Miresele anului 2006 (74)
Raspunsuri - Pagina 24
Giova spune:
Oana ai dreptate, si la noi vreau sa cred ca eu conduc. Oricum el nu face nimic fara sa zic eu, eu fac fara sa zica el. Imi place ca ma lasa pe mine sa ma ocup de tot. Unde e cazul ii cer si lui parerea.
Aly nu mai zic nimic, vad ca esti hotarata.
Kitzy se zice ca numai dupa 1 an de incercari si nici un rezultat, poti zice ca unul dintre cei are o problema. Voi nu incercati de mult timp, asa ca fi optimista.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
kitzy spune:
Gio stiu ca numai dupa un an sunt motive de ingrijorare dar nu vreau sa astept un an fara sa fac nimic si atunci sa-mi dau seama ca poate am probleme.Mai bine sa ma duc din timp si poate imi da ceva, stiu si eu?
Alynutza spune:
Kitzy stai linistita ca n-am de ce sa te iert. Doar ca acum ma 'arde' prea tare subiectul ca sa pot discuta despre el. Si are dreptate Gio, nu dispera inca, persistati in incercari. Si nu fiti stresati, ca-l speriati pe bebe.
Gio .
ooana spune:
Kitzy...tin pumnii stransi!
Aly...eu te inteleg perfect...a fost o vreme cand decizia mea era identica cu a ta...acum am inceput sa ma gandesc si la alta varianta pentru ca vreau 2 copii...si parca nu vreau sa ma taie astia de 2 ori!
Gio...asa e si la noi, si da, imi place si mie ca ma intreaba tot timpul...si eu mai trisez cateodata si nu il intreb!
...am niste priteni care s-au casatorit acum 7 ani, aveau 25 ani amandoi si au zis ca mai asteapta sa ma copilareasca...dupa vreo 2-3, pe la 28 s-au hotarat sa aiba un copil si au trecut 5 ani de incercari...iar acum zic ca le pare rau...NOUA NU O SA NI SE INTAMPLE ASA...dar e pacat sa vezi astfel de cupluri cu probleme!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Wedding picture!
Starea civila
Honeymoon
Giova spune:
Oana, din pacate sunt multe cupluri cu probleme.
Iar dupa o cezariana trebuie sa treaca 2 ani ca sa poti ramane din nou . si intr-adevar recuperarea e mai dureroasa si mai grea. eu dupa 3 zile, ieseam pe afara, dupa o sapt. am fost cu Clau la cumparaturi.
_
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
Alynutza spune:
Oana eu vreau un singur bebe. Sigur, daca o sa fie 'doi dintr-o lovitura' n-o sa ma supar foarte tare . Cat despre recuperare, stiu cazuri concrete (adica prietene, cunostinte, nu auzit de la nu stiu cine) care s-au recuperat foarte bine dupa cezariana. Si chiar aici pe forum am citit de mamici care au nascut cu cezariana si povesteau ca alte mamici care nascusera natural s-au recuperat mai greu. Depinde, sper sa fiu si eu printre norocoase. Si sper sa fiu printre norocoase si cand incepem incercarile si sa nu il asteptam foarte foarte mult pe bebe .
kateryna spune:
Gio si eu subscriu la faza cu copilaritul in 3. E asa frumos.. Eu imi doream un copil pana la 25 de ani si il am.
Aly, scuze ca ma bag si eu ca musca-n lapte. Eu am facut cezariana si sincer nu o recomand. Cel putin in cazul meu, pentru ca am avut pb cu sarcina si a trebuit sa stau aproape tot timpul in pat (deci fara miscare) recuperarea a fost f grea. Timp de o saptamana l-am exploatat pe sot la greu. Nici la baie nu puteam sa merg fara ajutor (mi se bloca spatele si un picior). Pe de alta parte, nasa-mea a nascut acum 3 sapt tot prin ceza. Ea a fost super activa in sarcina (daca iti vine sa crezi, cu o zi inainte de nastere s-a dus la munte) si s-a recuperat f repede. Asa ca depinde de la caz la caz. La cezariana nasti usor ( in aparenta), dar ai recuperare mai naspa. Nu poti sa faci miscare (sport) decat dupa cel putin 3 luni, e mai greu cu ridicatul bebeului sau a greutatilor (cumparaturi). Oricum tu si dr tau o sa luati cea mai buna decizie la momentul respectiv, indiferent de ce iti spunem noi.
Kateryna si Anelin-George (7 ian 2007)
www.dropshots.com/extazis" target="_blank">Poze Anelin-George
Ne dati si noua un vot? Acesta este linkul.Multumim mult.
ooana spune:
...asa ca o sa ne intalnim si la aspirante, parca vad la anu'
Aly eu te inteleg cred mai mult decat iti inchipui...si da, asa e cum spui, atata timp cat platesti ar trebui sa te lase sa decizi modalitate prin care vei naste, ca doar e pe banii tai(si e vorba de persoana ta pana la urma)!!!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Wedding picture!
Starea civila
Honeymoon
Alynutza spune:
Kateryna eu sper ca imi voi duce bine sarcina si voi putea sa fiu activa si implicit sa ma recuperez mai usor. E cat de cat mai concret decat speranta ca poate poate n-o sa stau in travaliu 16 ore, ca poate n-o sa iasa copilul vanat de atata efort si pe sfert mort, etc, etc.
Oana Din partea mea, as fi teribil de fericita sa se gaseasca o modalitate de teleportare a bebeului din burtica direct in lumea reala, fara nici un fel de taieturi, dureri si alte cele pentru mamica.
Giova spune:
Aly ce fain ar fi daca s-ar intampla asa. si eu ziceam pe ultima 100 metri, cva nu vreau sa nasc.!!! dar pe unde iesea bb?
Kateryna la Anelin i se vad deja caninii? bai ce copil precoce ai!!
Eu zic sa dati anuntul cand va apucati de bb,poate imi dati si mie curaj pt. bb2.
_