nu am primit nici acum banii

nu am primit nici acum banii | Autor: tincutza

Link direct la acest mesaj

Bineinteles ca statul roman mi-a facut-o din nou. Astept din luna aprilie indemnizatia pentru cresterea copilului (de la somaj, am facut dosarul din 20 martie), si recalcularea acesteia cu sumele din contractul suplimentar (am depus adeverinta exact acum o saptamana).
Intrebarea mea este, cat trebuie sa astept, faptul ca am depus adeverinta acum o saptamana le da dreptul sa ma mai amane cu inca o luna, sau trebuiau macar sa imi trimita banii nerecalculati? Imi puteti spune de cand se considera ca a intrat in indemnizatie de crestere a copilului (martie, aprilie, mai...??).
Mihaela

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ili spune:

De prima data cand primesti ,nu stiu care e motivul trimite cu o intarziere de o luna !!Pt.aprilie la cei care decurg platile de mai mult timp au primit la sf.lunii mai ,iar cei care acum vor primii prima data ,au raspuns de la CNPAS ,dupa 20.iunie .Nu e logic dar asa la noi.
ili

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Ai doar rabdare e tot ce as putea sa spun, desi toata lumea are nevoie de bani dar asa e ...vor veni si banii tai precis.

Marius (www.desprecopii.com)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mircea_pop spune:

quote:
Initial creeata de tincutza

Bineinteles ca statul roman mi-a facut-o din nou. Astept din luna aprilie indemnizatia pentru cresterea copilului (de la somaj, am facut dosarul din 20 martie), si recalcularea acesteia cu sumele din contractul suplimentar (am depus adeverinta exact acum o saptamana).
Intrebarea mea este, cat trebuie sa astept, faptul ca am depus adeverinta acum o saptamana le da dreptul sa ma mai amane cu inca o luna, sau trebuiau macar sa imi trimita banii nerecalculati? Imi puteti spune de cand se considera ca a intrat in indemnizatie de crestere a copilului (martie, aprilie, mai...??).
Mihaela
In indemnizatie de crestere a copilului intri la data la care soliciti acest drept. Calculul indemnizatiei pe care o vei primi se face tinand cont de data nasterii copilului. De obicei se intarzie cu plata dar pot sa te asigur ca nu raman restanti. Ai sa primesti retroactiv. Ce sa facem asa este la noi in RO. Bine ca ne da si asa decat deloc. Eu zic totusi sa mergi la Casa si sa intrebi daca iti este dosarul in regula ca daca ceva nu este corect nimeni nu te anunta si stai pe degeaba acasa. Nu se agita nimeni sa iti faca un bine ca nu-i intereseaza. Sunt functionari care s-au saturat de munca ce o presteaza si sunt plafonati. Nu te impacienta!!

Mergi la inceput