Mamici de iulie-august 2007 (45)
Raspunsuri - Pagina 15
mamii spune:
nu shtiu sa iti zic ce era am citit in ziar in libertatea acum vreo luna si ceva...Cat despre prietena mea...pot sa iti zic ca arata bine..normal...si a crezut k s.a ingrashat kteva kile asha si i.a venit si menstruatia peste.....acum nu shtiu ce sa zic ...eu am simtit la kteva saptamani si dintr.o data asha dimineatza nu aveam nimic seara nu ammai putut sa mananc nimic:)) si asta a urmat inca cateva zile:)) acum nu shtiu suntem diferite toate
Antoanela23 spune:
Buna seara si de la noi,
Nimic special de raportat, doar lene maaaare.
In seara asta ma viziteaza prietena mea cea mai buna (din Rom) care e si nasa lui Victor, de abia astept. Sta numai o zi la noi, dar tot e mai bine decat deloc.
Mioara, felicitari pt rez bune de la eco.
Lia, nu te speria cu sangerarea, se poate intampla. Daca nu se opreste sun-o pe dr, mai bine asa decat sa stai stresata.
Anya, m-am enervat eu cand povesteai de stapana cainelui, d-apoi tu. Sper s-o poti reclama si s-o pui la punct.
Aylin, bafta la doctori. Daca am inteles corect luni te duci la o dr noua, nu ar strica sa-i prezinti antecedentele tale medicale, toate analizele de pana acum si temerile pe care le ai. Poti s-o intrebi si cum dai de ea in caz de urgenta (Doamne fereste!), in weeekend sau noaptea.
Ioana,
, cum merge invatatul?
O seara buna tutulora,
Anto
29 si
Victor (8 octombrie 2005)
andicu spune:
Buna seara si de la noi!
Venim cu vesti bune de la eco: bebe are 1.500 g , e cu capul in jos si totul e in regula! mi-a dat poza cu fetzica lui si e asa dulceee!
!ma topesc cand ma uit la ea, la fel si tati!
singura chestie ar fi ca mi s-a mai scurtat colul un pic, are intre 2.6 si 2.8 cm , dar a zis dr ca nu e serios inca. Sa ma odihnesc mai mult, doar. In schimb, mi-a dat preventiv, No-spa si Duphaston ?!? nu prea am mai auzit de Duphaston in trim.3 (cica previne nasterea prematura), voi stiti ceva?
Lia, sper sa treaca sangerarea, si eu am auzit ca se mai intampla in ultimul trim. de la consult normal sa sangerezi! daca dr ti-a zis ca e ok, atunci asa e, stai linistita!
Mioara, bravo pt eco si ma bucur ca sunteti bine!
Asta cu plansul si la mine a devenit ceva des; plang la stiri mai naspa, la filme, la amintiri, la ce mi-a zis x sau y si mai nou, am plans dupa ce-am visat ca ma parasise Iubi cu burta la gura! de fapt, m-am trezit plangand si cand i-am povestit am inceput iar sa plang si nu ma puteam opri!
degeaba declaratii, imbratisari, a incercat sa ma linisteasca, nu nene, plangeam de ziceai ca ma paraseste atunci!![]()
Fetelor, legat de contractii ca nu eram lamurite: am intrebat-o pe dr mea ce e cu senzatia aia cand se intareste burtica intr-un singru punct pt scurt timp, si mi-a zis ca se numesc contractii focale si sunt un fel de Braxton-Hicks, adica nu sunt periculoase, chiar normale in perioada asta! asa ca putem sta linistite!
Andicu
29+
Filip Cristian Poze noi cu burtica
estecri spune:
Buna fetelor
imi pare rau ca nu am mai apucat sa intru pe forum , dar am avut o gramada de lucru si avem si noutati!
Am fost la control si nenea doctoru' a zis ca bebele are 1 kg si 378 g
si ca totul este ok.
Faza mai naspa este ca mi-a zis sa mananc mai putin si ca am luat ff mult in greutate(eu i-am zis ca vreo 15 kg , adevarul e ca am luat vreo 18
). Deci de azi am trecut numai pe salate, gratare, supe . Am scos painea si fainoasele din meniu...si sincer sa va spun imi e o foameeee!!!
Mi-a zis doctorul ca data viitoare imi recolteaza din col. Poate voi fetele stiti ce inseamna asta si cam cat costa o astfel de analiza(daca e dureroasa, etc)
Ma duc sa citesc din urma si revin
va pup
sorina
28+ 
poze1
poza2
uite asa cresc 23 saptamani
brazuca25 spune:
Bebelina mea la eco sapt trecuta avea fix 1 kg,la 27 sapt...mie mi se parea cam mult. Oricum e ea mai capoasa decat ceilalti, dar nu vreau sa fie grasuna ca mami, vreau sa aiba "silueta" ca tati!![]()
26+
Denisa Maria
poze cu noi + poze cununie
oaana spune:
SALUTARE FETELE,EU TOT SCRIU CU LITERE MARI CA AM FECIORUL IN BRATE SI NU PREA POT....
NOSTIMA FAZA CU BEBEI IN BURTIKA SI SA NU SIMTI...EU LA PRIMA SARCINA.CAM LA 6 SAPTAMANI INCEPUSE SA-MI FIE RAU SI NU STIAM CE AM CA TESTELE IESEAU NEGATINE-NU STIU DE CE-AVEAM GRETURI GROAZNICE,SI MARI DURERI DE CAP.I-AM ZIS LUI IUBI SA MERGEM LA SPITAL CA AM MENINGITA
DAR L-AM TRIMIS SA MAI IA UN TEST MAI SCUMP,SI GHICITI...BINE CA NU M-AM DUS LA SPITAL SA MA FAC DE RAS...CONCLUZIA ERA CA CEVA TRE SA SIMTI CAND ESTI INSARCINATA,PAREREA MEA.
VA PUPIK
oana
mami lui Iosua(5 oct. 2005) bb2 27+
[url="http://new.photos.yahoo.com/poze/albums"/]poze Iosua[/url]
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"
Anya20 spune:
fetelor...ce spuneti voi de sarcini depistate la 6 luni...pai eu am o vecina de bloc ccc care a in ianuarie 2005 (cand am ramas eu insarcinata cu anya) a mers la spital disperata ca avea cancer si pierdea sange. ii spusesera medicii ca are o tumora, un fibrom, care a crescut f repede si i-a pus pe ganduri...au zis ca nu e chiar un fibrom, adica ceva benign, ci cancer si atunci ea s-a speriat, a crezut ca va muri...in fine i-a fost teama sa se opereze pana n-a avut groaznice dureri si pierderi de sange. in ziua respectiva s-a dus la un spital din bucuresti, unde a fost operata pe o sectie normala de chirurgie. cand au deschis-o (vertical pe abdomen) au observat ca avea un mare fibrom uterin sub care au gasit...un baietel de 3 kg!!!). au chemat repede o unitate mobila de neonat cu incubator, ca sa preia bebelusul. va imaginati ce soc a avut sotul cand i s-a spus ca are un copil, dar si ea cand s-a trezit din anestezie. are un copil f reusit, sanatos si frumusel, iar acum...e din nou insarcinata!
a, am uitat sa precizez ca ea avea un ciclu neregulat, a avut sangerari si "in sarcina", iar la un moment dat a simtit ca parca "misca ceva" dar dr. s-a uitat cam stramb la ea...cum poate sa miste un fibrom?!
. nu mai spun de cand se chinuia sa ramana gravida si pierduse orice speranta.
ei, ce ziceti??? ![]()
anto, si eu ma enervez cand imi aduc aminte de nesimtirea si tupeul d-rei cu catelul...
sorina, cultura din col presupune recoltarea, care nu e tocmai placuta (am scris eu mai sus ca am facut-o azi). e cam ca un exemen cu valvele. pe mine m-a costat 300.000 la centrul de diagnostic victor babes.
Alina
Arina Ilinca si Anya Ioana
Anya20 spune:
andicu, felicitari pentru filip care este sanatos si grasut!
Alina
Arina Ilinca si Anya Ioana
Samurai-lady spune:
ANYA-asta da nastere.Au ramas cu gura cascata si medicii si familia.Bine ca e bine bebelika.
Samurai-lady
25 weeks
si Ken 4 ani
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC
Web-poze Kenutz
www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">
Cum a venit pe lume Samurash bebe
Lucruri bebe
lorinaoo1 spune:
quote:
Originally posted by liadorianquote:
Originally posted by Carmena
Lia ce faci cum esti?? Ziceai mai cateva pagini in urma ce Gynipral. De ce stii ca nu ar fi bun in sarcina?? Eu mai iau cateodata cate o jumatate de pastila, in combinatie cu un No spa cand mi se intareste burtica sau ma doare in partea de jos. Nu am observat sa-mi faca rau, ba din contra, in jumate de ora sunt ca noua...O avea contraindicatii, ca pe prospect nu scrie ca ar fi majore.
Carmen25+
si Stefi
3 ani
poze carmen&baietii
Nu stiu ca Gynipralul sa fie contraindicat in sarcina. Auzisem doar ca poate da mamei palpitatii si poate agita fatul. Inca o data, sunt chestii auzite de la alte ammici. Medicul mi-a spus aseara ca nu-mi da deocamdata Gynipral pentru ca e prea devreme, am doar 26 de saptamani. Sincer, la cate aveam pe cap, n-am fost prea curioasa sa intreb de ce e prea devreme.
LiaS26
Miruna Demetra
Lia eu spuneam ca gynipralul are aceste efecte secundare, asa imi spusese dr mea. Si azi am si verificat teoria, chiar am avut tremurici, palpitatii (nu f puternice, ce-i drept) si bebelina imi dadea niste suturi si facea valuri de-a dreptul. Deocamdata am luat jumatate de pastiluta la 6 ore (deci am luat de 2 ori pana acum) la recomandarea medicului gine, dar am avut contractii dureroase cu tot cu gynipral
. Poate efectele se vad in timp, nu stiu...Lavinia-nasica de moflea
burtica
Lorina Maria 29+
3 ani