Miresele anului 2006 (74)
Raspunsuri - Pagina 27
Alynutza spune:
Ti-am vazut pozele de la Londra: super. Mi-ar place sa ajungem si noi pe-acolo vreodata.
ooana spune:
quote:
Originally posted by Alynutza
Ti-am vazut pozele de la Londra: super. Mi-ar place sa ajungem si noi pe-acolo vreodata.Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.Recently become Mrs. Perfect
Aly...intr-o zi...cine stie, va doresc sa ajungeti acolo...intr-adevar merita!!!
...ce liniste si pace e aici??
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Wedding picture!
Starea civila
Honeymoon
Alynutza spune:
Mda, se vede ca e luni... toata lumea ocupata...
Giova spune:
eu am fost cu marco la gradi, am facut putin shopping si am pus pozele de la iarba verde la semantura (pt. cine vrea sa le vada).
e o caldura aici....vreau sa ma apuc de , dar ca m-am luat cu hainutele lui Marco, si uite cat e ceasul.
Aly mersi de .
Oana ce fain ca mergi la Bruxell. faina si locatia pt. concediu.
noi nu stim.....clau vrea sa plece de la firma, si cam in 2 luni sa-si puna pe piciaore biroul lui de proiectare. asta inseaman multi bani cheltuiti, putini castigati si fara timp liber.
mi-a zis sa merg doar eu cu marco...no way...nu va fi concediu ci cosmar.
eu tot sper..ca poate poate mergem undeva, chiar si la marea neagra.
, ma bag la treaba.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
Giova spune:
n-am mai facut . las pe maine, cand nu mai umblu de nebuna prin oras.
In schimb m-am epilat, mi-am facut pedichiura si am bagat haine la spalat.
unde sunteti?
_
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
Alynutza spune:
Gio e totusi o realizare ca incepe afacere pe cont propriu. Din pacate asta cere sacrificii. Totusi, puteti prinde o saptamana frumoasa si ieftina pe sfarsit de sezon (septembrie) prin Grecia sau prin alte parti.
ooana spune:
Gio...asa e greu la inceput...dar dupa va fi mai bine
...cum zicea si Aly...o Grecie sau o Bulgarie prin septembrie, poate, poate prindeti!
La Bruxell ma duc singurica sa imi fac de cap (de fapt cu colega mea)...ca sotul sta cam prost cu zilele de concediu
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Wedding picture!
Starea civila
Honeymoon
Giova spune:
asa e fetelor. bine ca are firma, si ceva bani pe ea, sas-i poata lua una alta, ca doar nu m-o lasa pe mine fara comp.
deja are si niste lucrari mari, numai ca nu mai e siguranta aceea. Aici de bine de rau veneau lunar bani frumosi. de acum nu se stie...o luna poate nimic, urmatoarea mult, si tot asa.
Bine ca avem rezervele de la nunta, in caz de ceva, doamne fereste.
Oana du-te si distreaza-te, pana poti, ca pe urma cu , e mai greu.
Am zis ca nu fac , dar am spalat geamurile la dormitoare si obiectele sanitare.
Pe maine am mai putin.
va , o zi buna va doresc.
ma pregatesc sa-l iau pe strumf de la gradi.
_
krelia spune:
am inviat!!!
drept pt care..azi nu mai fac nimic la munci!...iote ashea!
plus ca in conditii de 30 de grade Celsius..nici ca-ti vine sa muncesti
....botezul de sambata fu dragutzel, primul nostru botez la care am mers.....nu ajunsaram la biserica...dar am ajuns la perecere ..am dantuit un pic..l-am admirat pe shmekerel, intr-un costumash albastru, cu shepcutza...am facut 1 singur apoza...caci...bateriile cumparate de la coltul strazii chiar atunci...s-au descarcat subit....cine stie de cand le avea tanti la vanzare......
cat priveste contzedul..noi o sa-l petrecem loco...undeva la noi la mare...pe la sfarsitul lui iulie....o saptamana...ca deh....bugetul e stabilit pentru alte chestii..mai importante...deocamdata...asta e...doar ne-am lafait destul anul trecut la ultra all inclusive ...
in rest...mai nimic..am vazut poze..am cetelit noutati........sa dea DD sa se indeplineasca toata noutatile astea...concediul lu' Gio si bb2 ...Aly in Londra....si onutz la gen masculin cu mai multe zile de concediu (stiu cum e, ca si al meu e in aceeasi situatie)...
ahh..si am inceput sa dau iama in fructe...ieri am lasat 250 de mii la struguri..azi 150 de mii la capsuni.....abia astept sa se mai "ingrase" ciresele, sa mai decartez si acolo vreo 200 de mii ....bine ca-s la zi cu intretinerea
E mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu.
Alynutza spune:
Gio lasa ca pana la urma o sa ajunga si la un echilibru, in sensul ca va exista mereu venit bunicel si vor fi si luni super. E adevarat ca ai o anumita siguranta ca si angajat, dar pana la urma afacerea ta e afacerea ta, si sunt si posibilitati mai mari de castig.
Onutz stiu cum e, si eu inainte aveam mai multe zile de concediu decat al meu sotz, acum ne-am egalizat. Bine, eu le foloseam sa stau acasa la curatenie inainte de Craciun/Pasti. Foarte bine ca pleci, chiar si cu colega.
Kreliutz bine iti merge (cu fructele ma refer). Eu mai astept cu rasfatul. Nu de alta, dar am luat vineri un kil de capsuni (si era de-ale noastre) am mancat ce-am mancat si restul au sfarsit ieri intr-un shake, am facut si spuma, oricat n-as fi eu de mofturoasa, dar parca nu prea aveau gust. Asa ca astept sa apara alea adevarate. Dup-aia... 'somebody stop me' Anul trecut am mancat la capsuni de m-am urat, nici n-am prea avut concurenta, ca sotziorul a facut ceva urticarie de la ele (culmea, ca in familie, eu sunt aia sensibiloasa).