Nazdravani de oct-nov-dec-2003(80)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmena spune:

Laura
si eu vreau poze cu bb Nadjia, ca mi s-au sters de pe PM adresele...Ma multi ani sa fie sanatoasa, Doamne ce trece timpul, au trecut 2 luni de cand ai nascut tu, mai sunt 2 pana nasc io....

Poze inca nu mai am cu burticul, cele mai recente sunt cele de la munte care le stiti deja, dar promit sa fac maine si poimaine! Maine avem serbare la Stefi, sa ne tineti pumnii ca avem emotii...Iar poimaine merg la un taiat de motz, si ma incumet sa mai fac o poza-2 ca acu doborata de calduri nu exprim prea multe...

Ileanaaaaaaa
.....zau ca-ti sparg timpanele unde esti???? Vroiam sa-ti spun ca sunt pe pozitii, inca nu am nascut, merg glorioasa spre august...

Paula sa-ti traiasca copiii sa fie sanatosi si frumosi...Despre soacra, sunt o categorie aparte, crede-ma, in care mai voi incadra si eu probabil peste 20 ani, dar care acum ma scoate din minti. Parerea mea sa-i spui raspicat ca dupa ora 20 la voi in casa nu se mai primesc vizite, fie ca ii convine, fie ca nu!!! Daca din apropouri nu intelege...La multi ani pentru anii de casnicie sa aveti o dupa amiaza placuta, si nu va mai certati din cauza soacrei...

Anca (am retinut bine??) bine ai venit in clubul nostru!! Sa-ti traiasca baietelul, asteptam pozici!!

Pupicei,

Carmen28+ si Stefi3 ani

poze carmen&baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

pe ileana am vazut-o online dimineata, nu am apucat sa vb cu ea, ca eram prinsa la cumparat de bilete de avion pt ai mei. incurcatura mare cu al meu ciine..ufff nu mai zic..o mie de telefoane pe la companii si o mie de nervi mi-am facut.in germania nu are voie, in danemarca are si e aproape dar zboara cu un avion mic si nu e loc pt ciini de talie medie sau mare ..etc etcasa o situatie enervanta...!Vikinga cu cei mai frumosi vikingi, Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

I-am spus in toate felurile posibile. I-a spus si sotul.....Acum nu stiu ce sa mai fac.
Ma rog zilnic sa nu fiu rea cand va fi Paul mare. Sa nu ma duc in vizita decat daca sunt invitata.

Paula & Alexa(13.12.2003) & Paul(03.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Salutare, natiune
Fetelor, ma bucur ca v-a placut jurnalul meu de calatorie. Am incercat sa va explic cat mai detaliat ce frumuseti am vazut eu ca sa fiti si voi acolo, virtual. sa va bucurati si voi de minunatiile cu care ne fericeste natura.
Eu sunt o persoana care iubeste foarte mult muntele, sa fie in mijlocul naturii. Si cam fac din asta din tantar armasar. Ca pana la urma natura frumoasa gasesti peste tot, dar depinde cu ce ochi o vezi si in ce stare esti.
OK.
Ieri fuseram intr-o parcare foarte aproape de Academia de Aviatie din SUA. A fost graduarea cadetilor. Nu am reusit sa iau bilete ca m-am trezit prea tarziu ca sa le fac la ai mei o surpriza.
Apoi am verificat vremea si imi arata ca o sa fie innorat si va ploua, asa ca m-am consolat un pic ac sa nu am mai simt atat de vinovata ca iar las totul pe ultima suta de m.
Dar saptamana trecuta fuseram cu sotul unei prietene de-ale mele care este ofiter si prof. de istorie La Academie si ne-a dat un tur sa vada si ai mei. Tatal meu a fost colonel in armata asa ca ochi cascati la maxim si urechi ciulite. Acest tip, Basil (busuioc), grec de origine, vorbeste perfect romaneste. Stie sa fol. trecutul si viitorul verbelor. Baiat destept. Academia este asezata la poalele muntilor. O locatie mai buna ca asta nici ca se putea. Am vizitat cladirea cu dormitoarele cadetilor, scolile de curs, salile de fitness, terenurile de sport. Au toate conditiile doar tu sa meriti locul ala. Numai sa reusesti sa intri acolo, sa fii admis. Pentru asta sunt niste reguli stricte. Trebuie sa fii foarte bun la carte, sa ai scrisoare de la guvernatorul statului.
Imi spunea Basil ca a avut doi studenti romani, Bogdan si Ciprian, care au studiat 4 ani acolo, unul din ei s-a mutat in Texas si lucreaza in domeniul calculatoarelor, (face o poala de bani), iar celalalt a decis sa se intoarca in Ro sa lucreze pentru Aviatia rom. Pai nu fu acceptat de romani. Ca cica ei nu recunosc studiile facute in America. Iar acum este angajat la Petrom sau RomPetrom cum so chema.
Ar acum mai are un student roman, Magarescu, care cica sclipeste de istet ce este si ii prevede un viitor cat mai luminos.
Peste tot frumos, totul verde, nu o hartie pe jos, iarba intretinuta bine, se vorbeste cu mandrie despre aviatia lor, sunt foarte ordonati, trebuie sa aiba abilitati de comunicare si cate or mai fi. Cam 15% din procentul cadetilor sunt fete. Si frumoase, feminine, nu grase. Ca ma uitai si eu la ele.
Ca sa nu o mai lungesc, imi placu totul.
Apoi ieri fuse graduarea dupa cum va spuneam. Si deciseram sa ne ducem undeva pe un deal de unde sa avem o vizibilitate buna in valea aceea unde e Academia. Si ne duseram noi pe la 10 ca asa scria pe Internet, insa mitingul aviatic incepu al 12. Noroc ca era si un lac, alei sa te plimbi, Luca fericit ca vazu pesti, ii si “biscui” (pescui), Eva fuse ocupata cu incaltatul unei sandale, cu pietricele, in fine trecu repede timpul.
Si la 12 punct incepu mitingul. Apareau avioanele de dupa munti ca din neant, unul dupa altul. Ma si vedeam in razboi. Avioane mari, de bombardament, cu steagul Americii pe ele. Au facut formatie de 3, 5, 6 avioane, se invarteau, se dadeau cu capul in jos, faceau spirala din fum pe cer, faceau picaje, impresionat. Am facut poze si sper sa reusesc sa le pun diseara. Cand le vedeai ca zboara deasupra capului tau, zgomotoase, si in formtaie ti se taia rasuflarea. Parca detineau puterea. Ce e mai sus de capul tau are un control mai mare decat tine. Ma gandesc ce mandri or fi fost parintii pilotilor, parintii cadetilor. A venit si Secretarul Apararii. Foarte frumos.
Tot ieri dim. Fusei cu Eva la gradinita. O lasaram de la 8:30 -9:30. La nici un minut dupa ce am parasit clasa a inceput sa planga. Si a plans pentru vreo 30 de min. dupa care a inceput sa se linisteasca, asa suspinand. Noi o vedeam din camera de observare.
Iar azi o dusei sa stea cat poate de mult, sper eu o zi intreaga ca doar sunt la serviciu.
Si trebuie sa imi completez norma. Sala e frumoasa, sunt trei educatoare la 10 copii. Eva este cea mai mica, mai sunt doi copilasi nascuti in ianuarie, dar in aprilie nici unul. Jucarii multe, se imbrancesc, au minitobogane, telefoane (preferatele Evei, mai ales cele cu clapa). Trebuie sa aducem de acasa scutece, servetele umede, un schimb de haine, palariute si crema de protectie solara. Nu se scot copiii din gradi fara sa fie unsi.
Le-am rugat daca pot sa mi-o puna pe fata sa doarma intr-un loc mai ferit. Ah, nu au voie cu biberoane si suzette din motive de igiena. Cica le “imprumuta”, le folosesc copiii unii de la altii. Acum stau ca pe ace, ma tenteaza sa sun sa vad ce face fata, dar zic sa mai astept. Cu Luca nu mai avem nici o problema. E baiat mare. Deja se ridica din pat dimineata rapid cand aude de mers la gradi.
Evei ii curge nasul, parca tuseste un pic, dar se vede ca rupe, e cu mucozitati. Ce vroiam sa va intreb. Ai vosti copii digerau bine mancarea asa pe la un anisor sau nu va mai amintiti? Ca la Eva tot ii vad bucatele de mancare in caca. Daca ii dau bucati un pic mai mari cu siguranta le voi vedea in scutec. Asta imi e ingrijorarea acum.
Cei de la Biblioteca ma innebunesc cu voluntariatul lor. Le-am spus si eu cat de finut am putut ca imi pleaca parintii marti si as prefera sa petrect cateva zile cu ei, sa fiu linistita. Ah “pai nu poti sa vii doar pentru doua ore?”. Ma cauta de la doua biblioteci sa vin sa ii ajut la niste proiecte. Parca am asa o ciuda si pe ei.
Cand plecai de acasa ai mei erau cu lacrimi in ochi. Le pare rau de copii ca trebuie sa mearga la gradi (mai ales muneca care e micuta), ca ei pleaca acasa si ce se vor face fara ei … Greu.
Bine macar ca marti cand pleaca ei copiii vor fi la gradi, iar eu la serviciu. Ca altfel as innebuni de durere.
Carmena, asteptam poze cu burtiq. Sa nu ne uiti. Si tinem pumnii maine pentru serbare. Poze si cu Stefi, of course. Ne inteleseram?
Booon. Laura, sa iti creasca fata cat mai sanatoasa si frumoasa, asa ca mama ei. Am vazut pozele ieri. Ce repede a crescut!!! E o frumoasa, seamana ca o picatura de apa cu sotul tau. Si gurita aia e atat de dulce, cred ca nu te mai saturi privind-o si multumindu-i lui Dzeu pentru acest cadou. De fapt ce sa mai intreb ca la cum ai vorbit despre ea si cat e clar ca esti indragostita pana peste cap de ea. Si ce dulce e in rochita, LOL.
Paula, sa fiti sanatosi si fericiti, sa va intelegeti bine si sa va iubiti! Restul vine de la sine.
Nu strica ziua de azi. sarbatoriti-o impreuna. Ca pana la urma tot va impacati si e pacat sa ratati evenimentul care merita sarbatorit.
Eu asa gandesc. La naiba sa stau suparata pe el cand stiu ca tot ma impac cu el. Ne spune "imi pare rau" si mergem mai departe. Nu e bine sa fim suparati, se creeaza tensiune in familie si copiilor nu le priieste asa ceva.
Ref. la socrella, data viitoare spune-i ca voi nu primiti vizite dupa 8 seara. Copiii sunt dificili cand sunt prea obositi, ii adormiti cu greu. daca nu te crede sa incerce ea intr-o seara sa ii culce pe amandoi la o oara tarzie si cand sunt extenuati.
Ah, copiii vostri cam al ce ora merg la culcare? Ca ai mei, amandoi, sunt pasari de noapte. Dupa 10 seara.
Sambata mergem sa vizitam niste stanci in Utah. Sper sa ajungem acolo. Vazui ca Eva tusi un pic de dimineata. Sper sa nu fie nimic grav.
Ileana, la apel. Nu ne ingrijora. Baga un cuvant. Si cand ai timp mai scrie de ai tai pui.
Luca aseara ii povestea lui taica-sau cum a fost el sa vada avioanele zgomotoase, a fost un "pestacol aviatic". A si "biscuit" pesti din lac, a vazut si un rac mort. Spune copilul asta tot. Nimic nu ii scapa. Dar fetelor sunt terminata dupa el. Cand il vad cum incearca sa ne copieze la vorbit, imita tot ca o maimutica, vine la mine si ma ia in brate spunandu-mi "I love you" (eh, curs de la gradinita ), inainte de a pleca de acasa vine sa ma pupe si "sa te mang" (mangai).
Asa nu ma mai satur sa ma uit in ochisorii lor nevinovati, sa il aud pe Luca cum povestste de caftelile ce le primeste la gradinita ...
Anca, bine ai venit. Hai treci la povesti.
Ven, nasoala treaba sa fii insarcinata pe calduri. Mai ales in primele luni cand te "fericesc" si starile de rau. Eu mancam ca o sparta. Nu imi treceau greturile decat daca mancam. Si pot sa spun ca mancam cam toata ziua. Chiar si o grisina ma mai ajuta. scarbaosa treaba sa iti treaca ggreturile mancand ...
Fug ca is la serviciu.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele

Mergi la inceput

Alexa se culca la 21 si automat si Paul. Paul pana acum se culca la 19, dar cu vizitele ma plange de ma rupe di adoarme dupa 22. Daca nu o culc pe alexa pana la 21.30 a doua zi e jale mare, nu vrea sa mai vina acasa de la gradi, ma plange pe drum.....nu vrea sa se culce la pranz....
Azi am fost in Herastrau. Am auzit reclame pe toate canalele ca este spectacol......VRAJEALA. Nu a fost nimic. Pana la 12.30 cand am plecat noi n ua fost nimic. Sa le fie rusine ca nu au pus macar muzica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Hello, fetele!

Valeria tare frumos povestesti, cred ca ti-ai ratat cariera :) Cum a fost a doua zi de gradi pt Eva?

Ileanaaaaaaaaaaa????? What's up??? Ne ingrijoram deja!

Anca, bine ai venit! Poze cu voi vrem!

Carmena, zi-mi si mie, ca esti singura pe aici cu doi baieti (ceea ce presimt ca ma asteapta si pe mine) - cele doua sarcini au semanat intre ele? Senzatii, simptome, etc.?? Tare-s curioasa daca feelingu meu functioneaza si de data asta, desi acum vreau sa NU! Vreau o fetita care sa semene cu mine si sa o cheme Ingrid!!

Paula, spune-i in fata! E o chestie serioasa, si de bun simt elementar, dupa parerea mea. Daca vrea sa fie o bunica ok, tre' sa se gandeasca in primul rand la binele copiilor, nu?

MIE MI-E SOMN!!! Si Markus deja de 2 sapt. nu mai doarme la amiaza God, e groaznic. Abia ma misc prin casa, si el e plin de energie si vrea sa ne jucam, sa mergem in oras, etc. etc, si eu tot ce vreau e sa DORM! Ma asteapta vremuri grele, cand oi avea ditamai burta si Markus ma va solicita in stilul lui. Eu nu mai stiu, somnolenta asta tine mult?? Cam pana cand?

Gata, ca acuma ii trebuie sa mergem in oras sa cumparam "inca un cadou de Ziua Copilului".......

Pupici.

Venera , mama lui Markus

Mergi la inceput

Ven, i-am spus de nenumarate ori, si eu si sotul, si mama mea.....au fost zile cand mai nu am dat-o fara.....dar se face ca nu pricepe, nu vrea sau tine 2 zile minunea si incepe din nou.
De felul de a fi, de dragostea pe care sa o ofere unui nepot este foarte discutabil. Nu are rost ca oricum nu se rezolva nimic. Nu-si iubeste nepotii(de la nora)!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

fetelor eu sunt suparata...acum a plecat sotul cu Alvarica la URGENTE! are febra 40-41, diaree,vomita...o tine asa de 4/5zile...i-am mai dat medicamente de febra una alta dar degaba ...ii trecea pe moment iar facea febra...azi am zis gata este timpul de URGENTE...

ven , si eu sunt tot cu 2 baieti!
La mine sarcinele au fost total diferite.La Alvaro am vomitat aproape 7 luni, cu David am vomitat din luna 3 pana prin luna 5.
Eu eram foarte sigura ca o sa fie fetita...dar tot baiet a fost...aaaa si somnolenta muuulta la David, de asta eram sigura de bb2 ca este fetita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Multumim de grija, frumoaselor. Suntem ok, numai ca n-am avut timp deloc de forum, n-am citit nimik din urma cu atentie, decat pe sarite, sapt viitoare revin in forta cu cafeaua de dimineata

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu... Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Oh, Elena, chair de tine am uitat mamica de 2 flacai...
Mda, astept sa-mi zica si Carmena ca cele doua sarcini au fost total diferite, ca sa fiu total confuza
Pt. ca, cu exceptia a 3 zile in care mi-a fost greata (dar care au coincis cu cele mai mari calduri din Bistrita de pana acuma), sarcina mea e la fel ca prima. Aciditate / foame non-stop, somnolenta mare si in rest nimic deosebit deocamdata. Doamne ajuta sa difere capitolul "tensiune crescuta" fata de prima....
Deci asteptam rabdatori luna iulie sa aflam "ce surpriza avem in Oul Kinder", vorba lui Markus

Noi peste 6 sapt. o sa fim nasi. Deci voi avea 15 sapt., cam asa, vreo 4 luni. Si intentionam sa-mi fac o rochie cu spatele gol, foarte sexy si bestiala, cea din reclama de la parfumul Armani Code ( e prin toate revistele de gagici). Acuma, nu mai sunt asa sigura daca silueta pe care o s-o am atunci se mai potriveste cu rochia resp. Oricum, vreau sa fie mulata pe burtica rochia, fie ca va fi cu spatele gol, fie cu decolteu generos.....Voi ce ziceti, pt. ce ati opta? Decoltata in spate sau in fata? Mi-am luat materialul, e un satin elastic negru. Astept pareri.......

Atat de la Bistrita (vorba reporterilor TV ), noi avem un weekend de odihna si relache, iar eu astept cu nerabdare VACANTA!!! AMR = 2 saptamani!

Va

Venera , mama lui Markus

Mergi la inceput