Mamici din Cluj (1)
Raspunsuri - Pagina 30
Gabriela77 spune:
Raluca, atunci astept sa imi spui tu cum e cu pernuta aceea. O sa vreau si eu!
Oana, tinem pumnii pe maine! O sa fie bine ai sa vezi!
Lavinia, mersi frumos! Succes la eco! Sa ne spui amanunte!
Gabriela, 22+
dpop spune:
carrie, sa iti creasca fetitele mari si cuminti, dar mai ales sanatoase!
pana la urma a ramas dr muresan deci - ce noroc!
Gabriela77 spune:
liniste mare aici. Toata lumea doarme? Eu cred ca ies la o plimbare scurta cu baiatul! Spuneti-mi ce sa fac, mi-e foame non-stop.
Gabriela, 22+
pufulet74 spune:
Buna seara burtici :)
Si eu sunt o viitoare mamica din Cluj, ma primiti si pe mine in grupul vostru?
Eu ma duc la dr. Diculescu, la Stanca, voi ati auzit ceva de el, pareri, experiente?
------------------------
Flory
14+
Is it really true ... ?
Homepage: www.almarl.tk
Gabriela77 spune:
Buna, Flori! Bine ai venit si sa ai sarcina usoara! Nu prea stiu de Diculescu, poate te ajuta fetele! Eu doar am auzit de el!
Ciao!
Gabriela
22+
Sara Medeea
Raluca spune:
Seara buna,
vad ca Lavinia nu avenit cu stiri de la echo...ne lasa in suspans!
Flory, bine ai venit!
Gabriela, incearca sa mananci fructe....cel putin eu asa fac. cand mi-e foame si stiu ca am depasit limita admisa mananc prune uscate, nuci, migdale, capsuni, cirese.......O intrebare ptr. tine, nu sti in Manastur vreun cabinet cosmetic O.K.?Mie mi-e jale sa bat orasu;l ptr. a merge in Marasti-unde am stat si frecventam o locatie, plus ca preferata mea de acolo a plecat din tara.
O sera faina!
Nu incepem capitol nou?
Raluca 17+ si mami de Ilinca
pufulet74 spune:
Raluca, eu stau in Manastur si stiu acolo un cabinet cosmetic chiar putin mai sus de statia de la Minerva, insa nu pot sa iti spun multe despre el.
Eu ma duc la cosmetica in centru, f aproape de Sora si sunt tare tare multumita de cosmeticiana mea, nu as schimba-o pentru cineva mai aproape :)
------------------------
Flory
14+
Is it really true ... ?
Raluca spune:
Flory, ar fi si centru o solutie, caci e aproape de sv. imi dai mai multe detalii? Locatie, eventual un nume?
pufulet74 spune:
Sigur Raluca,
Peste drum de Sora, sunt mai multe magazine de haine, o farmacie. Cosmetica a fost initial la strada insa acum s-au mutat intr-o curte si pe una din portile dintre magazine vezi la un moment dat un indicator pe care scrie Cosmetica (din pacate nu stiu numarul :().
Cosmeticiana se numeste Dana iar numarul ei de mobil este 0745397009. Daca vrei sa iti faci programare e bine sa suni cu 2 saptamini inainte cel putin ca sa poti sa te programezi cind vrei tu, altfel nu ai sanse pentru ca are foarte multe cliente. Insa daca te programezi din timp e ok, nu ai probleme. Eu ma duc la ea de 4 ani deja si sunt tare multumita, la tratament cosmetic, epilat, inclusiv machiajul pentru nunta ea mi l-a facut :)
------------------------
Flory
14+
Is it really true ... ?
Raluca spune:
Multumesc Flory, daca nu gasesc ceva mai aproape de casa am sa o caut! Cred ca fug la nani!
Noapte buna!