Miresele anului 2006 (74)
Raspunsuri - Pagina 15
kateryna spune:
Oana, pai..am zis sa nu va dau de baut in timpul programului.
Oricum, multumesc mult kitzy si Ooana ptr urari.
Kateryna si Anelin-George (7 ian 2007)
www.dropshots.com/extazis" target="_blank">Poze Anelin-George
kateryna spune:
Neata! Cine vine la o ?
Kateryna si Anelin-George (7 ian 2007)
www.dropshots.com/extazis" target="_blank">Poze Anelin-George
ooana spune:
...se pare ca doar eu
Merci, buna cafeluta
...cum a-ti sarbatorit ieri?
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Wedding picture!
Starea civila
Honeymoon
Giova spune:
la toata lmea!!!
ne-am intors aseara. a fost superb, am fost la gratare, la munte, la Gardaland-parc de distractii. marco a fost innebunit acolo. pacat ca a fost lume multa si eu nu ma simteam bine si am plecat dupa 2 ore.vroiam sa mergem si la Zoo la verona dar a plouat dupa 1 mai asa ca in Trento.
la intoarcere am mers prin Munchen...frumos oras.
am mers in 3 Toys-uri din 3 tari diferite. fain magazin...mori incet cate jucarii. am luat si noi una alta, dar multe are marco.acolo ede mers pt. bebelusi. acum stiu unde sa merg pt. bb2, cand o fi cazul.
iese maseluta nr. 3, asa ca nu a mancat mai nimic acolo, nici lapte. a tinut o sapt. cura de slabire . tuseste putin, asa ca luni/marti la malai cu el.
Kateryna!!!!! multa fericire alaturi de fam!!!
Nu am apucat sa citesc din urma, sper sa reusesc maine.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
krelia spune:
La drum de seara ...va zic si eu bonsoir....si....nu pot sa trec cu vederea cisntea katerynei ...asa ca..
Multi ani traiascaaaa pt KATEEE!
..si pupuri la fete...
Gio, bine te-ai intors!
E mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu.
Alynutza spune:
'Neatza!
Poftiti la cafelutza de luni.
Kateryna cu intarziere.
Gio bine ati revenit. Te asteptam cu poze.
La Cluj e cam innorat, a si picurat putin de dimineata. Am o gramada de umblat, ca musai sa merg sa-mi fac si examenul psihologic, medicalul l-am facut sambata, si maine sa pot sa merg sa ma inscriu la scoala (intr-un final). Trebuie sa ajungem si in Metro... cumva cumva ne-om incadra in timp.
Va doresc o saptamana frumoasa!
kitzy spune:
Giobine-ai revenit! Sa ne aduci poze sa vedem si noi cum a fost pe acolo.
Alymerci mult de cafelutza, ai fost rapida azi. Daca tot te inscri la scola de soferi sa-mi spui si mie cum e ca si eu ar trebui sa ma apuc de ea, dar n-am inca destul curaj
Alynutza spune:
Pai da, ca am cerut 'dispensa speciala' de la sefu sa imi decalez putin programul, asa ca incep mai devreme ca sa termin mai devreme si sa am timp cat de cat si pentru scoala si pentru restul treburilor. O sa-ti spun cum e. Oricum am emotii cat China pentru cand oi intra in trafic.
kitzy spune:
De trafic mi-e si mie mai frica. Ca daca as conduce pe unde stiu ca nu pot lovi alte masini n-as avea treaba. Am vrut si eu sa ma apuc sa invat legislatia dar mi-a spus cineva ca pana nu ma apuc si de scoala n-o sa inteleg nimic din legislatie care oricum mi se pare chineza acuma.
La ce scoala te duci? Si sa-mi spui cat de calm e instructorul
Alynutza spune:
kitzy ma duc la Auto Rally. Nu am gasit pe nimeni sa mi-o recomande, mai degraba mi-au recomandat Mihnea si Toni, insa astia sunt foarte aproape de unde locuiesc si imi va fi mai usor pentru cursurile de legislatie. Cat despre intructor calm, atata le trebuie sa-mi dea unul care nu-i calm ca fac un super scandal.