Basescu a fost suspendat!Ce urmeaza?!(III)
Raspunsuri - Pagina 21
violeta69 spune:
gata,am culcat kupilu...
deci nu mai e nimeni in piata universitatii?!
poate ca e mai bine...
ma gandesc ca de maine pun astia instigatori care sa faca scandal si sa zica lumea"uite ce face Basescu!!!!face circ,scandal,batai...."
ca sa-l discrediteze....
voi ce credeti?!
eu la asta ma astept....
Tot ce se intampla,se intampla intotdeauna cu un motiv!
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

---------------------------------------------------
Vio,mamica de viitor "avionar"
dianocica spune:
ma ntreb si eu, nu ca ar fi facut vreo diferenta...tu, ca parlamentar care a absentat azi, ce zici? pai, am avut ceva mai important de facut...ce? cam ce poa' sa fie mai important, sa te tina sa votezi suspendarea au ba a presedintelui. zic si io...
diana si david din 03.12.06
nu mai infofoliti copiii!
AnaGN spune:
Normal, pe ei nu ii suspenda nimeni pentru pre multe absente nemotivate??? Ca la scoala...
Da, poate e mai bine ca nu iese scandal, dar sper doar ca oamenii sa nu se culce pe o ureche, sa isi aminteasca de intretinere si meciul de maine seara (nu stiu daca e vreun meci) si asa mai departe, si dragutii nostri alesi sa isi vada de ale lor...
violeta69 spune:
Ana,mai lasa supararea ![]()
ca nu pleaca Basescu ...mai sunt cativa care-l susutin!!

violeta69 spune:
pana si A. Pavelescu...care e cu Guse si cu Lavinia Sandru considera ca Piata Universitatii a fost ocupata de securisti.......
Basescu a luat copii si i-a dus in fata camerelor de luat vederi....
mai fratilor,astia sunt picati rau in freza....
sunt de pe alta planeta....
a fost o lovitura de stat,aia a fost in piata!!!
s-a oprit circulatia,a incalcat legea,ca cica a oprit circulatia in piata....ups...

AnaGN spune:
s-a oprit circulatic cand a venit base in piata, nu au oprit-o nici oamenii, nici el.,
Dar pana una alta, suspendat sau nu, este presedinte. Nu si-a dat demisia, deci e normal sa se opreasca circulatia unde e presedintele in multime si sa se traga masinile din trafic pe dreapta cand trece o coloana oficiala.
Cred ca o sa realizeze ca a aparut un nor pe cer atunci si e neconstitutional... sau ca nu stiu, a vorbit prea in microfon.
OK, o sa imi treaca supararea, dupa luni, macar sa stim cum stam...
Bysko spune:
Nu vi se pare ciudat ca toate canalele sunt impotriva lui Basescu? toti invitatii sunt contra lui! Si ziaristii la fel. Mi-a placut doar de Hurezeanu, care este mai obiectiv.
Busra este sufletzelul nostru!http://www.totsites.com/tot/busra
www.dropshots.com/Bysko
violeta69 spune:
quote:
Originally posted by AnaGN
s-a oprit circulatic cand a venit base in piata, nu au oprit-o nici oamenii, nici el.,
Dar pana una alta, suspendat sau nu, este presedinte. Nu si-a dat demisia, deci e normal sa se opreasca circulatia unde e presedintele in multime si sa se traga masinile din trafic pe dreapta cand trece o coloana oficiala.
Cred ca o sa realizeze ca a aparut un nor pe cer atunci si e neconstitutional... sau ca nu stiu, a vorbit prea in microfon.
OK, o sa imi treaca supararea, dupa luni, macar sa stim cum stam...
ei,nu dar ma gandesc la sanatatea ta
ca mai avem nevoie de tine pe-aici....
sa nu-ti dea astia si tie rudotel......
mie imi e teama deja ca maine ma asteapta cu

si,da ai dreptate....nu-i spune nimeni lui asta...Pavelescu ca e inca presedinte si e normal sa se opresca circulatia?!!!

sirimie spune:
Eu ma tem ca in zilele cind e inca presedinte desi a fost suspendat poate face lucruri rele, si ca incepind de saptamina viitoare o sa improaste cu noroi peste tot. El fiind presedinte acum a avut acces la o multime de informatii despre toti (si le-a cerut si le-a folosit si pina acum), o sa le faca probabil publice pe cele ale adversarilor politici. In cel mai fericit caz asta o sa curete clasa politica (ma indoiesc sincer). Sper totusi ca guvernul sa functioneze.
Va dorim sa cresteti mari si frumosi! ![]()
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/
Despre Andrei
AnaGN spune:
Auziti ce zice CTP: (pe realiatatea)
Ca base are o relatie sexuala cu masele, ca nu se simte bine decat in mase....
Nu-i da nimeni un bilet... one way....undeva, oriunde, soare frumos....