Basescu a fost suspendat!Ce urmeaza?!(III)
Raspunsuri - Pagina 26
ynutza spune:
Oricum Base nu demisioneaza ca altfel imprumut de la badea cravata cu vacute care fac sex ![]()

april spune:
E o pb la referendum....DA su NU Basescu si atunci toti cei ce prefera unul sau altul dintre politicieni (cu exceptia lui Base)se coalizeaza pt NU, pe cand la anticipate e mai sigur....daca-l mai lasa astia sa candideze....
a venit primavara...
Alexa Ioana spune:
ok, asta am priceput. da' nu inteleg acu' efectiv ce se intampla. asteptam luare de pozitie din partea presedintiei ?
ieri base zicea ca pana luni el e presedinte. acu' astia zic ca deja avem interimar...
deci totul depinde de urmatoarea miscare a lui base ??? adica de anuntul de demisie sau nu ???
BASESCU PRESEDINTE !!!
adusca spune:
habar n-am care-i atmosfera pe site, dar pe mine m-a dezamagit profund Base ieri, trebuia sa-si dea demisia cum a spus, in fata mea nu mai face nicio ceapa degerata.
si ii eram sustinatoare.
fetele de pe DC
ynutza spune:
quote:
Originally posted by april
E o pb la referendum....DA su NU Basescu si atunci toti cei ce prefera unul sau altul dintre politicieni (cu exceptia lui Base)se coalizeaza pt NU, pe cand la anticipate e mai sigur....daca-l mai lasa astia sa candideze....
a venit primavara...
Nu cred ca vine jumatate din populatia romaniei la vot....gandeste ca abia vin 60% cand sunt alegerile....deci bag mana in foc ca nu vin 50% + 1 sa voteze NU
ginutza2002 spune:
quote:
Originally posted by april
e gata...CC a validat votul.....acum e VODCAROIU presedinte
a venit primavara...
OPS! They did'it again!!!
nasol moment pentru noi!
Doamne ajuta!

roxanal spune:
tot inainte Base, suntem alaturi de tine..
off, ce o sa se aleaga de tara asta? mai avem putin si o sa ajungem pe ultimul loc in clasamentul celor mai penibile tari din lume??
april spune:
cum e cu referendumul? eu stiam ca e valabil la 50+1% din cei cu drept de vot .....nu din cei participanti la vot......
asta ma sperie.....n
a venit primavara...