***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (56)
Raspunsuri - Pagina 19
carstea spune:
buna fetelor!Iar va tineti de surprize?!am lipsit de pe DC nici doua zi si deja au aparut bebei noi!
Drept pt care iar am intrat in panica!!!nu am luat inca epidurala!!!Am inteles ca trebuie luata de la municipal si ca ar fi o farmacie la etaj de unde o poti procura.
N-am inteles daca imi da doar trusa(cateterul)fara anestezic(naropin).Cat costa cu totul ca eu am auzit initial de 200ron apoi de 71 ron.(probabil doar cateterul). Pot sa-mi trimit sotul sa o ia ?Va spun sincer ca nu stiu cum mai pot merge unele fete la munca pt ca eu am contractii si intepaturi pe col dupa 10 min de stat in picioare.
Azi sunt cu ochii pe voi in asteptare de noi bebei!dar nu va grabiti prea tare!
Monytza spune:
poohy Eu nu am de gand sa ma grabesc...dak pitica e de acord cu mine...mai devreme de 18 mai cand am programata cezariana nu nasc!Tu nasti tot la municipal ca mine...cine stie..poate ne intalnim!!
Mone37+
Maria Antonia
Burtik Mone 33+
Burtik Mone 35+
carstea spune:
FELICITARI NOILOR MAMICI!
NU UITATI SA NE POVESTITI CUM A FOST !
Astept vesti si de la fetele care au nascut recent la elias.Aspecte pozitive dar mai ales negative in legatura cu personalul.
Pupici!
37s +4 zile
mica0307 spune:
tamaraspt eu le-am spalat pe cele albe la 40 si pe cele colorate la 30. Cu detergent special pentru bebe si dupa le-am calcat.
Uraaa am gasit sa descarc pozele. Ma duc sa le pun.
Mica
37+
Maya Alexandra
Poze
Florentina Roman spune:
Salutare burtici si proaspete mamici!
Nu stiu de ce, parca ma identific cu fetele care au nascut, sa fie nerabdare? Nu ma gandeam ca as pati asa la al doilea copil! Noaptea e din ce in ce mai greu ptr ca pe dreapta mi se infunda nasul, cu fata in sus imi amortesc toate cele, iar pe stanga se pare ca nu-i place lui bb, ca incepe sa se agite imediat. Zici ca am un alien in burtica, face valuri, valuri, asa e de puternic!
Kid, spitalul care ziceam ca nu a primit gravidutele cu varicela este Elias, dar nu le-a spus pe fata ca asta ar fi cauza, ci ca nu ar mai fi locuri...
Bogalina, cei mai multi bbei fac icter in primele zile de viata...dureaza intre 1 si 3 zile. Al meu a facut un icter prelungit din cauza incompatibilitatii de grup, dar nu e obligatoriu sa-l faca toti bbeii in situatia asta.
36 si Tudor(5.07.2002)
diana spune:
Inca o data felicitari noilor mamici!!! Sa aveti bebici sanatosi si frumosi!!!
Lucrusoarele le-am spalat la 40 grade si le-am dat dubla clatire si fara balsam. Am zis ca pt inceput sa nu pun nici macar balsam pt bebelusi. Ca eu am patit-o la Alin cand avea 2 luni s-a umplut de bubite cand am pus balsam (si era din acela delicat).
Si eu astept vesti de la Chris27.
De asemenea astept noutati despre spitale...atat Elias cat si Municipal. Si Alina era dezamagita de Polizu...Se pare ca nu s-a schimbat prea mult mentalitatea din spitalele romanesti...Sper ca intr-un scurt timp ca toate mamicile sa-si permita sa nasca la spitale private unde sa ti se acorde atentia cuvenita si sa te trateze uman.
Va pup
Diana 34+
miniuta spune:
buna, fetelor.
am disparut iar ca magaru-n ceata, si imi pare tare rau ca am ratat astfel sansa de a face galerie tuturor celor programate pentru nasteri, sau de a le felicita pe proaspetele mamici. cred ca am reusit intre timp sa recuperez cu cititul si vizionatul pozelor, asa ca nu pot spune decat ca bebelusii sunt superbi. le doresc tuturor mamicilor recuperare rapida si bebei sanatosi, voiosi si mancaciosi.
eu sunt asa si-asa. am aproape tot timpul senzatia ca nu mai primesc suficient oxigen, ca ma sufoc, ca nu respir cum trebuie, si chestia asta ma scoate din sarite. aici e si cald (pentru mine deja cam prea cald) si mi-e si cam frica sa mai ies singura in oras. mi-e sila de starea asta de neputinta, pe de alta parte parca mi-e si mai frica de nastere..asa ca nici eu nu stiu ce sa imi mai doresc. azi incerc sa ajung in oras cu sotul ca sa imi mai iau cele necesare pentru bagajul de spital, si sper sa ma calmez apoi. camera copilului e aproape gata, dar inca nu am spalat hainutele, ca sa se mai aeriseasca dulapul (toata ziua e geamul deschis acolo, si dulapul la fel...sa iasa mirosul de mobila noua).
m-ati bagat in sperieti cu povestile cu luna noua. sambata noapte mi-a fost tare rau, nu am putut dormi mai deloc, pana la urma am parasit dormitorul si m-am refugiat in camera mica, unde avem o canapea, si am reusit sa dorm acolo cu geamul larg deschis...dimineata ma intreba sotul daca nu mi-e frig, óri mie imi era abia bine...si nici aseara nu pot spune ca m-am simtit prea bine, si abia miercuri e doi (macar miercuri ma duc la control, poate asta ma mai ajuta sa ma calmez).
didialex, mie mi-au zis asistentele ca din saptamana 32-33 nu imi mai fac ecografie, ca nu se mai vede asa de bine ce si cum e pe acolo, si ca masuratorile vor fi in mare eronate. sper ca intre timp tu ti-ai revenit si ca ti-a trecut spaima, dar daca nu, poate te ajuta si vorbele mele.
cam atat pe azi. va pup acum pe toate si va (ne) urez sanatate maxima. nu stiu cand voi mai avea acces la net, pentru ca saptamana asta ne schimbam abonamentul telefonic, trebuie reconfigurat totul...in cel mai rau caz sper sa recuperez saptamana viitoare.
just free your mind, and the rest will follow
dideip spune:
Salutare
si va
pe toate.
Imi pare rau ca nu sunt prea activa dar neavand net acasa nu am putut sa pun si eu
la treaba. Dar sunt tot timpul cu gandul la voi.
Liviana sa stii ca te inteleg, cred, cel mai bine, pentru ca aceleasi simptome le am si eu(am zis ca ma odihnesc si eu cat stau acasa, dar de unde)am si carcei la picioare, ies des la toaleta peste noapte, ce mai, seri de neuitat.
Mica se pare ca bebelul meu este cam lenes, o sfideaza si pe Tanti Doctora si vrea sa stea pana la 40 de saptamani care se implinesc sambata.![]()
Paula
39+
poze
poze bebe
dideip spune:
Nu in ultimul rand, felicitari tuturor mamicilor ptr. bebei lor, sunt niste scumpi, si tatici lor care ne tin la curent.Sa fie sanatosi si mami sa aiba laptic sa-i hraneasca si....multa rabdare.
Am citit povestea Sandei Ladosi, foarte frumoasa.
Bun venit noilor
la odiseea noastra
asteptam(macar acum, la sfarsit)mai multe detalii despre cum a evoluat sarcina lor
Paula
39+
poze
poze bebe
kid spune:
@ Florentina Roman M-ai speriat putin. Eu am doctorul la Municipal si auzisem ca nici acolo e posibil sa nu se mai primeasca gravidute pentru ca e foarte aglomerat. Sper sa nu am probleme.
Astept si eu vesti de la cine a nascut la Municipal, sa ne dea mai multe detalii, daca au timp. Si as vrea sa stiu daca e necesara adeverinta de salariat. 
@ carstea Eu am luat cateterul cu reteta de la medic de la farmacie. Nu mi-a zis nimic de anestetic, poate se da in spital. Azi merg la control si daca nu s-a intors bebelu si nasc prin cezariana, ti-l pot da eu pe al meu, e sigilat, exact cum l-am luat de la farmacie, pentru ca eu o sa aleg anestezie generala. Ar fi pacat sa-l arunc daca nu-l folosesc. 
Teodora Ana
38+