Anticonceptionale

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns malyna spune:

Am facut pauza la fiecare 6 luni de luat Rigevidon am facut o luna pauza iar acum am 2 luni de cand nu mai iau. dar este stresant fara.

de sterilet nu stiu ce sa spun. Am o prietena care a avut azi i la pus si in 2 zile i la scos deoarece nu a putut sa il supotrte asa ca nu stiu ce sa spun.

dar m-am programat la medic. Ma duc saptamana urmatoare. va tin la curent cu ce o sa imi recomande.

Inca o data multumesc pt sfaturi.
Sunteti f. dragute.

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natydea spune:

Draga dienucaam fost la dr. si mi-a spus acelasi lucru ca si tine sa fac pauza dupa 1 an 3 luni pentru ca asa e cel mai bine pentru organism. Problema e ca la mine s-a descoperit o rana pe col si fac momentan un tratament de o luna dupa care pot face pauza. Mi-a spus ca nu e batut in cap la fix 12 luni pauza, ci poate sa fie 13-14 luni ca nu e nici o problema plus ca mai bine sa termin si cu tratamentul inainte de a le intrerupe. Asa ca o sa fac o pauza si daca scap de toate va fi o pauza mai lunga chiar, care poate va avea si un final fericit!
Multi pupicei, Dea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienuca spune:

Dea, imi pare rau de bubita ta, dar o sa fie ok, don't you worry. Asa este nu este bautut in cuie 12 luni. Eu proima data am facut pauza pe la 14 luni iar a doua oara la 13. A treia nu a mai fost cazul, pentru ca bb-ul este pe drum. oricum am avut o pauza e 4 menstre inainte de conceptie.
Malyna, este intradevar stresant fara pilule, dar si sa ai o sarcina pe care inca nu o doresti, ar fi si mai stresant. Banuiesc ca stii ca in acest moment metoda calendarului este complet inutila, pentru ca ovulatia nu mai are loc atunci cand stii tu. Foloseste prezervativul sau ... coitus interruptus.

Sanatate multa fetelor

pupicei
Diana

Mergi la inceput