Ar trebui sa se inteleaga ca multi sunt de acord ca Basescu nu este personajul perfect pentru presedinte. Si maine as alege pe altcineva daca mi s-ar parea mai bun.
Chestia asta cu hai sa-l dam jos acuma ca vedem noi maine pe cine punem eu nu o gust. Riscul sa iasa Becali e prea mare, cine vrea experiente din astea sa le faca pe pielea lui.
Si probabil ca asa ar merita cei care vor vota pentru demitere: un presedinte ca Becali. Ca el e numarul 2 in sondaje.
Si inca ceva: cu circul care l-au facut astia la suspendarea asta Base si-a mai atras niste voturi. Daca se manifestau mai civilizat, aveau de castigat.
Mi-au placut mult postarile vivianei. Poate de la alt topic similar, ca acu' nici nu mai stim unde sa scriem si ce.
Adina + Olivia Karla 04.03.2004
Cum ma simt? furioasa, neputincioasa!caci am vazut cum a fost "lucrat" domnul Basescu!ma ingrijoreaza ce va fi dupa Referendum?tot certuri?ce am putea face sa suspendam PARLAMENUTL?cred ca acolo sunt marile noastre probleme!ca tin mai fratilor de scaune?si se fac ca fac ceva acolo, dar fac numai chestii de doi lei, cum a fost acest vot de suspendare...ce facem sa scapam de PARLAMENTUL ACESTA? caci ma simt groaznic cand ii stiu acolo...lovesc miseleste...
Redati-mi viata!
Putin cu putin se aduna marea...