lacrimi in suflet

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns parpalak spune:

Freia, nu-l mai baga in seama pe rici, asta-i obiceiul lui (prost), sa dea cu pietre - daca te uiti la Parintii intreaba, parintii raspund, e o mama careia i-a fugit copilul de-acasa, iar rici s-a gindit el asa mult si bine si s-a gindit ca cel mai bine i-ar face mamei daca (mai) da cineva vina pe ea - de-a facut-o sa nu mai intre pe forum. Bine ca n-a reusit cu tine.
Poate ar trebui sa intervina un moderator - rici pare sa aiba nevoie de moderare..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriella spune:

Vai Freia imi imaginez prin ce treci,si e normal sa il iubesti in continuare pe tatal copilului tau,trebuie sa te consolezi singurica,cum stii tu mai bine,pentru ca inimii, e adevarat ca nu poti sa ii comanzi cand sa iubeasca si cand nu, insa tine minte ca de la iubire la ura nu e decat un pas;ar fi bine sa il faci in favoarea ta ca sa nu suferi mai tarziu...Cat despre sotul tau nu am nimic de zis,(nu pot sa il judec eu),majoritatea barbatilor se comporta asa,chiar daca unele femei nu recunosc(nu e cazul meu),insa mai grav este ca ele raman sa traiasca langa acesti oameni de dragul copiilor... EU NU CRED CA MERITA!! Oricum eu zic sa tii cont mai bine de sprijinul nostru moral si de consolari decat de sfaturi pentru ca fiecare dintre noi vede situatia ta in n... moduri.Multa sanatate si sa dea Dumnezeu sa ai o fetita sanatoasa si o nastere usoara!! Multi pupici si pentru ceilalti bebici!!! Bebe Jill si mami!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cami_30hu spune:

si eu sunt de aceiasi parere cu Gabriella. Nu merita! incearca sa-l uiti. Stiu ca nu-i usor, dar Dumnezeu sa te ajute sa i-ei cele mai bune decizii.
Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta spune:

Freia, de ce mai locuiesti inca cu tatal copilului tau? Nu cred ca iti fac deloc bine "magariile" lui, asa cum le numeai, oricat de puternica te dovedesti... Zilnic traiesti in preajma omului care iti provoaca durere si crizele de plans nu ar intarzia sa apara... Ai grija!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Freia spune:

de ce mai locuiesc inca? pt ca ma oprea ceva, simteam ceva care imi spune "stai"... dar numai e chair asa de puternica senzatia si am impresia ca o sa o cam iau din loc ... vreau doar sa o fac cu mult calm si cu sufletul descarcat . Atunci cand plec sa nu mai gasesc nici un motiv sa ma uit inapoi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brotacel spune:

Draga Freia,
Singura chestie care te poatre salva īn acest moment este contactul urgent cu medicul.
Nu uita ca īn burtica ta traieste un suflet nevinovat.
Este vorba de o fiinta care este carne din carnea ta si care nu a vazut īnca lumina zilei.
Nu ai dreptul sa ranesti o fiinta īnca nenascuta.
Tot zbuciumul tau īl simta si copilul tau.
Acest barbat īsi va primi pedeapsa !
Tu īnsa nu ai dreptul sa comiti o asemenea greseala.
Copilul tau este īn tine si nu uita ca simte tot !
Deja "EL", tatal nu mai conteaza.
El este un tip imatur dupa parerea mea, nu stiu exact daca ti-a spus ca vrea sau nu vrea copii, dar daca totusi sarcina este asa de avansata tu nu ai dreptul sa faci un asemenea rau copilului tau.
ESTE COPILUL TAU
Iti dau dreptate ca te doare, dar acum nu mai este cazul sa te gīndesti ca te doare.
O sarcina poate fi prevenita, dar acum este prea tīrziu, īncearca sa īti dovedesti ca TU esti o mama buna, chiar daca el este un nenorocit.
Capul sus si īncearca sa fii cerebrala si sa te gīndesti ce ar fi daca s-ar īntīmpla ceva cu copilul tau si tu ai fi de vina.Remuscarile te-ar lasa īn pace ?
Acum TU ai raspunderea enorma īn privinta vietii copilului tau.
Sīnt cu sufletul alaturi de tine.
Cu drag,
Brotacel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinaw spune:

quote:
Originally posted by Freia

de ce mai locuiesc inca? pt ca ma oprea ceva, simteam ceva care imi spune "stai"... dar numai e chair asa de puternica senzatia si am impresia ca o sa o cam iau din loc ... vreau doar sa o fac cu mult calm si cu sufletul descarcat . Atunci cand plec sa nu mai gasesc nici un motiv sa ma uit inapoi.

Draga Freia,
Te inteleg foarte bine, desi nu sint de acord s poate fara nici o legatura cu subiectul am sa va povestesc experienta unei prientene care de aproape un an trece prin acest iad al incertitudinilor.
A nascut anul trecut un baietel (eu am cunoscut-o in spital, eram in aceeasi rezerva) si imi povestea ce poveste frumoasa de dragoste traia ea, ce bine se inteleg si ce frumos s-au realizat, copilasul fiind ultima implinire pe care si-o doreau. Ea a nascut prematur si a stat in spital o luna, timp in care nemernicul si-a gasit o amanta si gata, el era atit de indragostit incit a uitat de familie, de tot. In perioada de pina in divort ii facea numai mizerii, ii vorba urit, se schimbase radical. S-a mutat cu aia, dupa care, cica ar fi fost "luminat", dupa divort, ca el isi vrea familia inapoi si s-au impacat, dar doar pentru vreo citeva saptamini, dupa care el a spus ca nu o poate uita pe aia si gata. Iar a plecat......... si acum citeva zile ma suna fata si imi spune ca a fost in spital si a stat tot timpul linga ea si s-a intors acasa, iar ea nu a putut sa ii spuna nimic. Il iubeste foarte tare si nu poate decit sa il ierte............, asta dupa ce imi jura ca nu il va mai primi niciodata inapoi.
Necunoscute sint caile domnului..............
Era doar un exemplu................
Tina si bebe Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

Draga Freia, imi permit sa iti dau un sfat care la mine merge intotdeauna. Cand sunt mai necajita, mai stresata, sau intr-o dilema pe care n-o pot rezolva singura, merg si ma spovedesc. Am un duhovnic caruia pot sa-i spun orice, care ma intelege, ma si cearta daca e cazul si imi dau intotdeauna un sfat bun. In plus faptul ca stiu ca se roaga pentru mine sa-mi fie bine conteaza foarte mult. Si pe urma ma simt linistita si cu sufletul usor. Poate incerci si tu.

Doamne ajuta cui saruta si sporeste cui iubeste

http://community.webshots.com/user/adrianacalin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta spune:

Bine Freia, asa este... cand vei simti ca trebuie sa pleci, o vei face, fara sa te mai uiti inapoi.Ai grija de tine si mergi la absolut toate controalele medicale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Freia spune:

ma tin de controale, si chair ma gandeam sa merg la un preot (sper sa realizez asta saptamana aceasta)... in rest sunt binisor (nu dau in lacrimi de fericire, dar mi-e mult mai bine decat in perioada cand va ceream ajutorul).

Nu e roza situatia mea cu el, am ajuns sa inchid ochii si sa fac compromisuri, si realizez ca in capul lui nu e decat un lucru acum ... sa faca testul de paternitate (il simt ca ii este frica de rezultat... lucru care ma bucura si ma intristeaza in acelasi timp). Are momente cand il apuca "dragostea" si ma ia in brate si ma pupa pe obraz ... dar reactia imediata e sa fuga din camera in care e cu mine sau pe la cate un vecin. Ii pregatesc in continuare de mancare, inca imi mai face placere lucrul asta... dar simt ca nu o sa mai fie nimic cum a fost iar putinul care este se va dispersa. Am reusit sa inteleg si cel mai important am reusit pas cu passa accept acest lucru in sufletul meu (e greu si mai dau apa la crocodili cand fac asta) dar mi-am impus ca nimeni niciodata sa nu ma mai faca sa trec prin ce-am trecut si sa numai las pe nimeni sa-mi invadeze viata. Cu alte cuvinte, am redevin "sloiul" care eram inainte sa-l cunosc pe el.

Este pt a doua oara in viata mea cand realizez cine sunt prietenii si cine sunt dusmanii, si desi il intrebam pe Dumnezeu ce am facut sa merit asta, acum ii multumesc pt ca mi-a deschis ochii. Concluzia? Pana la urma tot singuri suntem... doar ca o am pe Alexandra si poate va fi greu sa ne descurcam la inceput dar am sa fac tot ce-mi sta in putinta sa gasim un loc pt noi doua si sa-mi dau licenta...

sper si am incredere ca Dumnezeu ma v-a ajuta sa trec si prin asta

oricum... printesa mea e bine ... si-a reluat bunurile obiceiuri de gimnasta in devenire pe tot parcursul diminetii si in speciial cand ma gandesc la mancare (avem si nazuri la ardei cruzi). Pe 17 merg din nou la doctor si va mai spun atunci ce si cum ... Dr. meu zice ca totul e bine dar nu vrea sa vorbim decum nastem ... ce sa fac sa-i bag in capsorul lui simpatic ca VREAU CEZARIANA. Idei? Sugestii? Va rog pt ca asta e noul meu cosmar ... sa ma trezesc pe masa ca nasc normal... cateodata visez ca ori lesin de durere ori moare bebita... help ca nu stiu cum sa-l mai conving sa ma asculte ... el tot ii da inainte ca vorbim atunci. Cand atunci? pe masa? atunci cred ca o sa simt nevoia sa starng pe cineva de gat ... si cum ma stiu ca nu reactionez prea bine la plagi ... la asta nu vad decat blank

Mergi la inceput