Cancer la san - niciodata nu e prea devreme

Raspunsuri - Pagina 35

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laurasv spune:

buna, am si eu niste dilemee,
poate e cineva draguta sa ma lamureasca:
UM pe 10 feb, am 10 teste pozitive si am fost azi la eco si nu s-a vazut nimic ce o fi? cand sa ma mai duc la eco sa incer ? a fost prea devreme?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_S spune:

laurasv, ai nimerit la un subiect gresit dar nu face nimic(vad ca esti incepatoare).......... teoretic ar trebui sa se vada deja si la eco, mai asteapta 2 sapt si atunci sigur se vede, pana atunci la un laborator poti face un test de sange (HCG) din cate am inteles e sigur si depisteaza sarcina foarte devreme.

Ada 20+ mamica de baietel (25.06.2006)
BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurasv spune:

Ada s multumesc mult , sunt cam aiurita si f suparata , mi-am pus sperante ca o imi confirme la eco ca sunt insarcinata dar nu a fost asa, maine dim am sa ma duc dupa cum mi-ai zis sa fac analiza in sange. multumesc mult!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu pisi spune:

Ehe, pudoarea mea s-a dus de mult pe apa sambetei, probabil de cand a trebuit sa las tot felul de doftori (+ turma aferenta de asistente)sa-mi cerceteze toate partile mai mult sau mai putin rusinoase. Si de multe ori nu stiu cum se facea ca cu cat erau doftorii mai tineri si mai "cute" cu atat eram eu mai nemachiata, umflata, plansa si incercanata. (pardon la domnul sot, ca stiu ca citesti).

Deci: operatia a fost facut a la inceputul tratamentului (inainte de chemo si radio). Si la mai sus numita operatie s-a extras tumora(impreuna cu sanul atasat de ea), dar in acelasi timp s-a si pus la loc sanul + implantul. De fapt au folosit un muschi de pe spate pe care (in moduri pe care nu vreau sa mi le imaginez) l-au mutat in fata, iar in spatele lui s-a atasat un implant de silicon. din motiv ca am facut reconstructia in acelasi timp, operatia a fost mult mai grea, lunga etc iar recuperarea idem. (medalie merit, nu altceva...)

Dar rezultatul a meritat tot efortul (al meu si al doctorului). Din cate am vazut prin reviste si la alte femei este una din cele mai bune reconstructii (mai bine decat a lasat mama natura de fapt). Dar asta numai din cauza ca am nimerit un chirurg de milioane. Cred ca e ruda cu Harry Potter. Sunt super multumita, si cred ca daca ar trebui sa mai iau hotararea asta o data, as face la fel.

Intr-adevar, noul san din dotare, nu e la fel de "simtitor" ca celalalt, si uneori am impresia ca parca nu ar fi al meu. Dar ce conteaza, ma uit repede in oglinda si vad ca-i atasat de mine, deci trebuie sa fie al meu. Si mi-s tare mandra de el ... impreuna cu toate tantile curioase din spital care au vrut sa arunce si ele un ochi. Deci de unde sa mai am pudoare, caci care cum ma prinde pe la un control, hai sa-ti vad si eu reconstructia (s-o fi dus vorba).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicaosoian spune:

Ralu,ma bucur enorm pt tine,am citit raspunsuriile tale cu sufletul la gura. Iar ce ma bucura mai mult este ca ai un pshic bun
Bravo,asa vreau sa te aud de acum inainte.
Sti ceva de Adriana si Doina?nu le-am mai vazut de f. mult timp
va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu pisi spune:

Multumesc frumos Rodica.

Doina stiu ca a mai scris acum ceva timp pe aici, dar sincer altceva nu mai stiu nici de ea si nici de Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_S spune:

Waw ralu da ce complicat suna, ma bucur ca a iesit bine operatia desi imi inchipui prin ce chinuri ai trecut pana sa te vindeci. Daca ti s-a luat un muschi de pe spate banuiesc ca ti s-a extirpat si muschiul de sub san nu numai sanul. Asa a fost si la mami a ramas doar piele pe coaste.

Fica ta ce mai face, cum v-ati descurcat in acesta perioada? Stiu ca ai un sot care te iubeste mult si te-a ajutat si el dar tot cred ca ti-a fost greu deoarece fetita e micuta inca.

Merg sa imi culc si eu baiatul ca s-a facut tare tarziu.

Ada 20+ mamica de baietel (25.06.2006)
BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

continuarea la capitolul 2: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=118124

Roxana

Mergi la inceput