lacrimi in suflet

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Violeta spune:

Draga de tine, trebuie neaparat sa pleci de langa imbecilul ala... Rupe raul acela imens de a fi in preajma lui. Stiu ca il iubesti, dar despartirea de "omul drag" este mai suportabila decat calvarul de trai intr-o asemenea tensiune nervoasa. Stiu ca iti este greu, dar doctorul iti va prescrie ceva calmante, poate ai rude (prieteni) care iti vor incalzi viata si incet, incet, linistea apare...
Dupa ce vei naste copilasul, - sa-ti ajute D-zeu sa fie sanatos tun! -o sa te imprietenesti cu noua fiinta aparuta in viata ta, vei cunoaste maretia sentimentului de mamica si nimic din ceea ce vine din afara nu va distruge iubirea dintre o mama si copilul ei. Vei fii fericita!
Eu sunt o mamica singura, fostul meu sot s-a purtat murdar in perioada graviditatii mele, nu-l pot ierta pentru asta, dar acum sunt cea mai puternica femeie din lume. Am o comoara de fecior! Iubirea mea pentru tatal lui se stinge incet si sper ca-n timp sa vina si iertarea..
Ai grija de tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arabella spune:

Cu asa "CRETIN" nu faci casa,si ti-o pot spune din propia experienta;cel mai bine pt tine si bb este sa stai cat mai DEPARTE de asa barbati.

arabella & angelo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

In primul rand trebuie sa schimbi mediul. Nu te uita inapoi, dupa un asemenea"om" nu trebuie sa-ti para rau. Apoi, vorbeste cu un dr, iti trebuie ceva pt nervi, ceva care sa nu afecteze sarcina.
Apropos, ai fost la dr pt bebe sa vezi daca e ok?
Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebi spune:

Nu-mi vine sa cred ca mai trece cineva prin ce am trecut eu!!!

Nu stiu daca ai citit despre mine, eu eram cu tatal Catalinei de 3 ni, stateam impreuna la el in casa si, cand am ramas insarcinata, a acceptat. Numai ca, atunci cand au aflat parintii lui, totul s-a sfarsit. Am plecat, desi m-a durut foarte tare. Hai, sa-ti spun cum am reusit eu sa trec peste momentele grele:

1. Cel mai important a fost ca m-am simtit foarte bine fizic si am putut sa lucrez pana in ultima clipa (31 august- am nascut pe 17 septembrie)
2. M-am ingrijit exclusiv de mine si copil; mergem la control regulat, la ecografii
3. Desi pare un obstacol, eram in anul III la facultate, m-am concentrat si mi-am dat toate examenele
4. Ma gandeam numai la clipa cand imi voi tine copilul in brate si la ce fericire este sa fii mama

Eu am avut nenumarate stari de slabiciune, dar NICIODATA NU MI-AM LOVIT COPILUL. Nu-i face rau, este un suflet mic ce nu are nici o vina ca tatal lui este un cretin.

Si tatal Catalinei umbla cu multe fufe, dar pe mine nu m-a interesat niciodata. Pe multe dintre ele le stiam, erau de proasta factura. Am crezut pana in ultimul moment ca va veni la spital cand i se va naste copilul. N-a venit, dar m-a sunat de nenumarate ori. Nu era in Bucuresti... dar asta nu-i o scuza. Cand a vazut-o prima data avea 1 luna si avea lacrimi in ochi. Pe 1 iunie a venit s-o vada si i-a adus un costumas tare frumos. Acum are 9 luni si e cel mai dulce copil. Ii tremura vocea cand l-a mangaiat Catalina pe fata.

Viata lui se imparte intre serviciu si baruri, discoteci, femei... Cateodata, vine inopinat la mine acasa sau la serviciu si-mi spune ca ma iubeste, ca nu reuseste s-o ia de la capat, ca simte ca-i blestemat.... Cert e ca eu nu-l mai vreau, orice ar face, desi avem un copil impreuna.

Zilele trecute, Catalina s-a trezit inaintea mea, a venit de-a busilea pana la mine, m-a pupat ( e prima oara!!) si, cand mi-am ridicat capul a tras un chiot pe cinste. Eu simt ca noi doua ne avem una pe cealalta si nimeni si nimic nu ne va desparti. Ea mi-a dat un sens vietii...

Dupa nastere te asteapta o perioada foarte grea. Poate cea mai grea!!! Ai nevoie de ajutorul mamei tale, eu doar asa am trecut de asta.

Ti-as mai scrie multe, dar nu as vrea sa te plictisesc.
Daca vrei sa vb cu mine, da-mi un email.

Te pup si capul sus!!!

Love is all around

Mergi la inceput

... am uitat sa-ti spun ca un copil nu e un obstacol , o sati poti reface viata oricand. Sfatul meu e sa nu-l lasi sa-si recunoasca legal copilul.

Eu am intalnit un barbat care o iubeste mult pe catalina si, chiar daca am mai avut noi neintelegeri, stiu ca in sufletul lui sunt numai eu. Mi-a demonstrat-o de multe ori. Nu te gandi ca s-a terminat viata pt tine... dimpotriva, de abia a inceput.

Mai vorbim!

Love is all around

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Freia, pleaca din casa aia urgent (sau goneste-l pe el). Dupa ce vei naste va urma o perioada foarte grea, perioada care va amplifica tensiunea deja existenta, deci renunta la individ, ca vad ca nu vrea responsabilitati dumnealui, ci numai distractie. Cand bebelusul va plange si va va tine treji noaptea din cauza colicilor, ce se va intampla? Renunta la el, ca nu va merita! Nu vei fi nici prima, nici ultima (din pacate!) mamica care-si creste singura copilul. Dar linistea este cea mai importanta! Vorbeste deschis cu medicul tau si fa investigatii suplimentare si daca este nevoie apeleaza la un ajutor specializat, nu e nici o rusine! Linisteste-te pentru ca urmeaza o perioada grea si ai nevoie de toate fortele tale. Iubeste-te pe tine in primul rand si fa asta mai ales pentru copil. Iti doresc multa putere si scapa cat mai repede de individ.
Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andana spune:

Freia, ai fost la medic? Totul este OK?

Andana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Coryydo spune:

Chair asa, ne dai ceva vesti despre bb?

Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Coryydo spune:

Chair asa, ne dai ceva vesti despre bb?

Corina

Mergi la inceput

Te rugam, scrie-ne! Noi iti suntem prietene si vrem sa te ajutam. Esti din Bucuresti?

Sper din tot sufletul ca iti este bine. Asteptam un semn de la tine

Love is all around

Mergi la inceput