Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (15)
Raspunsuri - Pagina 29
pet.cost2005 spune:
mara - daaaa, eu am 2 nunti in august. La una e musai sa mergem e un nepot de-al sotului ... la cealalta ... asa si-asa ... ne face placere. Chiar si eu sunt in cautare de toalete dragute pt. gravide. Chiar daca gasiti pe undeva site-uri ... imi faceti un bine. Pt. ca daca gasesc un model sa-mi placa ... am cumnata croitoreasa si ma rezolva. Pana acum am 2 modele ... dar inca nu sunt convinsa ...
10+
Petronela
Gina M spune:
quote:
Originally posted by darleena
Gina daca ai greturile doar dimineata, eu zic ca-i bine. Eu le aveam de dimineata pana seara si cred ca in timpul ala am mancat vreo 200 kg de lamaie
in toate felurile...in apa, felii, cu zahar, in mancare. Peste tot era numai lamaie de intr-o noapte am zis ca dau in ulcer si al meu imi zice: ti-e rau, vrei sa-ti aduc ceva? niste lamaie?
(el saracu' avea intentii bune).
Hehehhhh, Darleena!
Dragul de el a vrut sa fie dragut!Am avut si eu parte de o faza asemanatoare cu ceva timp in urma.
La inceputul sarcinii finnd, imi era tare rau si in cele din urma, cum stateam chinuita pe scaun,i-am tras o voma de am crezut ca mor.
In timp ce credeam ca o sa-mi iasa si "sufletul" din mine,sotul a alergat la mine spunandu-mi: "offff, ce sa fac, ce sa faaac - sa-ti fac frectie pe spate?!"
In cele din urma, m-a eliberat de punga plina, care din fericire am avut-o in preajma la momentul potrivit!
POZE
+
irina_stef spune:
ce fac fetele?acum am ajuns si eu acasa si sunt franta de oboseala.ma cam doare si burtica asta,pe mine si acum mai fetelor parca mai ma inteapa ca la inceput cand se intindeau ligamentele.ma duc sa pap .papa.yasmi
si la fete la fel
12+
-IRINA-
ancadragoman spune:
Irinus tu ai gemeni??????//
Acum am vazut pe listuta
FELICITARI!!!!!!!!!!!
anca
11+
vine bebe....
poze
danangie spune:
Buna seara mamicilor,
Deci cumnata mea azi a refacut dozarea lui BhCG . Diferenta fata de ala facut acum 4 zile care era 4.500 e enorma!!!!! Are 68.000.
Mama ce m-am mai bucurat!!!! Scurgerile astea mai continua dar atunci cand se sterge.
Raman pe hartie. In rest, ea e bine.....sta numai in pat, e fericita......nu se mai gandeste asa des la bunica ei.....eu cred ca nu vrea sa realizeze ca intr-adevar a murit. Sper sa o ajute d-zeu sa fie bine si sa botezam copiii in aceeasi clipa. Ca tare mi-ar place!!!! Ar fi un vis. Va dati seama sa fiu nasa la botezul copilului meu!!! Pentru ca asa va fi.
PUSSI cum te mai simti? 
BB ce noroc ca reusesti sa dormi!!! Eu azi dupa multe, multeeeee zile am reusit sa dorm si eu pana la 10,00.
Fetelor sufar de insomnii.
Si nu mai pot de durerea asta de cap.
Sunt vreo 5 zile ca o am. Si acum........nu e asa puternica dar e. Oi fi racit.....cam stranut cam des in ultimul timp.....
DARLEENE asa ce mai rad la postarile tale!!
Esti tare glumeata cand povestesti. Dar sa stii ca lamaia este recomandata pentru aciditatea mare la stomac. Eu dintotdeauna am suferit gastrita cronica. Daca mananc portocala ma duc la urgente. Daca mananc lamaie nu am absolut nimic. Nu stiu daca stiti ca o felie de lamaie scoate aciditatea din sucurile gazoase. Nu dau nume ca nu vreau sa fac publicitate. Dar sa stiti ca sucul de lamaie ataca zmaltul dintilor. Deci pe cat posibil sa nu dati la dinti......eu sucul de lamaie il beau cu paiul.
CLAUDIA ce fain ca ai simtit bb-ul.
Eu abia astept sa-l simt. Abia astept sa merg sa-l vad si ca arata ca un omulet.
Ca pana acum arata ca o pata.
IRINA felicitarile mele pentru gemeni. Am ramas foarte emotionata cand ti-am vazut unul din bb cum statea cu mainile la ochi.
E ceva extraordinar. 
DANA
8 +
BEBICA
POZELE MELE
MaraD spune:
Excelent ... Anca si Petro ... inseamn ca vom fi mai multe care sa nu incapem in pozele frumoase de grup ... poate cel mult cu mireasa o sa reusim sa ne facem loc!!!![]()
Eu inca nu m-am agitat sa caut toaleta, dar pe cand incepem cautarile ar fi bine sa postam ce gasim dragut ... ne mai inspiram, ca doar tre sa aratam si mai bine decat am aratat cand am fost mirese ...
Mai mandre o sa fim cu siguranta!!!!
Gina ... ar fi trebuit imortalizata faza ...
Pofat buna Irina la toti trei!!! 
+
... ![]()

Mara
11+
Mara&BB
annitha_cl spune:
Buna fetele... in sfarsit am ajuns si eu cu rezultate de la doc... Abia azi am fost la el ca luni nu a fost in tara...L-am vazut pe bebe... doamne cat de frumos era...Nenea doc a facut misto de mine la grupa mare si mi-a pus in brate niste numere care habar nu am ce sunt.... poate stiti voi....
CRL: 63MM
BPD: 20MM
HC: 61MM
AC: 55MM
FL: 11MM
Nenea doc a spus ca sunt foarte bine si ma asteapta peste o luna la triplutest..si m-a pus sa-mi monitorizez foarte atent greutatea ca a spus ca am luat prea mult in greutate cam 5-6 kg si el nu ma mai primeste la el, nu mai are grija de mine..
Poza inca nu mi-a dat...mi-a spus ca mi-au ajuns cele 30 de min de holbat la bebe...si a facut misto de sotul meu cand am intrebat daca sigur e unul singur...
copilul meu
alte poze
Cristina
12+
"Nici o alta bogatie nu e mai scumpa decat copilul, fiindca copilul e rupt din suflet si legat de el."
bb_yasmi spune:
anca ma inveti sa deschid eu??? plsss
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
12+
creste bebe...
poza eco bb

. Eu le aveam de dimineata pana seara si cred ca in timpul ala am mancat vreo 200 kg de lamaie
(el saracu' avea intentii bune).