Basescu a fost suspendat?!ce urmeaza?!(IV)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

Pai pe tocmai un minustru il acuza ..pe Flutur... si ii mai ameninta se pe altii fosti minsitrii ....nu era sefu lor din moment ce erau ministri si tradiceanu premier ....sau in guvern nu conteaza sefia???

----------------------------------------------------
Alessia,Dezbracatu' si Spiderman

Si ei au dreptul la viata...semneaza si tu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

quote:
Originally posted by alessia105

Pai pe tocmai un minustru il acuza ..pe Flutur... si ii mai ameninta se pe altii fosti minsitrii ....nu era sefu lor din moment ce erau ministri si tradiceanu premier ....sau in guvern nu conteaza sefia???

Flutur nu era PD-ist....

Pa!

Alina

Mergi la inceput

uite http://www.antena3.ro/Raportarile-lui-Flutur-au-fost-false_pol_31375.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

Pai a acuzat un FOST ministru ca a raportat fals.....

A gresit??? NUUUUU!!!!

Primul ministru a mentionat ca prioritatile īn agricultura sunt construirea rapida a Agentiilor de Plati īn teritoriu si eficientizarea programului SAPPARD

A gresit??? NUUUUU!!!!

Alina

Mergi la inceput

Asa e .. mea culpa ... nici pe ai lor nu is in stare sa ii sefeasca ..
"Gheorghe Flutur a reactionat la declaratiile premierului Tariceanu spunānd ca acestea sunt strict politice, pentru ca īl sustine pe Traian Basescu"
....dar cum sa spui asa ceva acum ..si cand a fost cazul ...ca si ..alte cazuri care is scoase de sub maneca ..de ce nu le-a spus la timpul potrivit ci acum in plin scandal politic ???? Nu pot sa cred ca abia zilele astea le-au descoperit ....pana acu toti ati fost ingerasi si s-au astupat unul pe altu ...acu nu mai is buni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

si mai rau Flutur a fost la PNL....si o mai fi inca...nu stiu daca nu cumva o fi la Stolo...

Tot ce se intampla,se intampla intotdeauna cu un motiv!

*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
---------------------------------------------------
Vio,mamica de viitor "avionar"

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by copiloi

Pai a acuzat un FOST ministru ca a raportat fals.....

A gresit??? NUUUUU!!!!

Primul ministru a mentionat ca prioritatile īn agricultura sunt construirea rapida a Agentiilor de Plati īn teritoriu si eficientizarea programului SAPPARD

A gresit??? NUUUUU!!!!

Alina

a gresit ... nimic de zis...la parnaie cu el ...dar nuuuu la noi il tine in brate pana declara ca e fan Basescu ..si atunci tre sa isi ia pedeapsa ... de ce nu a fost aratat poporului cu degetul atunci ci acum..dupa ce raul a fost deja facut ...banuiesc in prostia mea ca acele raportari au fost trimise si pe la UE ..adica ne-a facut de rusine si pe la UE ca mincinosi ...
Hmmm cam ciudat ca tocmai acum in we se afla de asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

quote:
Originally posted by copiloi

Pai tu nu te-ai simtit jignita, cand ti-a spus Basescu ce sa bifezi la referendum?

Sau Basescu se adresa acelui 1,6%, care reprezinta analfabetismul in Romania.

Ti-am citit toate mesajele si nu am vazut nici un argument adus de tine. Asa ca nu te lauda cu argumentele altora.

Nu, nu m am simtit deloc jignita. iar de argumentat n am avut nevoie, pt ca au fost fete care au explicat foooarte pe larg ce si cum.chiar de mai multe ori. pt ca sunt niste gica contra care efectiv nu vor decat sa spuna nu. si sa nu li se spuna nu. intelegi? am vazut un 'pa!' sa fie ce cred eu?
nu,nu era...

ati vazut discutiile pe antene inainte si dupa discurs? eu m am crucit...

diana si david din 03.12.06 avem referendum
www.acsis.ro/home.php" target="_blank">ajuta-ma sa cresc alaturi de mama mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

quote:
Originally posted by xenocid

quote:
Originally posted by sirimie
Am o observatie despe cei care spun ca parlamentul a ignorat vointa poporului cind l-a suspendat pe Basescu: pe parlament l-au votat aproape toti romanii (cu exceptia celor care au votat cu partidele care nu au intrat in parlament) in timp ce pe Basescu l-au votat doar jumatate din cei care au votat.

Nu zau? Tu parlamentari ai votat sau liste? Eu nu'mi aduc aminte sa fi pus stampila pe Norica Nicolai si odata cu asta sa'i fi dat girul electoral si nepoatei sale. Nici pe Tanasescu prins cu 4 membre scufundate in urnele de vot nu cred ca l'a votat cineva. Pe comandoul pe tocuri, operatiune "Mainile'n Solduri" Madame Buruiana nu cred ca a trimis'o cineva explicit in parlament sa'i arunce p'aia de la balcoane.
Da, in schimb, un parlament ales in urma unui vot uninominal este la fel de legitim ca si un presedinte. Pina atunci sint doar indivizi strecurati in spatele unor sigle. De asta am avut si noi saptamana asta un Termopile romanesc.
Un Termopile al infamiei in care trei sute nu doar au tinut pe loc dar au si invins sase milioane.

Eu nu am votat liste ci partide. Eu l-am votat pe Basescu numai pentru ca l-a propus pe Tariceanu prim ministru. Si PNL pentru ca nu vroiam sa iasa PSD. Este ceva ce se poate spune in orice tara in care nu este vot uninominal (si majoritatea tarilor sint asa). In tarile civilizate se voteaza platforme nu partide, si nu cei care promit ca ii trimit pe altii la puscarie cistiga alegerile (mai ales cind nu au de gind sa se tina de cuvint).

Sintem republica parlamentara, parlamentul este prima putere in stat. Corecteaza-ma daca gresesc, presedintele nu are putere executiva sau legislativa, ci o misiune de a face sa mearga toate alea bine.

quote:

quote:

In 2 ani de zile nu a fost nici un mare grangur suspendat, nici macar acuzat (in afara de Seres acuzat de "tradare"). Daca ma insel, sa ma corectati.

Adrian Nastase, Dinu Patriciu, George Copos, Lotul Loteria, Miki Spaga, Dan Voiculescu...

Adrian Nastase a fost acuzat de ceva legat de termopane.. si s-a auto suspendat. Dinu Patriciu e bine mersi si nu a suferit prea mult de pe urma acuzarii. Copos la fel, sint niste procese interminabile pe rol dar nu vor duce la nimic - daca ar fi fost sa duca undeva se intimpla pina acuma. Voiculescu la fel - si ce daca e declarat mare securist, putin ii pasa. Nu stiu despre Miki Spaga, poate in sfirsit unul dupa gratii.

In schimb ce s-a intimplat cu marii PSD-isti despre care sustinea Basescu ca ii va da jos? Trita Fanita? Baronii locali? A cazut vreunul?

Ai si alte dovezi despre lupta anti coruptie a lui Basescu?

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

quote:
Originally posted by violeta69

si mai rau Flutur a fost la PNL....si o mai fi inca...nu stiu daca nu cumva o fi la Stolo...

Tot ce se intampla,se intampla intotdeauna cu un motiv!

*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
---------------------------------------------------
Vio,mamica de viitor "avionar"

Flutur a fost ministrul agriculturii si era de la PNL. Cind a fost criza grupei aviare si s-a extins, toti l-au criticat in afara de Tariceanu care l-a sustinut (desi a preluat conducerea celulei de criza). Pe urma Flutur a plecat la PLD (la Stolojan), moment in care a fost demis. Acum e vice presedinte la PLD. Un oportunist, dupa parerea mea.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/

Despre Andrei

Mergi la inceput