Mamici de septembrie - octombrie 2007 (22)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina85ss spune:

Fetelor sa va mai intreb ceva,mie la eco mi s-a spus ca am placenta fundica de gradul 1.Din ce am inteles eu,gradul 1 se refera la nivelul de imbatranire a placentei ce pana in momentul nasterii va ajunge de gradul 3.Voua cum va spus medicul? Care este gradul de imbatranire a placentei voastre?

Cristina 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Acum m-am mai adunat si eu de pe drumuri. Sunt tot la job. Sunt feri ca m-a vizitat Roxana care e tare draguta si aranjata. Mi-ai placut mult, Roxana! Si mami a ta arata bine.

mama de BAIAT (9 ian. 2005)
17+

Mergi la inceput

Cristina, a mea avea gradul 2 la 14 sapt. Dar e bine sa imbatraneasca mai greu, adica e bun un grad cat mai mic, eu asa stiu.

17+

Mergi la inceput

Nana, ai baiat! Felicitari. Si la fel tuturor celor care ati aflat ce aveti in burtici de cand nu v-am mai citit. Sa va traiasca!
Eu nu mai pot tine pasul cu voi. Am atata treaba la serv zilele astea ca nu mai apuc nici sa citesc, dar sa mai si raspund, sunt defazata rau. Sper doar sa nu ma uitati, fiindca in curand promit sa revin in forta.

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinus_25 spune:

nana Inainte sa-si impuna bb Iulius preferintele alimentare, uneori seara tarziu, sau in miez de noapte, il certam pe sotul meu si-i repetam mereu “catravetii se digera greu, nu-I mai manca seara”....acum la mami nu se pune....
Nana, Roxana voi la ce va vreferiti cand spuneti scoica??? la cosuletul acela mic ce se monteaza si in suportul auto??
Voi la iarna in ce scoateti bb la plimbare??? In scoica?
Eu ma gandesc cu groaza ca va fi prea frig pt bb, dar ca va trebui scos totusi.
Roxana, tu ce fel de fash(salopeta de iarna) ai folosit la Alex??
Mie astea din magazinele de pe aici mi se par ft subtziri si nu stiu daca au si protectie pt vant.
M-ai dezumflat cu targul, au abia asteptam sa vina si la iasi in iunie. Daca era si annisia pe aici, ar fi zis ca ai complotat cu tomasa............
Cristina85 eu zeceam sa mergi cat mai curand la un dr care nu e asa de aglomerat, numai sa-ti ia o lama din secretzia ta. stii mai sunt si din astia de mana a2a la care intri mai usor...

Alinus 16 cu Iulius

http://new.photos.yahoo.com/alina_ifteme/#page1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Sarumana mult, Tomasa! Suntem tare fericiti!

Nana, 19+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Las Vegas
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Alinus, scoica e cosuletul mic de masina, da. Eu iarna am scos bb la plimbare numai in carucior. Am avut unul mai acoperit asa, de la Chicco si am fost multumita de el. L-am ales special sa fie mai "de iarna" ca baiatul meu urma sa se nasca de Boboteaza. Iar fasuri bune si groase se gasesc, cel putin aici in Bucuresti. Mie imi plac astea de la Cocodrillo, sunt si frumusele si grosute, doar ca sunt cam scumpe, peste 1 mil, 1 mil jumate. Oricum nu-ti face griji, iernile nu mai sunt ce erau acum cativa ani. N-ai vazut ca seamana mai mult a primaveri? De-abia din februarie se face mai frig. Sincer mie mi-e dor uneori de o iarna adevarata cu ger si zapada mare. De fapt poate la voi la Barlad e ceva mai frig, dar nu cred sa fie intr-atat cat sa nu poti scoate bb.
Targul nu e cine stie ce intr-adevar. Dar la Iasi cred ca va fi Baby Expo nu Kidex si poate vor fi produse mai ok, ca e alt targ, cu alti organizatori.

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Tomasa, Esti dulce. Si eu abia astept sa ne revedem. Insa nu asa pe fuga.

Sa va zic: Toamasa arata sper bine, este slaba, tinerica si eleganta. Dar am eu grija sa ii duc prajituri data viitoare ca sa mai puna niste kilograme. Eu nu eram cine stie ce aranjata, dar ma coafasem si eu pentru miniconced.

Nana, scoica a fost f utila. Noi am folosit-o pana pe la un an in masina, eu am mers mult singurica cu Alex si aveam nevoie de ea. Apoi de la 4-5 luni cand era vb de divsersificare, i-am dat in scoica. Alex nu primea nimic din bibe in afara de lapte, asa ca totul se dadea cu lingurita si scoica a fost perfecta pana la 7 luni cand am luat scaun de masa. Si in plus am folosit-o pe post de balansoar cand avea colici, ca sa nu mai zic ca numai acolo isi facea nevoile cand era constipata.

Alinush, da, aceea este scooica.

Cristina, fundic nu e ceva rau, asa e si la mine, am inteles ca se refera la pozitionare. Deci este spre in spate si lipita de uter. Iar gradul de maturizare este f bun. Eu am avut gradul variabil, deh, minunile eco din Ro, intre grad 0 si grad 2. Daca facem media, ajungem tot la 1.

Rox 21+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Nana, te cred, aveti si de ce sa fiti fericiti. I-ati ales un nume foarte frumos beietelului. Mie una imi plac numele roamnesti, traditionale.

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinus_25 spune:

tomasa, zii drept!! ce ai barfit cu roxana???!? e grasa cum zice ea? cred ca e o finutza si o scumpa

cred ca oricum e ceva mai frig pe aici mai la N. bb-ii nostri vor fi totusi destul de mici pana vine primavara cu adevarat.
ai dreptate cu targul, sper ca baby expo sa fie mai consistent.

Alinus 16 cu Iulius

http://new.photos.yahoo.com/alina_ifteme/#page1

Mergi la inceput