bebele - si eu am fumat in "tinerete" dar acum m-am cumintit

Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)

Madness does not always howl. Sometimes, it is the quiet voice at the end of the day saying, "Hey, is there room in your head for one more?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

quote:
Originally posted by xenocid

quote:
Initial creeata de desprecopii

Stiu ca in Romania sunt multi proprietari de jeepuri. Incredibil de multe masini mari, cu geamuri inchise la culoare....
Masini care consuma incredibil de mult combustibil si polueaza pe masura.

Mi'adusasi aminte de o replica din Shrek:

"Uuuuuh do you think maybe he's compensating for something?"

Nope! Replica stiam ca e valabila pentru proprietarii de pittbull-i. Ce usor e sa folosim clisee, nu? :-)

" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

oricum, daca tot e vorba de masini, cred ca fetele din State stiu mai bine: daca s-ar gasi si la noi, eu asa ceva as alege pentru mine, mi se pare supeerrrrr:

www.automarket.bg/wallpaper/chrysler_PT-Cruiser_5.jpg" target="_blank">PT Cruiser

am vazut una singura in RO

Madness does not always howl. Sometimes, it is the quiet voice at the end of the day saying, "Hey, is there room in your head for one more?"

Mergi la inceput

Top 10,masini preferate de femei

http://www.onlinesport.ro/stiri/motor/auto/17193/femeile-adora-bmw-z4.htm

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Noe

oricum, daca tot e vorba de masini, cred ca fetele din State stiu mai bine: daca s-ar gasi si la noi, eu asa ceva as alege pentru mine, mi se pare supeerrrrr:

www.automarket.bg/wallpaper/chrysler_PT-Cruiser_5.jpg" target="_blank">PT Cruiser

am vazut una singura in RO

Se gaseste,cum sa nu..

http://www.chrysler.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

quote:

In afara de asta, nu cred ca e pus bine indexul pe proprietarii de SUV-uri din Ro (a, eu nu am SUV, da' n-as zice nu ).
Pai se compara poluarea pe care o face un SUV de generatie noua cu poluarea ingrozitoare data de masinile de acu' 20-30 de ani, care inca mai circula, sau camioanele si autobuzele care demult trebuiau duse la fiare vechi?

ntz ntz ntz;))

tocmai mi-ai luat dreptu la circulatie
noi n-avem bani de alta masina:) avem Dacie din 1972.

PS da io nu fac gratar pe munte

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput