contractii nedureroase
Raspunsuri - Pagina 20

liadorian spune:
Dragele mele, o fi martea o zi proasta pentru unii, dar mie imi prieste! Cred ca am avut o zi buna! Mai putine contractii, doar vreo 2 dureroase, parca si timpul a trecut un pic mai usor. Sper sa nu ma laud prea devreme, ca de obicei seara e momentul cel mai dificil din zi pentru mine. Oricum, Aylin a avut inca o data dreptate: statul in pat e sfant. Fara asta as putea sa fac injectii din ora in ora si degeaba. Saptamanile trecute, cum ma simtisem si eu mai bine, am mai misunat un pic prin casa si uite ce s-a intamplat. Dupa cateva zile de stat la orizontala, lucrurile par sa se indrepte. Sper numai sa nu ma obicnuiesc de tot cu patul si sa-mi pierd bunele deprinderi de bipeda! Dac-ati sti ce mers gratios aveam inainte!
(De ce spun asta? Fiindca aseara m-am deplasat incet si leganat din sufra catre baie, sub privirea critica a barbatului meu, care-mi spune foarte relaxat sa pun si eu mai usurel piciorul in pamant, ca am un mers de tractorist!
)
Lia 30S
Miruna Demetra

aylin_tarcan spune:
lia bravo
la mine lunea e rea. azi a fost bine!
si eu merg pretios, asa, ca nu cumva sa ma sparg! din sportiva am ajuns bibelou!
ma gandesc cu groaza cum o sa ma deplasez sa fac analizele, la gine, sau le medicul de familie pentru prenatal. mai ales ca, cel putin la med de fam, e de stat pe coridoare! si eu sunt mai bleaga, sunt civilizata prea tare!
Aylin, 27+
pozici
atat de mari suntem

anamea spune:
Buna mamici si viitoare mamici, eu sunt mamica unei fetite de 11 luni si 18 zile, si am o rugaminte la voi, participam la un concurs, cine ar vrea sa ne voteze este asteptat la ID meu calancea_catalina pentru mai multe detalii. Mai sunt cateva zile de concurs si caut prietene care ar vrea sa ne voteza pentru a putea castiga. Nu vreti sa-i facem fetitei mele un cadou impreuna la implinirea unui anisor? Daca da, va astept pe ID meu.
Pupici si multa sanatate tuturor mamicilor, viitoarelor mamici si nu in ultimul rand bb-ilor.
Arta este lunga, viata este scurta
Catalina - Mamica de printesa poze mai vechi si mai noi Votati ANA MARIA

liadorian spune:
quote:
Originally posted by aylin_tarcan
ma gandesc cu groaza cum o sa ma deplasez sa fac analizele, la gine, sau le medicul de familie pentru prenatal. mai ales ca, cel putin la med de fam, e de stat pe coridoare! si eu sunt mai bleaga, sunt civilizata prea tare!
Aylin,27+
pozici
atat de mari suntem
Sa stii ca faza asta cu comportamentul civilizat nu prea e tratabila!

Lia

liadorian spune:
Buna dimineata, burtici! Am lipsit ieri motivat, fiindca i-am facut galerie lui tati, care a avut un examen important (pe care l-a luat, evident!
), dupa care am si dormit aproape doua ore la amiaza. Am sarbatorit dupa aceea cu Pepsi si cantitati industriale de mancare nesanatoasa. Ma gandeam ca azi nici n-o sa-mi mai fie foame, dupa criza de bulimie de ieri. Ti-ai gasit!
Noi suntem oarecum bine, inca mai am contractii dureroase dar parca, parca s-au mai rarit. De-ar disparea pana in saptamana 38, nu m-as supara deloc!
Sfatul zilei: Respirati profund in timpul contractiilor, pentru ca bebe sa fie cat mai bine oxigenat!
O zi buna tuturor! Sper sa pot sta azi mai mult decat ieri la calculator!
Lia 30S
domnita Miruna Demetra

aylin_tarcan spune:
neata lia! felicitari sotului tau pentru succesul reportat!
tu cate contractii dureroase ai pe zi? de zici ca s-au mai rarit? la tot mai putine!
si eu mananc ca sparta, ceea ce in cazul meu e foarte dubios! nu ma pot opri! dar asta e, trece.
multumim pentru sfat. nu stiam, dar din instict cred ca respiram mai profund penrtu ca suimt ca mi se apasa diafragma in timpul contractiei si nu pot respira!
Aylin, 27+
pozici
atat de mari suntem

liadorian spune:
quote:
tu cate contractii dureroase ai pe zi? de zici ca s-au mai rarit? la tot mai putine!
Aylin,27+
pozici
atat de mari suntem
Acum cateva zile aveam vreo 10-15 contractii dureroase pe zi. Una obligatoriu la trezire, apoi inca 2-3 pe parcursul zilei, restul seara, dupa 8. Dar nu veneau niciodata la intervale regulate. Acum am ajuns la 3-4 pe zi. Mai rau e ca am si cand dorm

Multumim pentru felicitari! Suntem tare bucurosi ca s-a rezolvat si chestia asta. Asa o sa aiba tati mai mult timp pentru noi.

Am inceput numaratoarea inversa!
Mai avem 10 sapatamani!

aylin_tarcan spune:
lia asa putine in timpul zilei si asa multe seara!
pe langa ales dureroase mai ai si nedureroase?
iei gyni sau numai injectiute?, curaj si optimism ca nu mai e mult!
Aylin, 27+
pozici
atat de mari suntem

liadorian spune:
quote:
lia asa putine in timpul zilei si asa multe seara!
pe langa ales dureroase mai ai si nedureroase?
iei gyni sau numai injectiute?, curaj si optimism ca nu mai e mult!
Aylin,27+
pozici
atat de mari suntem
'Neata, Aylin! Nici eu nu stiu de ce-s asa multe contractii seara. Ma gandesc ca e la fel cu orice alta boala, care e mai aiurea seara, cand organismul se relaxeaza pentru somn si probabil e mai vulnerabil. (Ia uite ce teorie frumoasa!

Deocamdata fac numai injectii dar cred ca degeaba le mai fac.

Mai astept pana la amiaza si daca altfel nu se poate, o tulesc la spital. Mai vedem...
Tu esti bine?

Am inceput numaratoarea inversa!
Mai avem 10 sapatamani!

myral spune:
LIA Iti tin pumnii sa nu ajungi la spital, incearca totusi si cu gynipral inainte. Eu am incercat sa iau fara indicatia ginecologului si a fost mai bine cateva zile dar din pacate contractiile nu au trecut complet cum am mai zis la mine nu trec cu nimic doar se amelioreaza. Acum nu mai iau am revenit la no spa ca dupe ce ca nu treceau contractiile mai aveam si reactii adverse pe langa palpitatii care erau suportabile vad ca au aparut si niste intepeturi in dreptul inimii asa ca m-am speriat si nu am mai luat dar il pastrez in caz de urgenta.Si mai aveam o intrebare cum sunt contractiile dureroase la tine? Ca atunci cand mi se intareste burtica am inceput sa simt o mica durere jos sub burta. Si inca ceva voi luati si utrogestan sau gravibinon?
si sper sa fie o zi buna pt toate!Myral
24+