De ce DA de ce NU pentru Basescu?!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

daniela....
pai daca nu ai certitudinea ca votul o sa fie corect cine zici tu ca o sa faca o "ilegalitate" ?!...tot el?adica tot Basescu?
adica,o sa faca o frauda .....singurel asa?!

in legatura cu astia care isi trag salarii solide,dar nu dau nici un ban...nu fac donatii....yo,daca nu ma insel,imi amintesc ca Vadim a dat salariul lui de senator pt nu stiu ce cantina de saraci....
da' si ce daca a dat?!
ca a dat ca sa-si faca reputatie.....
sau
oricum nu l-as vota nici daca s-ar da si ultimul banutz....

Tot ce se intampla,se intampla intotdeauna cu un motiv!

*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
---------------------------------------------------
Vio,mamica de viitor "avionar"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

quote:
Originally posted by xenocid
Adusca daca ai ocazia sa vorbesti tu la subiect.

Xeno, uiti mereu sa pui semnul intrebarii la sfarsitul frazei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

quote:
Originally posted by capcaunul

quote:
Originally posted by xenocid
Adusca daca ai ocazia sa vorbesti tu la subiect.

Xeno, uiti mereu sa pui semnul intrebarii la sfarsitul frazei.

Scuze, sint stresat, lucrez la "Programul de Postaderare"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

Mda, nu ma mai obosesc, ca vad ca e tradus ...

Eu inca ma intreb de ce Basescu nu a venit de hac mafiotilor, oligarhilor, etc, in conditiile in care Macovei si procurorii au fost de partea lui, SRI la fel.....ce l-a impiedicat?

Ce-ti doresc eu tie, dulce Romanie, e sa revina Basescu la carma si sa continue ce a inceput (reforma, circ, dupa perceptia fiecaruia).

Alina

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by copiloi

Ce-ti doresc eu tie, dulce Romanie, e sa revina Basescu la carma si sa continue ce a inceput (reforma, circ, dupa perceptia fiecaruia).

Alina

ce pacat ca nu mai poate reveni Iliescu....ca era o liniste......se auzea doar cucuveaua!!!
da' nu e timpul pierdut...
la cat de indiferenti sunt romanii ...nu Iliescu,da un Becali...e f posibil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

quote:
Originally posted by violeta69

ce pacat ca nu mai poate reveni Iliescu....ca era o liniste......se auzea doar cucuveaua!!!

Intre (liniste si fara-sa-se-faca-nimic) si (scandaluri si fara-sa-se-faca-nimic) aleg prima varianta....

Cine ma lamureste si pe mine, pliiiiz , ce l-a impiedicat pe Basescu sa nu poata curata Romania de mafie, orligarhi, etc?

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

quote:
Originally posted by lilanda

daniela si pe mine ma doare sa vaz oameni care gindesc bine, dar se dau deoparte si, mai apoi, mediteaza transcendent la ce facura altii!!
Ce poti face tu?? Ce putem face noi?? Pai eu, tu si inca vreo 99.998 de cetateni cu drept de vot, (inca mai) avem dreptul de a initia legi - ca aia a votului uninominal, de exemplu...

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Da, dar uite, cu tristete spun , nu ma regasesc pe niciunde, partidul "meu" nu exista, platforma "mea" nu exista, jur ca niciun deputat/senator nu ma reprezinta, nu gindeste niciunul ca mine, ca daca ar fi asa l-as recunoaste, i-as tine minte numele si i-as trimite scrisori sa-l incurajez.
Pe majoritatea o aud ca are probleme ce nu tin de interesul cetateanului ci de opozitie si opozitia opozitiei si de integrarea personala in viata politica etc, nu mai reamintesc de faza cu"'ciocu mic, acum noi sintem la putere" spusa de o doamna cu sacouri din ce in ce mai bine croite, cu fir auriu, la fix asortate cu accesoriile, mai nou vouitoniste, departe de punctul de plecare.
Sa fiu in locul acelei doamne, mi-ar crapa obrazul de rusine pina la glezna, ca si cum ar fi posibil.
Nu stiu, cred ca exista o bresa undeva, un loc pentru un partid imposibil, un loc pentru oameni care inca mai gindesc in termeni reali, care inca mai iubesc Romania si romanii, care inca mai au putere sa se straduie sa fie primii chiar si plecind ultimii din locurile de start, in contextul european.
Pe unde m-am dus, am crapat de mindrie sa spun ca sint din Romania, nu stiu de ce. Si de aia, speram, ca odata cu aste schimbari sa-mi fie si mai mare mindria.
Logic vorbind, schimbarea se verifica efectiv cu rezultate.

Mici schimbari sint mici rezultate, oricum le-ai lua.
Micile rezultate sint probleme de tras la raspundere pe cei ce ne-au rugat sa-i votam ca sa aiba mari rezultate.
"Mari" probleme din opozitie sint mari scuze.
Cine vrea sa faca treaba, face, asta o stim cu totii. Iar daca nu stie de dinainte ca o sa poata, temindu-se de marile probleme, sa o spuna dinainte, sa ne-o spuna CLAR.
"nu cred ca o sa pot, stiu de pe acum, dar o sa incerc"...ah, da, uitasem, cine spune asa...nu o sa fie votat! Normal.

Qi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

quote:
Originally posted by violeta69

daniela....
pai daca nu ai certitudinea ca votul o sa fie corect cine zici tu ca o sa faca o "ilegalitate" ?!...tot el?adica tot Basescu?
adica,o sa faca o frauda .....singurel asa?!

in legatura cu astia care isi trag salarii solide,dar nu dau nici un ban...nu fac donatii....yo,daca nu ma insel,imi amintesc ca Vadim a dat salariul lui de senator pt nu stiu ce cantina de saraci....
da' si ce daca a dat?!
ca a dat ca sa-si faca reputatie.....
sau
oricum nu l-as vota nici daca s-ar da si ultimul banutz....

Iar trebuie sa-ti reamintesc: Tot ce se intampla,se intampla intotdeauna cu un motiv.

Si la intrebarea ta de inceput de mesaj, n-am raspuns ca nu-s Mafalda (n-am gasit cursuri) dar am si eu o intrebare, poate, poate stii raspunsul: "Da' cind a fost Basescu singurel asa...ca sa trebuiasca sa fie si acu'?"

Iar la faza cu Vadim Tudor , floricica lui n-are ce primavara sa faca, stii bine ca nu la astfel de gesturi-manifest m-am referit, m-am referit la o actiune generala a tuturor reprezentantilor, fara culoare politica specifica, din respect pentru poporul roman pe care il pomenesc in toate discursurile, o actiune care chiar sa conteze, nu sponsorizari de-o tura, pentru capital electoral.

LEdit:dar deci e ok cu tine ca isi trag salarii solide, nu? Nu te necajeste asta, inteleg.

Qi

Mergi la inceput

daniela,pai da.....trebe sa-mi reamintesti,ce sa fac daca sunt
desi yo ziceam sa-ti reamintesc tie ce au scris fetele...da' nu mai zic....
n-am inteles care era traba cu Mafalda...
yo te intrebam cum sa faca Basescu frauda daca el e pe "liber"?!...da' ti-am explicat,am o scuza ,ca deh...tot ce se intampla se intampla cu un motiv....TOTDEAUNA!!!

pai,nu Basescu nu e singurel,din cate stiu yo are nevasta ...

Iar la faza cu Vadim Tudor , floricica lui n-are ce primavara sa faca, stii bine ca nu la astfel de gesturi-manifest m-am referit
sincer,nu sunt Mafalda

ba,ma necajeste al naibii...da' cine da legile si cine si le aproba apoi...
din cate stiu yo Basescu a respins legea aia cu salariile aberante....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

quote:
Originally posted by copiloi
Cine ma lamureste si pe mine, pliiiiz , ce l-a impiedicat pe Basescu sa nu poata curata Romania de mafie, orligarhi, etc?

Alina

Constiinta

(incarcata )

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/

Despre Andrei

Mergi la inceput