Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (15)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Fetelor, nu este acceptata practica de a posta mesaje doar pentru a scapa de moderare (mesajele puse in felul acesta sunt sterse) la nici un user nou inscris si nici la userii comuni care sunt doar pentru a inchide si a deschide subiectul pentru care au fost creati.

Oana_B
vesnica aspiranta
I love pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

irinafelicitari!! Sa fiti sanatosi
sherideci o pui de-o cresa sau de o agentie matrimoniala?

PUSSI 6 +

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

Oana_B am si eu o intrebare si sper sa nu te supar. Dar dc tot se stie ca e un user comun pt a deschide si inchide subiecte cum sunt cele de la odisee, de ce mai moderati mesajele?? sau de ce nu ne lasati sa scriem aceste mesaje primele 10???, ca in ritmul asta, ne vor tb vreo 5 capitole ca sa ajungem la cele 10 si cand se va deschide un capitol nou fetele nu vor avea acces la el pana nu e moderat........ Mie mi se pare ceva........fara cuvinte.

Anca 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Petro, eu cred ca va fi la nastere. Fostul meu sot (tatal fetitei mele) a asistat la nasterea ei si a fost pentru el cel mai deosebit moment din viata lui. Si pe mine m-a ajutat enorm sa-l stiu langa mine, era cineva de incredere si care avea grija sa-mi fie indeplinite anumite cerinte stabilite inainte (ca in momentul respectiv nu mai aveam eu puterea sa discut).
Iar actualul doreste sa fie prezent, si cred ca-i voi da voie. Va fi cu siguranta si pentru el un moment deosebit. Toti taticii care au asistat au declarat acest moment ca cel mai cel din viata lor (ma rog, toti cei cu care am vorbit eu).

Adina 5+

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput

Ioana, LA MULTI ANI!!!

Adina 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

Irina felicitari pt bebei, sa fie sanatasi si sa creasca mari si frumosi.

Alia multa bafta si te asteptam repejor inapoi.

Vali_delide si mie mi-ar placea revederea luni, dar sa vedem. Pe mine ma sfatuise o gravidutza mai mare sa sun mai dinainte la Iosup sa fac programare si asa m-am programat eu de capul meu pe 10mai cand chipurile as fi avut 14s fix dupa ultima eco. Dar cand am fost la Tutu m-a dat peste cap cu calculul meu, adica bebe era si mai mare si de atunci am zis ca voi calcula dupa UM, punct, chiar dc am avut ovulatie mai tarzie un pic, el oricum a depasit toate datele aproape. Si Tutu imi spusese sa ma programez fix peste 3 sapt (de cand am fost ultima data) adica pe 8 mai, dar eu am zis ca nu mai schimb data ca poate nu mai prind ora pe care o vreau , adica 9 dimineata sa poata si sotul sa mearga cu mine. Pt data de 10 mai am sunat cu vreo 4 sapt inainte si liber mai gaseam cel mai devreme peste 3 sapt. Si cum eu am fost la Tutu cu 3 sapt inainte as fi gasit oricum.
Oricum, el iti zice la controlul de la 10 sapt, asa ca e timp suficient sa gasesti loc. Eu zic sa astepti pana cand iti zic tutu sa te programezi.

Anca 12+

Mergi la inceput

Irina, felicitari!!! Wooowwwwww!!!!!

Adina 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Am atasat la semnatura burtica mea, sa stiti ca asa e ea micuta, nu mi-am "supt-o"!

Shery 12+

my precious

eco-uri

burticuticuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

quote:
Originally posted by alfa_anca

Oana_B am si eu o intrebare si sper sa nu te supar. Dar dc tot se stie ca e un user comun pt a deschide si inchide subiecte cum sunt cele de la odisee, de ce mai moderati mesajele?? sau de ce nu ne lasati sa scriem aceste mesaje primele 10???, ca in ritmul asta, ne vor tb vreo 5 capitole ca sa ajungem la cele 10 si cand se va deschide un capitol nou fetele nu vor avea acces la el pana nu e moderat........ Mie mi se pare ceva........fara cuvinte.

Anca 12+

Nu ma supar:)), adminii au tot spus ca nu accepta conturi duble pe forum, la exceptii intrand cand mai sunt familii care au conturi pe forum si care scriu de la acelasi computer (dar sa fie anuntati adminii) si userii comuni.
Au fost ceva probleme cu userii comuni care postau pe tot forumul sau useri pusi sa creeze neplaceri care s-au logat cu userul comun si au inceput sa modifice albumele si alte faze d-astea.
Nu e cazul de fata, dar masura cu moderarea este pentru toata lumea, a fost introdusa cu un scop ca un fel de security in plus si nici nu tine asa mult ca sa creeze neplaceri, suntem destul de multi moderatori astfel incat sa putem modera destul de repede.

Oana_B
vesnica aspiranta
I love pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Daaa ... am revenit. Am avut o probl. cu comp..

oana - nici eu nu condivid ceea ce ai scris mai sus, mai ales ca nu e cont dublu a uneia din noi ... e un cont comun pt. grupul nostru pt. a avea acces toata lumea la datele de pe prima pag. In fine ... deci noi dupa vreo 10 cap. vom scapa de moderare pt. ca numai asa vom putea folosi userul comun, pt. deschiderea noilor cap. Mi se pare aberant si stiu ca nu tine de voi, moderatorii. Nu ai putea sa explici, te rog, aceste argumente adminilor si sa se faca o exceptie de la moderare userilor comuni care reprezinta un grup? Multumesc.

adina - da, nu inseamna ca daca eu nu sunt de acord cu asistarea la nastere am ceva cu cei care sunt de acord. Respect orice opinie .

10+
Petronela

Mergi la inceput