lacrimi in suflet

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Freia spune:

multumim pt urari la toata lumea :))

o mai las sa planga uneori cand chiar nu pot sa o tin in brate (mai trebuie sa pregatim si biberon ) dar in general e mereu in brate. Ieri, premiera: a stat la tata pe burta si a urlat cat au tinut-o plamanii ... cateva minute... pt ca mama nu mai are lapte si a trebuit sa ii pregateasca biberon. S-a mai linistit cu "las-o sa urle" si o tine de manutza cand da semne ca vrea sa planga si ma striga sa imi fac aparitia.

vom vedea ce v-a fi daca v-a mai fi. Pana una alta Alexa are prioritate si ne si distram impreuna dar si plangem impreuna (am remarcat o chestie interesanta... ieri cand mi-am dat seama ca numai am lapte si ma chiniuam sa-i dau sa papae, ea urla eu eram in pragul disperarii.. m-a bufit plansul si ea drautza, a incetat sa mai planga si se uita mirata la mine... mi-a tras un semi zambet, m-am potolit si eu si-am luat-o de la capat cu incercatul de a suge... i-am dat ceai pana la urma. M-a impresionat gestul ei...

Freia si bebe Alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Banti spune:

Freia draga, sa te hranesti bine, sa bei multe lichide si sa incerci sa nu te stresezi prea mult ca sa faci laptic pentru capsunica ta. Succes si sanatate!

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adda spune:

Wow! Freia, ai nascut!!! Eu n-am mai putut intra pe forum in ultima saptamana asa ca am citit despre tine de-abia acum...
Sa ai o fetita frumoasa si sanatoasa si sper ca tatal ei sa revina la sentimente mai bune.

Dragostea e intotdeauna gata sa ierte, sa aiba incredere, sa spere si...sa indure orice urmeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_flo spune:

Si tu si capsunica ta sunteti niste invingatoare. M-a impresionat profund povestea voastra. Din partea mea, tot respectul si toata admiratia. Va urez sa iasa soarele si pe strada voastra ca tare rau v-ati mai chinuit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bicuta spune:

FELICITARI Freia
Eu sunt mai noua pe aici si abia astazi am citit povestea ta si m-a impresionat foarte mult. Ma bucur ca ai avut puterea sa pleci de langa omul care va facea atata rau. Mai bine mai devreme decat prea tarziu(iti spun din proprie experienta). Acum iti trebuie liniste si foarte mult sprijin ca sa poti sa ai grija de 'capsunica' ta . Tu si 'capsunica' ta sunteti doua invingatoare. Fruntea sus si cu Dumnezeu inainte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisa_35 spune:

Doamne ajuta!
Sa fiti sanatoase amandoua iar de acum capsunica este cea mai importanta fiinta din viata ta!
Sa aveti parte de zile frumoase si aveti grija...poate cine stie candva Alexa va va avea pe amandoi aproape!
Cu drag,

Denisa si copilul Alecu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

Draga Freia, au am citit abia acum acest subiect si l-am urmarit pana la capat, ma bucur ca ai o fetita sanatoasa si sper sa fiti fericite amandoua si sa duceti o viata super!!!
cred ca ptin tot ce ai trecut de-a lungul sarcinii ai uitat acum, cand fetita ta e langa tine si o tii in brate!!!

Dana si Diana-Maria http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=diana+nou&mid=201&cid=1072
paginuta personala:
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=danielac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trisha spune:

Freia draga,

Sa-ti traiasca minunata capsunica, sa fiti sanatoase si sa va dea Dumnezeu bafta si putere si de-acum inainte. Am fost foarte impresionata de cazul tau, (abia acum am descoperit subiectul)si ma bucur nespus ca micuta s-a nascut sanatoasa si voioasa. Lasa ca s-o gasi pe lumea asta un tatic responsabil si iubitor si pentru ea! Caci cel biologic nu prea pare de nadejde.
Pupici,
Trisha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitub spune:

Draga Freia,

Felicitari pentru Alexa cea mica, sa fiti sanatoase si sa aveti parte numai de vreme frumoasa!
Iar tu, proaspata mamica, incearca sa te menajezi si sa-i dai puiutei pana la ultima picatura din laptele tau, caci aia este sanatate curata pentru !

Va tin pumnii,
Boga

Mergi la inceput