Copiluti de mai-iunie 2005 (33) - It's show time!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

LA MULTI ANI! TUDORA sa cresti mare, sanatoasa si frumoasa.
Nelia sa-ti traiasca puiul si sa te bucuri de amandoua .... sa-ti aduca numai satisfactii si in curand sa fiti fericiti toti 5 ... sa va dea Bunul DD si baietelul mult dorit.

Mariana - de ANTONIA (21.11.2006)
Mamicuta de 3 -ANDRA, SARA si ANTONIA
ANTONIA - 1 , 2 , 3 , 4,
SLIDESHOW TONITA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

LA MULTI ANI ! TUDORA,sa cresti mare,sanatoasa si fercita alaturi de cei dragi.

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

"Happyness is the key to your heart"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Se vede traba ca multa lume e plecata... pustiu tare pe aici, chiar acum cand ma mananca iar degetele (inconstienta se cheama asta, ca ar trebui sa ma manance la scris pentru clienti)

Androix - ce-ai bucatarit pana la urma? Ca alte sugestii decat Gabitza nici eu nu am. De fapt ardei/dovlecei umpluti (dar la ce preturi de trufandale au acum cred ca ajung sa fie mai scumpi decat carnea). Eu am facut mancare la greu in week-endul asta: ciorba, mazare cu carne de vita, friptura de miel, pulpe la cuptor cu cartofi. Iar maine daca ne ducem la tara (doar asa sa-mi treaca si mie dorul de duca, ma gandesc ca nu contaminam poporul pentru ca nu ne viziteaza nimeni acolo) si producem ceva gratare, parca vad ca se strica mancarea in frigider.

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Deci pana la urma am bucatarit in felul urmator: o supa de pui cu galuste, care inca e in productie, si snitele de porc cu piure de cartofi care sunt deja gata si mancate, iar Filipu cum le apreciaza foarte mult si-a stricat si pofta de mancare tot ciugulind pana sa-l pun la masa, asa ca acum e ghiftuit, dar nu a stat si el ca omul la masa sa manance
Gabitza, mersi de sugestii. Varza iese din discutie ca nu am si ar trebui mers la piata, iar musacaua imi iese foarte proasta incat nu ma mai incumet. Ramane varianta cu pastele. Si o sa intru si eu acum sa fac niste sapaturi pe culinar poate imi mai vine vreo idee, nu de alta dar sunt aproape kile de carne ca niciodata nu ma invat minte s-o fac pachete mai mici cand o bag in congelator.

Eu imi dau demisia cu chilotii lu fi-miu. Nu vrea frate si pace. Mersi vine si-mi spune dupa "kk, puuuuu" dar nu ma incanta cu nimic. Nu tine nici vrajeala sa-l pun pe oala la fiecare juma de ora, am incercat si mi=a tras clapa de doua ori a facut pe el la cateva minute dupa ce s-a ridicat. Deci clar omul inca nu vrea sa se desparta de pampersi.

Gata tre sa inkid ca Filip urla de mama focului, nici sa mananc nu ma lasa

Andreea mamica lui Filip Stefan
Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NewMami spune:

"La Multi Ani !, Tudora", papusa mica sa cresti mare, sanatoasa, fericita, sa fii iubita si sa ai parte numai de bucurii.
Parintii tai sa fie mandrii de tine intotdeauna, asa cum sunt acum, sa se bucure de fetita lor mai mica.

Multe , azi de ziua ta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

quote:
Originally posted by Androix
Aveti ceva sugestii in afara de ciorba de perisoare si chiftele ca tocmai ce le-am terminat?[/b]

sarmalute

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

LA MULTI ANI, TUDORA ! SA FII FERICITA, SA ADUCI DOAR BUCURII PARINTILOR, SA CRESTI MARE, FRUMOASA SI SANATOASA.

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

TUDORA
LA MULTI ANI!
Sa fii sanatoasa si sa ai parte numai de bucurii, alaturi de mami, tati, surioara ta si fratzior(i)!

Album Alyssa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Va multumesc pentru raspunsuri si urarile de sanatate, au prins bine ca s-a reparat burtica mica pana la urma, sper sa fie ok.
Eu am gatul si umarul stang blocat si niste dureri oribile asa ca nu pot sta prea mult la calculator, voiam sa va urez 1 mai fain, sa va distrati sau odihniti fiecare asa cum va doriti.
Ah, uitam...am visat azi noapte ca am nascut un baietzel!...oare ce poate sa insemne? (ca sigur nu-s).

Album Alyssa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Buna,
Am vorbit cu Adina si a trimis si mesaj. S-au mutat la mama ei. Din cauza ca Ema era tot mai rau, era slabita, s-au internat la V Babes. I-au pus branula dar antibioticul il va lua pe gura. Se pare ca are ceva viral.

Se pare ca bantuie ceva enterocolita virala ca si prin bloc pe la noi sunt bolnaviori.
Noi suntem bine slava Domnului.

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput