Colica renala
Sotul meu face aproximativ odata pe an cate o criza de rinichi. In urma controlului urologic s-a stabilit ca are piatra la rinichi. Azi noapte din nou a fost la urgenta din acelasi motiv, i s-a dat papaverina, no-spa si algocalmin injectabil, pe moment i-a trecut durerea aceea groaznica si va trebui din nou sa ia aceleasi medicamente cateva zile. Insa aceasta nu e o rezolvare, piatra aceea ramane in continuare acolo. Vreau sa va intreb daca stiuti vreun tip de tratament, chiar si naturist care ar putea ajuta la eliminarea pietrei. De operatie nici nu vrea sa auda.
Va multumesc.
Raspunsuri
codruta_grg spune:
Stiu sigur ca este si operatie cu laser (chiar la Tg Mures), care bombardeaza piatra si o elimina bucatele mici.
Sanatate
Codruta & Petra Alexandra
asa crestem noi
axxa spune:
Rowatinex, multe ceaiuri, de busuioc + coada soricelului + matase de porumb + codite de cirese, minim 2-3 litri/ zi...insa intr-adevar, colicile renale sunt cumplite...
raresionut spune:
Criss75, in primul; rand imi pare rau de suferinta soului tau( stiu ce inseamna o criza de acest gen).
Printre produsele parafarmaceutice de tip naturist iti pot recomanda : ceaiul renolit, extractul gemoterapic din mladite de iarba neagra, renostim ( tinctura), renolit( cpasule), diuretin ( cps), kellagon (cps), renalex ( picaturi uleioase).
Daca mai ai intrbari, poti sa imi lasi Pm..oricum eu ii recomand si cura cu ape minerale de la Olanesti.
Alina si printul Rares
Pozele noastre
Cand un somnambul merge pe acoperis.....nu-l trezi...se poate prabusi!
roxanaz spune:
daca medicul decide ca se poate face procedura exista varianta incercarii spargerii cu ultrasunete. nu functioneaza pentru toate tipurile de calculi renali dar merita incercat.
daca nu operatie clasica sau laparoscopica.
se mai poate si elimina, dar asta tot medicul poate decide daca esrte ok, in functie de dimensiunea calculului, de localizarea lui si de natura lui.
sanatate multa!
Roxana
Criss75 spune:
Va multumesc tuturor pentru sfaturi.
Problema e ca sotul meu nu e la prima criza de acest gen, si ca dupa ce trece, uita sa ma mearga la medic, sa bea ceaiuri si sa se trateze.