Miresele anului 2006 (74)
Raspunsuri - Pagina 4
Alynutza spune:
Neatza! Poftiti la cafea proaspata!
Kitzy uite cum arata noii mei pantofi.
Kreliutz sa stapanesti sanatoasa 'ochii' noi si sa iti foloseasca si sa nu trebuiasca sa-i schimbi prea curand (sau sa-i schimbi, dar cu unii mai mici la dioptrii).
Al meu sotz deja planuieste ce sa facem in weekend si m-a amenintat ca nu stam in casa sub nici o forma si daca ma ia pe sus . Duminica insa tot o sa stam, ca vreau sa leneveeeesc...
kitzy spune:
Neata!
Aly, multumesc de cafea, ai fost harnica si azi
Imi plac pantofii tai, cred ca-s comozi, eu as vrea sa-mi iau totusi ceva un pic mai ingust in fata ca am si picioarele inguste si nu vreau nici sa mi se piarda degetele prin ei
Sa-i stapanesti sanatoasa!
In weekend noi cred ca mergem sa ne luam pantofi, asta in caz ca nu ne razgandim si iesim pe undeva, tare ne-ar placea sa ajungem la Padis, dar poate ca in concediu o sa mergem ca anul asta ramanem pe dulcile plaiuri romanesti
Nu lasa pe maine ce poti face azi, ca poate maine nu mai trebuie facut!
Alynutza spune:
Kitzy sa stii ca si eu am picioarele foarte inguste si in pantofii astia chiar nu stau foarte labartate degetele. Poate doar dau impresia din poza. Oricum, erau ceva modele asemanatoare in Marasti, in blocul de langa piata, la magazinul ala Crarop sau cum i-o fi zicand. Numai ca acolo n-am avut noroc, din doua perechi care mi-au placut, ambele 35 si ambele aceeasi marca, una mi-era mica si alta mi-era mare...
kitzy spune:
Ai tai sunt de piele? Eu de piele vreau sa-mi iau. Si 35 ai la picior?Ce inaltime ai de ai asa picior mic? Si faza ca ai incercat ambele perechi de 35 si una a fost mica si una mare, depinde si de calapod, am mai patit si eu asa. Eu normal am 37 dar sunt pantofi care numai 38 mi-s buni. Pacat ca nu mai sunt pantofii aia cu jumatati de nr ca acuma greu imi gasesc ceva sa-mi fie perfect, ori mi-e prea mic ori prea mare si cum pielea se mai lasa, mai bine strang un pic din dinti la primele purtari decat sa pun dupa-aia vata in varf
Inca n-am studiat piata sa vad cam ce este, dar pana ma uit eu sau pana imi gasesc ceva pe plac, o sa-mi cumpar direct sandale
Dar totusi vreau si pantofi...
Si o geanta o sa-mi trebuiasca daca tot imi iau pantofi
Hai ca deja o iau razna, imi trebuie prea multe
Alynutza spune:
Pai... am 1,60 . Eu stiu ca depinde de calapod, am patit-o si anul trecut umbland dupa pantofi de mireasa sa inot in pantofi 35 (e drept ca a fost pentru prima data), insa astia doi erau de la aceeasi firma. In fine, eu ma si mir ca am gasit asa usor, de obicei pentru mine e crima si pedeapsa sa merg la cumparat incaltari.
Giova spune:
Neatza!!!
Ali mersi de cafea. sa porti sanatoasa pantofii.
Kitzy, Oana, Krelia .
Eu pe acasa. nu am chef de nimic.
poate ma iau putin la cumparaturi.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
kitzy spune:
Aly, esti numai un pic mai mica decat mineSotzul meu nu prea vine cu mine cand imi iau pantofi ca n-are rabdare sa colinde magazinele si eu iau tot ce intalnesc in cale
Giova,si tie si spor la cumparaturi.Iti iei si tu pantofi?
Giova spune:
Kitzy plec sa cumpar de papa si pt. marco una alta.
As vrea si eu pantofi, dar ma abtin...daca tot mergem in Italia iau de acolo.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
Alynutza spune:
Eu il mai iau, incercam sa le imbinam, adica nu mergem doar pentru pantofi pentru mine, ci si pentru el, de exemplu. Sincer nici eu n-am rabdare sa colind magazinele, ma apuca rar placerea asta. (am uitat sa spun ca da, sunt din piele pantofii)
Gio mersi, si tie spor la cumparaturi.
ginutza2002 spune:
neatza fetele!
iar am nevoie de o cana maaaare mare de cafea!
aseara petrecuram si nu mi am facut somnul.
ma nervozez rau cu netu' asta de aici ca nu ma lasa sa intru pe DC tot timpul.
pana mi se incarca pagina imbatranesc.
nu stiu de ce face asa!
am si un pic de treaba ca ii tin locul unei colege si ma chiaunesc astia!
hai ca va las si va pup!