A inflorit iar liliacul ...

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Ah, liliacul, una din florile mele preferate !
La noi abia i-au mijit bobocii. Mai trebuie sa treaca...cateva saptamani sa infloreasca. Si atunci, pe-nserat, sotul imi va aduce o crenguta de liliac.
Multumesc pentru poze, fetelor !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

In general, plantele care infloresc primavara sunt deosebite si transmit o stare pe masura. Ti se par speciale, tocmai pentru ca zambesc din gradinute imediat ce primavara isi intra in drepturi.Primavara e un anotimp plin de candoare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Aici c-am de multisor.Am unul in gradina batut care din mov s-a transformat in alb...pana acum n-am sesizat.De cand am curte mare nu-mi mai plac florile in glastra...parca daca santrupte nu mai au nici un farmec.

Ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alba spune:

quote:
Originally posted by Roxali

Aici c-am de multisor.Am unul in gradina batut care din mov s-a transformat in alb...pana acum n-am sesizat.De cand am curte mare nu-mi mai plac florile in glastra...parca daca santrupte nu mai au nici un farmec.

Ali

Eu am unul alb si sper sa nu se transforme in mov
Albul e culoarea mea preferata,nu stiam ca liliacul
isi schimba culoarea ?

Adeseori vad saraci care sunt bogati si bogati care-s saraci, barbati care sunt femei si femei care sunt barbati, întelepti nebuni si oameni fara de carte întelepti.

Sfântul Ioan Gura de Aur

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Isi poate schimba culoarea? Ce interesant!!

Mergi la inceput