Bebelusi "made in USA" (3)
Raspunsuri - Pagina 25
ciuf spune:
Madalina, sa va traiasca micul crestin si sa fie sanatos!
Daca vrei poti opta pentru melodiile ce le ai salvate in calculator ca sa le pui ca fundal sonor. Poti sa ai continuitate, melodie dupa alta.
Daca vrei uita-te la linkul meu de la semnatura "Binecuvantarea" sa vezi cum am facut filmuletul.
Tu l-ai cumparat? ca pe mine ma bate gandul sa il cumpar cat de curand sa il asez in cutia Evei cu amintiri.
Primii azi un e-mail de la Onetrue media prin care ma anuntau ca au reduceri la DVD-uri luna asta.
Hai ca ma duc la nanica. Noapte buna.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=2373476" target="_blank">Binecuvantarea
ciuf spune:
Bianca, bine ai venit pe lume. Elenei ii uram refacere cat mai usoara, laptic si cat mai multa odihna (cand se poate).
Corina, am postat amandoua in acelasi timp: 07:26:39
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=2373476" target="_blank">Binecuvantarea
corinadana spune:
hi hi Ciuf!
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
madalina78 spune:
buna fetele! iar nu dormim?
ciufulet, nu se vede Binecuvantarea.....
dar am vazut niste poze super cu pui tai, am ras cu lacrimi cand l-am vazut pe luca cu " chestiile " alea in manute
oricum abia am descoperit onetruemedia, da sigur o sa fac albume si carticele cu ei, ca e pacat sa nu le am.
Elena felicitari !
Sebastian
Arthurana spune:
Fetelor dragi,
Mi-e dor de voi.
Am cam disparut de pe forum pentru ca bebe al meu are reflux si petrec enorm timp cu hranitul lui. Mananca din ora in ora si apoi tre' sa-l tin 20 de min. la verticala.
Puii vostii au colici? Al meu are si colici...Stiu ca o sa treaca, dar sunt cam epuizata.
ciuf spune:
Madalina, incearca, te rog, linkul asta cu filmuletul Evei: http://www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url
Uite eu nu stiam de carticele. Ma tenteaza sa incerc.
Va las ca m-a rugat o prietena sa am grija de copiii ei. Sa ma vedeti azi cu 4 copii. Cred ca imi vor sari fulgii.
Aaka spune:
Bianca, bine ai venit pe lume
multumesc de primire inca o data , de la toate fetele.
nici noi nu am sarbatorit father's day dar l-am facut pe sotul meu sa imi promita ca mergem undeva in vacanta inca de mother's day ca sa fiu sigura ca ne alegem amandoi cu ceva.nu prea sunt pt cadouri asa ca sper ca aceasta mica vacanta sa fie o amintire placuta. inca nu stiu unde si cand vom merge.
cristina26 spune:
Bun venit pe lume Bianca! Multa sanatate atat tie cat si mamei tale.
What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul
ingerasul meu Paul
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
35+
Ingrid Ecaterina si mami
elena2001 spune:
Fetelor, va multumesc mult de tot pentru urari!!!!
Deci momentul mult asteptat a sosit si la noi.....Bianca s-a nascut pe 20 iunie la ora 23:43 si a avut 3,750 gr. si 53 cm....a fost o nastere destul de usoara....si pentru ca am fost Ok si eu si Bianca, am mers acasa chiar a doua zi....
Azi noapte a durut-o burtica si n-a mai dormit de pe la 3:30 pana aproape de 7 dimineata....
mi-a fost tare mila de ea mititica....
O sa fie interesant cum ne vom descurca de luni incolo (-:
Pana atunci o sa fie sotul meu acasa si se ocupa el de Cezara, fetita mea mai mare care are 17 luni....insa de luni trebuie sa ma descurc singura cu amandoua.....
Va pup pe toate,
Irina, mami de Cezara(15.01.2006) si Bianca (20.06.2007)
ciuf spune:
Irina, bine ai venit acasa.
Referitor la cum te vei descurca sunt convinsa ca iti va fi greu, dar te vei descurca. Ca noi suntem cu forte supranaturale atunci cand devenim mame. Ne uitam in ochii copilului si o luam de la capat cu treaba. Privirea lui ne da energie.
Pe cat poti incearca sa cladesti o rutina. Cu fetita de 17 luni. Ca la bble mic nu stiu ce succes de program poti avea acum la numai cateva zile. Poate o sa ai noroc de o fetita somnoroasa si cuminte.
Imi amintesc ca Eva mea era cuplata la san tot timpul. Daca sugea era cea mai fericita si motaia acolo. Cum o puneam jos urla ca din gura de sarpe.
Dupa vreo 2 luni am inceput sa avem un program cat de cat. pana atunci ... program la libera alegere.
Dar pana luni odihneste-te si profita ca e si tata acasa.
Putere si rabdare multa!
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea