moda---vara 2003

moda---vara 2003 | Autor: lilach

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor,
poate sinteti dispuse sa-mi povestiti si mie ce se poarta vara acesta in Romania

ella& laura,andrei,andra

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Corina spune:

Buna idee Ella,ma intereseaza si pe mine.Nu de alta dar aici moda e tare aiurea!!Ma gindesc ca in Rom s-a purtat intotdeauna ceva mai altfel decit in vest, si cum in august vin in Rom n-as vrea sa par cazuta din luna.
Deci feteleeee,ne spuneti si noua?
Pupici,Corina

Quand on veut une chose, tout l'univers conspire à nous permettre de réaliser notre rêve.
( Paolo Coelho)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aramona spune:

Dragele mele,

Subiectul moda este extrem de vast, si dupa cum stim toate, din ratiuni pur comerciale, producatorii ne "obliga" de la an la an sa tinem pasul cu produsele din standuri...Si mai cred ca important este sa-ti pui pe tine ceva de bun gust, si mai ales, sa-ti vina bine...Ca orice femeie, mai intru sa ma uit la haine, nu neaparat sa cumpar, si cateva idei va pot da:

-pantalonii se poarta in continuare cu talie joasa spre normala, cu curele metalice, piele, cu margele, etc...culori: bejuri, olivuri, kaki, etc, din in, din vascoze, in general uni...Se poata si cu buzunare aplicate pe picioare, lungi sau pescaresti, sport, cu snur jos...
- se poata bluzite cu influente folclorice, gen ie din in topit, cu broderii, culori: alb, ivoire, crem, bej, oliv
- bluzite din voaluri imprimate, colorate in fel si chip, combinatii "forestiere", sau pastelate -roz-bleu-lila, etc, semitransparente, ushor cambrate, cu maneci, (cu volane la terminatii), sau fara, simple, la baza gatului, prinse cu snururi...
-cat mai multe snururi: la bluzite, la fustitze, etc...
-fuste: medii(la nivelul genunchilor), sau midi , din voaluri si vascoze, imprimate, fie cu elastic sus si drepte, fie cu betelie...
...Suprapuse (captuseala iese de sub fusta), cu volane asimetrice jos, cu terminatie asimetrica...
-Imprimeurile, atat la fuste, cat si la bluse, pot fi florale, sau fantezi(nu neaparat geometrice)
- Se poarta si clasic, cu fustele bine cunoscute la nivelul genunchilor, camasi uni cambrate ushor pe talie...
-Rochitele: cam ce se purta si acu' un an: multe, multe imprimeuri
sau rochii gen sarafan, mai cazone, cu buzunare aplicate si snur jos
-la pantofi : cat mai ascutiti la varf (nu-mi plac, fac piciorul f. mare), toc mediu sau inalt, subtire, gen saboti...
-se poarta inca sandalele cu talpile groase, comode, cu materiale ce imita "sacul", iar talpa: pluta, cu margele, snururi...saboti sau sandale din piele, etc.
-tricourile in continuare se poarta mulate, cat mai scurte, in culori aprinse(roshu, portocaliu, galben, alb, etc...dupa gust)

Si multe, multe, altele...

Sigur mi-au scapat o gramada, se vor gasi cu siguranta persoane ce vor completa lista.

In loc de final: eu port doar ce-mi vine si ce-mi incanta ochiul, din ceea ce se gaseste pe piata! Si eventual ceva interesant!

Pupici si sunteti bine venite acasa!
Ra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilach spune:

Multumesc mult Aramona.
Peste mai putin de o luna mergem in Romania si tare eram curioasa ce se poarta pe la voi.
In alta ordine de ideii,cum se anunta timpul pentru luna iulie?

ella& laura,andrei,andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabiG spune:

am auzit ca in Ro vor fi asta vara si 39 grade...Cel putin asa spuneau pe ProTv international asta seara.
O vara splendida va doresc...acasa!

Pe lumea asta exista un singur bebelas (copil) perfect! Si fiecare mama il are!

Mergi la inceput