Mamici de martie-aprilie 2007 (36)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karla32 spune:

bebei si mamici.
Felicitari pentru proaspetele mamici! Sa aveti bebei sanatosi, frumosi si cumintei!
pentru cele care urmeaza sa nasca!

Greu ajung sa mai scriu cate ceva, desi citesc in fiecare zi. Cred ca nu stiu inca sa ma organizez. Chiar daca am un baiat destul de cuminte tot nu reusesc sa mai fac aproape nimic! Sincer sunt inmarmurita cand citesc ce scrie Tzunadespre mititica ei. Merita toate felicitarile si laudele din lume! Eu am momente cand simt ca innebunesc si pentru un plans de 10 minute. nu rezist absolut deloc!

In rest suntem binisor. Ne chinuie si pe noi de vreo 4 zile si mai ales nopti nenorocitii de colici! La 4 dimineata incepe zvarcoleala.Mai mult scremete si strambaturi decat plans. Cred ca ii este si lui foarte somn ca sa mai si urle... la inceput am crezut ca nu poate sa faca kk, dar apoi am realizat ca nu e asa... apoi mai e o repriza de plans seara pe la orele 20, si il tine cam o ora. Se mai linisteste daca ii dau baby drink. Bea cam 100 ml de ceiut pe zi si ii si place tare mult.
De mancat mananca in continuare numai san. Nu stiu cat suge la o masa dar nu plange de foame. Ii dau cand cere, fara niciun fel de program. Cateodata mananca si la o ora dar ajunge si la 4 -5 ore, mai ales dupa amiaza cand doarme bustean. Am incercat sa ii suplimentez cu formula intr-o zi cand se repezea in san dar il dadea apoi la o parte si eu am crezut ca ii e foame si nu ii place laptele meu!A mancat din biberon cam 30 ml si nu a mai vrut. Pe deasupra s-a si constipat!
Nu am ajuns sa il cantaresc, dar eu il vad si il si simt la mana ca a luat in greutate. Oricum joi vine doctorul pediatru sa il vada si sa se pronunte daca e ok.

Va sarut pe toate si sper sa reusesc sa scriu mai des

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dallina spune:

Felicitari Ellamiss si Crina mio, cred ca sunteti in al noualea cer de bucurie ca in sfarsit va tineti comorile in brate.Multa sanatate, fericire, noroc si bucurie va doresc si sa fie bebeii mancaciosi si cuminti.Astep cu nerabdare sa aud vesti bune de la voi.Va si va doresc inca o data multa sanatate.

Maine mergem si noi la doctor sa vedem ce are de gand bebelina asta a mea, ca deja nu mai fac fata gandurilor si stresului.Cum nu misca incep sa ma stresez si sa stau atenta, deja am luat-o rau razna.

Tu Cria cum faci fata?Mai poti?

Mady ce noutati mai ai?

Dallina 39+ cu bb

Mergi la inceput

Acum am vazut ca a nascut si Diana jors, felicitari Diana iti doresc sa ai parte de tot binele din lume alaturi de bb tau si de cei dragi si o insanatosire grabnica.Temulta sanatate.

Dallina 39+ cu bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

pt tine Dllina si multi pupici hai ca mai ai si tu putin si iti strangi comoara in brate!

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

Felicitari crina, ellamis si diana_jors, sa aveti bebei sanatosi si refacere usoara!

La multi ani fetelor nascute in aprilie, ca n-am apucat sa le spun pana acum.

Noi suntem bine, cu exceptia bubitelor de pe fata care se incapataneaza sa nu treaca deloc. Am avut vreo doua zile mai rele, cand Maya cred ca nu sa satura, nu-i ajungea laptele meu si a fost foarte agitata. Sesizasem si eu ca nu mai am sanii asa de tari inaintea mesei si nici nu mai curgeau. Asa ca am trecut repede pe ceai de chimen, anason si fenicul, am luat si Nutrinatal si deja parca se simte diferenta. Iar motata azi nu s-a mai agitat dupa mese deloc, a fost chiar incredibil de cuminte pana acum.

As iesi la plimbare, dar au facut cei de la primarie dezinsectie pe scara si mi-e frica sa ies, mai ales ca a patruns mirosul si in casa si imi vine sa tusesc.

Va pup, o dupa-amiaza faina!

www.flickr.com/photos/11053824@N00/" target="_blank">O minune mica-Maya - 18.03.2007

Mergi la inceput

Multumesc mult pt. pupici si incurajare,Ralualexandrei, chiar am nevoie.E cam greu acum la sfarsit cand aproape toate fetele sunt ocupate cu bebelasii si noi am mai ramas pe aici cu problemele noastre.Te

Dallina 39+ cu bb

Mergi la inceput

Uitam.
Hai dallina!
Hai cria !
Hai camitu !

Sper ca n-am uitat pe nimeni.

www.flickr.com/photos/11053824@N00/" target="_blank">O minune mica-Maya - 18.03.2007

Mergi la inceput

Val, uite pentru mainesi:

Camitu pentru tine un[pup, curaj si totul va fi bine si:

Cria, Mady pentru voi:

Dallina 39+ cu bb

Mergi la inceput

Ca bine zici, dallina, uitasem de Val si Mady. Hai fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutah spune:

Revin tot pe fuga!

Duminica iar am facut febra, de data asta 39.2°C . Acum se pare ca am reusit sa ii vin de hac, cu sfaturile voastre! Multumesc inca odata! Pun comprese calde inainte de masa si reci dupa! Matei suge acum si mai bine , adica nu ii mai trebuie asa de mult , numai cate 20 minute loa fiecare san! Daca reusim la fel si zilele viitoare atunci am timp sa citesc totul din urma si sa mai scriu si eu mai mult!

Va pup ! Ma duc sa dorm si eu un pic caci in curand o sa ceara de mancare si pana acum am stat in pat cu smantana pe sani , ca sa se racoreasca!

Azi am fost si la medic cu el, caci scutura din piciorus. Medicul a spus ca nu e grav, doar ca are lipsa de calciu ... vineri ne asteapta iar la control!

Va pup si pe curand !

Magda cu Matei

Mergi la inceput