contractii nedureroase

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danielaneda spune:

Buna dragele mele mamici in devenire!
Sunt o mamica a unei fetitze de 1 an!
Contractiile sunt acele incordari ale muschilor ca atunci cand faci kk (constipata) si care cuprind toata burta, cu centrul spre buric. Contractiile normale sunt cele care dureaza putin si nu sunt dureroase! Asa ca nu aveti de ce va teme.
Pot sa spun ca eu am ajuns la spital sa ma internez pentru nasterea programata si aveam contractiile nasterii fara ca eu sa imi dau seama. Contractiile dureroase au inceput abia dupa ce mi-au rupt apa.
Cateodata veti simti niste umflaturi tari in diferite zone ale burticii... este bebe care se intinde.
Spre sfarsitul sarcinii incep durerile de spate corelate cu durerile de burta asemanatoare cu cele dinnaintea menstrei; explicatia: burta devine din ce in cea mai grea, se schimba centrul de greutate al corpului, mijlocul este foarte solicitat si in acelasi timp bebe apasa pe col si pe vezica urinara.
Cu siguranta veti descoperii faptul ca somul devine din ce in ce mai dificil, mersul pe jos foarte obositor, arsuri, greturi, mancarimi de piele, umflaturi.... si dupa toate astea miracolul se produce!
In momentul in care vine bebe veti uita de toate aceste inconveniente ale sarcinii!
Va doresc o sarcina usoare si bebelusi sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Multumim, danielaneda!

http://bd.lilypie.com/ZcINp3.png

violeta, 28

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikol31 spune:

multumim frumos danielaneda pentru explicatiile tale. am totusi o nelamurire. ziceai ca, contractiile sunt acele intariri ale burticii cu centrul in zona ombilicului. eu insa cand simt ca mi se intareste burtica, simt ca este foarte tare in zona de sub ombilic, daca pun mana pe burta la ombilic este relaxat. oare asta ce sa fie? si voi simtiti fetelor la fel? si acele umflaturi de care spuneai sa nu fie tot contractii, sa fie bebele care se rasuceste sau se intinde? nu mai inteleg nimic. multumim ca esti alaturi de noi
23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikol31 spune:

danielaneda, ai o fetita superba. sa va traiasca si sa fie sanatoasa si cuminte!!! si sa va umple vietile de fericire.
nikol
23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Salut, burtoaselor! Se pare ca noi incepem un luuung week-end de odihna si relaxare . Gata, vacanta s-a terminat, trecem inapoi la orizontala, trei injectii pe zi! Am spalat si eu vasele de vreo cateva ori si se pare ca duduia Miruna s-a revoltat, printesa mica si rasfatata. Nu stiu cui seamana asa de comoda, ca mie sigur nu! Va urez de pe acum week-end placut, nu stiu cat o sa mai putem intra pe net.

Lia 29S Miruna Demetra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYUMI spune:

Myral,cum te mai simti?Esti bine?

Bianca 20+
http://community.webshots.com/user/ayumi118

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Bianca sunt la fel adica orice as lua contractiile astea nu inceteaza si chiar ma streseaza pana acum colul a rezistat dar bebe creste si sa nu apese mai tare pe el.Pana ajung la doctora nu mai am rabdare o sa-i spun sa vin mai des nu la o luna ca parca numar zilele pana ajung la ea sa-mi spuna ca e totul bine.Lia ai descris f bine ceea ce simt si eu la o contractie bine ca nu e dureroasa doar deranjanta. Si mai ca as incerca si eu injectiile daca sunt mai eficiente ca de pastile m-am saturat.Myral24+

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by myral
Lia ai descris f bine ceea ce simt si eu la o contractie bine ca nu e dureroasa doar deranjanta. Si mai ca as incerca si eu injectiile daca sunt mai eficiente ca de pastile m-am saturat.

Myral24+

Myral, eu cu injectii am reusit sa tin situatia sub control. Oricum, cred ca e bine sa vorbesti cu medicul inainte, stie el ce-i mai bine pentru tine. Cand au inceput contractiile dureroase, pe la 17 saptamani, nici nu ma gandeam ca o sa ajungrm pana in saptamana asta, mi se parea asa de indepartat termneul! Dar uite ca timpul a trecut, am mai bazzait eu ca stau toata ziua in casa ca o inutila etc. dar iata ca avem aproape 30 de saptamani implinite.

Despre injectii... Ce sa spun? Si mie mi-a fost greu sa le fac, dar m-am obisnuit. Bine ca nu dor deloc! Saptamana trecuta m-am simtit mai bine si am trecut pe pastile si acum am "recidivat" cu contractii uterine dureroase, burtica tensionata mai mereu, etc. Asa ca ne-am intors la injectii si vad ca lucrurile revine, incet, incet la normal. Vedem cu evolueaza lucruile... Mi-e necaz ca n-am putut sa merg la vot!

Lia 29S Miruna Demetra

Mergi la inceput

Buuuuuuun, daca nu vrea nimeni sa se laude, incep eu! Stau de dimineata cuminte, cuminte, cuminte, nu cumva sa deranjez morcovul urias pe care il am stiti voi unde! Au reinceput contractiile dureroase, facem de zor injectii, ne mascam o data la jumatate de ora ca sa nu provocam cine stie ce minuni prin burtica si ... atat. Mi-e si groaza sa aflu in ce hal e colul meu in momentele astea. Dar important este sa avem moralul bun. Imi propun sa fiu foarte optimista maine, cand schimbam saptamana. Eu si domnita Miruna o sa implinim 30 de saptamani batute pe muchie, dintre care 12 petrecute "boiereste" in pat. Nu m-as supara sa mai vina inca 10! La miezul noptii va invit la o sampanie fara alcohoale!

Aylin, iubito, ajuta-ma!!! Gluma-i gluma, da' asa ma apuca uneori cate-o jale... Ma gandesc ca ne-ar fi mai usor sa trecem prin asta in gasca.

Lia 29S Miruna Demetra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

scumpa mea, cum ziceai tu ca luai exemplul meu si al lui anto, asa si eu v-am avut model pe voi doua.

eu azi am fost mai retrasa la scris si din cauza suparicilor si pentru ca as-noapte nu am dormit si a trebuit sa atipesc un piculet ca nu mai puteam.

lia, mama, tu te auzi ce spui? 30 de saptamani???? pai mai ai asa putin....si vorba ta...multe au fost putine au ramas. si mai sunt putine critice. eu asa gandesc. bine e sa fie cat mai multe, dar mai sunt putine critice de la 30. asa ca, inca un piculet cu miscatul cntrolat, inca un piculet cu injectioarele si gata!

ma intreb si eu ca toanta o chestie: de ce e mai bine cu injectii decat cu pastile? inteleg ca se absoarbe mai repede de organism, dar pana la urma e aceeasi concentratie!

eu incerc sa ma gandesc ca mi s-a scurtat colul saptamana care a trecut in care am avut intarituri de burtoiuri care s-au potolit cam de vineri. si ca daca stau cumintica, o sa se lungeasca la loc. astazi insa dupa escapada la eco iar burtica mea si-a cerut drepturile la odihna!!! parca cine stie la ce eforturi as fi supus-o!

poate ca pentru noi nu e chiar "cea mai frumoasa perioada a vietii", dar se va termina cu bine si cu bebei sanatosi si frumosi! (vezi lia ca pot fi si optimista? )

si cum bine se zicea, atata timp cat gandim si actionam preventiv, incercand sa fim on the safe side, ca un fulgeras o sa treaca saptamanile.

Aylin, 27+

pozici

atat de mari suntem

Mergi la inceput