contractii nedureroase
Raspunsuri - Pagina 27
aylin_tarcan spune:
anca, pai ...ce sa zic...nu stiu cat de bine fac in conditiile date. eu am renuntat la ele. si nici in casa nu fac mai nimic. imi iau de papa, baie, ud florile la 3 zile si mai spal vasele din cand in cand. in rest doar pat. si ma gandesc cu groaza ca urmeaza tot felul de vizite pe la doctori si analize care nu o sa faca bine la contractii.
Aylin,
28+ 
pozici
atat de mari suntem
ancadragoman spune:
Sa inteleg ca esti in concediu medical pana nasti?
Cat se plateste?
anca
17+
Maria
poze
www.protv.ro/stiri/social/doliu-la-clinceni-o-femeie-si-pruncul-ei-nenascut-au-fost-inmormantati.html" target="_blank">SA IL AJUTAM PE FLORIN!!!!!
liadorian spune:
quote:
Originally posted by aylin_tarcan
acum am eu o intrebare. durerile alea ca la ciclu sunt ca niste contractii? sau pot fi si constante? si in timpul durerii burta e tare, ca la contreactiile nedureroase?
acum sa ma scuz ca scriu mai rar, dar am o pozitie de scris infioratoare!
Aylin,28+
pozici
atat de mari suntem
Aylin, ce ma bucur sa te vad pe forum! Ma bucur ca te odihnesti, ca nu exagerezi cu ridicatul din pat si ma bucur ca nu stii ce-s alea dureri ca la cilcu! Inseamna ca n-ai contractii dureroase!
Durerea asta nu e permanenta, nu o simti ca pe o intepatura, e mai surda, mai difuza. Ca s-o localizezi, mai tii minte pe unde erau ovarele tale?...
LIA si
domnita Miruna DemetraAm inceput numaratoarea inversa!
Mai avem 9 saptamani!
aylin_tarcan spune:
acum sunt in concediu de odihna si pe urma intru in prenatal. imsa comcediul medical se plateste cu 85%. pana am intrat in concediu de odihna am avut program redus de 6h si tare bine mi-a prins.
Aylin,
28+ 
pozici
atat de mari suntem
aylin_tarcan spune:
lia, eu citesc tot ce scrieti, dar cu scrisul mai greu din cauza pozitiei dar si a moralului. contractii dureroase nu am avut, dar nici dureri la ciclu nu aveam (si de aia nu prea stiam cumsunt). din pacate stiu doar cum sunt contractiile de nastere si nu au avut nimic in comun cu asa zisele dureri de ciclu. erau crampe groaznic de puternice care radiau spre sale de credeam ca o sa mi se rupa coloana in doua. dar cred ca le-as recunoaste.
mie imi e frica de contractiile astea ale mele mai rau decat poate ar trebui si din cauza colului si din cauza ca daca s-ar mai intampla acum ceva in mod sigur m-ati vizita la sspitalul de nebuni. asa ca incerc sa fiu cat mai preventiva.
fata care ma mai "optimizeaza" pe mine. ca tu si anto ati cam fost modelul meu. si mai sunteti inca.
Aylin,
28+ 
pozici
atat de mari suntem
liadorian spune:
quote:
Originally posted by aylin_tarcan
lia, eu citesc tot ce scrieti, dar cu scrisul mai greu din cauza pozitiei dar si a moralului. contractii dureroase nu am avut, dar nici dureri la ciclu nu aveam (si de aia nu prea stiam cumsunt). din pacate stiu doar cum sunt contractiile de nastere si nu au avut nimic in comun cu asa zisele dureri de ciclu. erau crampe groaznic de puternice care radiau spre sale de credeam ca o sa mi se rupa coloana in doua. dar cred ca le-as recunoaste.
mie imi e frica de contractiile astea ale mele mai rau decat poate ar trebui si din cauza colului si din cauza ca daca s-ar mai intampla acum ceva in mod sigur m-ati vizita la sspitalul de nebuni. asa ca incerc sa fiu cat mai preventiva.fata care ma mai "optimizeaza" pe mine. ca tu si anto ati cam fost modelul meu. si mai sunteti inca.
Aylin,28+
pozici
atat de mari suntem
Aylin, imi inchipui ca toate contractiile dureroase pe care le am eu sunt cele de inceput de travaliu, numai ca mai slabe, devreme ce nu mi se deschide deloc colul.
Iar daca tot citesti ce povestim noi aici, uite o gasca de
apasati pentru moralul tau! Stii cum se spune, ca intotdeauna e mai usor sa dai sfaturi altuia, cand vine vorba de tine insati e mai greu. Mai am si eu momente uracioase, dar de obicei incep sa vizualizez scene cu mine si cu Miruna. Am facut asa, o fixatie pe cateva scenarii si de fiecare data adaug detalii si pe mine chestia asta ma ajuta enorm. Imi imaginez cum o sa mergem la mare amandoua vara viitoare, cum o sa se joace ea in nisip goala pusca (la ore rezonabile, evident), ma gandesc cum o sa se simta sotul meu cand o sa i-o dau pentru prima oara in brate pe gaza mica, imi inchipui piciorushele ei grasute si talpile miiiiici si goale, tot felul de detalii de astea. Si ma apuca asa o duiosie ca as mai sta in pat un an, numai sa fie domnita bine.Asa ca, Aylin draga, suntem toate in barca asta si nu coboram de aici pana nu ajungem la mal. Iar daca te ajuta sa vorbesti cu cineva cand nu te simti tocmai vesela si fericita, nu trebuie sa te ascunzi. Ca de aia suntem aici, si eu si bebe Miruna! Chiar nu ai impovara pe nimeni cu tristetile tale, toate le avem!
si
pentru voi amandoua! (Chiar, stii cum o cheama pe fetita ta?)
LIA si
domnita Miruna DemetraAm inceput numaratoarea inversa!
Mai avem 9 saptamani!
aylin_tarcan spune:
lia, ti-am mai spus ca te iubesc, nu?
de n-oi veni eu la suceava sa va cunosc pe tine si pe mirunica ta..... 
inca nu stiu cum o sa o cheme, inca nu am cumparat nimic, inca nu visez la nimic.....sunt paranoica tare. si ma gandesc ce as fi facut data trecuta daca cumparam patut, hainute si toate celelalte. cum ar fi fost sa le am in casa dupa tragedie.....nu o fac nu din superstitie neaparat, ci pentru a ma proteja pe mine. dar povestea mea e lunga...si nici nu mai am 20 de ani
Aylin,
28+ 
pozici
atat de mari suntem
liadorian spune:
Aylin, oricand o sa fiti gata sa calatoriti, va astept la noi!
Sunteti bine? Cum a trecut week-end-ul asta?
Fetelor, sa avem toate o saptamana frumoasa si linistita, care sa zboare repede ca vantul si ca gandul! 
LIA si
domnita Miruna Demetra
Am inceput numaratoarea inversa!
Mai avem 9 saptamani!
myral spune:
LIA
AYLIN
ANTOANELA
Pt ca voi sunteti modelele mele atunci cand ma apuca disperarea.ANCA
sper ca tu sa nu ajungi in clubul contractatelor ca e f stresant. Cam ce spui tu nu seamana a contractii dar pe masura ce sarcina creste o sa-ti dai seama mai bine. Oricum no spa e bine sa iei.Eu sunt la fel adica cu zile mai bune si cu zile mai proaste (cele proaste binenteles cand ma incumet si eu sa ies putin din casa, o data sa-mi cumpar si eu o rochita de gravidute, o pereche de pantaloni si 2 bluzite,a doua oara am iesit si eu la o plimbarica scurta ca e asa frumos afara lumea la plaja dar mie mi-a ajuns ca in serile alea am avut cam multe contractii care nu treceau cu nimic
. Si daca stau mai mult in picioare imi simt burtica asa de joooooooos si parca apasa pe ovare de trebuie neaparat sa ma intind.Hai ca m-am plans destul, ajunge! O saptamana buna tuturor!Myral
25+
myral spune:
Si nu pot sa cred ca am uitat sa schimb saptamana eu care numar zilele
sa treaca mai repede.Si acum observ ca nu mai apare graviduta la semnatura ci bebe.Oare de ce ca m-au si trecut fiorii
Myral
26+