Mamici de septembrie - octombrie 2007 (20)
Raspunsuri - Pagina 14
Gabriela77 spune:
Acum am vazut cum am postat! Doamneeeeeeeeeeeeeeee!!!! Dreptate mai aveati cu neuronii de gravide!
REVIN:
Danielle, te inteleg, ca si eu sint tare curioasa! Incerc insa sa nu ma mai gandesc la asta si sa am rabdare pana la urmatoarea eco. Dar acum i-ai m-ai starnit!
Eu sint asa plictisita! E tare nasol singura fara sotior. In schimb, sint asa incantata ca bebe al meu si-a schimbat stilul de miscare Acum parca loveste si se simte cu mana. Ce surpriza va avea sotiorul meu, saracutul de cand isi doreste sa simta si el. A crescut bebe, dragul de el!
O seara frumoasa, burtici dragi!
Gabriela,
18 +
Morgano spune:
Gabriela, mersi mult-mult de info cu magazinul de pe Bratianu. Chiar luni merg sa-mi iau 2-3 bluzite, din acelea tip ie din in sau bumbac, alea merg fte bine si dupa sarcina cu fuste lungi hippioate ![]()
Tomasa, din pacate bona trebuie sa vina de la 1 iunie - cam atat va mai sta cea de acum - ori pana nasc mai sunt muuulte luni. In plus, eu am sa incerc macar 1 luna sa stau sa lucrez de acasa dupa ce nasc, dar cu Ana cand am ajuns din spital deja ma asteptau niste contracte pe birou... a fost fte greu, dar uite ca in ce fac eu dc lispesc se duc naibii 10 ani de munca, mai ales cei 6 de cand am biroul meu. Clientii mari nu sunt de acord sa le faca altcineva traducerile, asa ca voi lucra de acasa.... am sa aman cat pot momentul mersului la birou (dupa Ana am mers la birou la fix 1 sapt) si faceam ture sa alaptez. E drept ca in primele 2-3 luni nu am mers zilnic sau nu am stat mult, insa tot am mers si am lucrat tone de acasa.
Dani, lasa animalele pana creste copilul, nu are sens sa-ti iei in timpul sarcinii dc nu ai avut pana acum. Eu am de 10 ani un motan, si normal ca nu l-am dat afara din casa, avem spatiu destul si nu intra in dormitor si living, insa tot mai gasesc floace pe covor duse de noi pe pantofi, pe diverse si ma dispera... insa nu am de ales.
Eu cred sincer ca am baiat in burtica, desi mi-as dori mai mult fetita. Insa am asa un feeling, mai ales datorita simptomelor de sarcina total diferite: cu Ana m-au durut doar sanii la inceput, in rest nimic. Acum am trecut prin toate "binefacerile" primului trimestru, si nu ma simt la fel de plina de energie si chef de viata (poate e si enorma oboseala acumulata)... dar e totul prea diferite, totusi. Ripley
14+ mazarica (DPN 17.10.2007) si Ana Ecaterina(10.11.2005)
Gabriela77 spune:
Ripley, ma bucur ca ti-am putut fi de folos. Acum am dat si eu de magazin, din pura intamplare! Si mi-a placut, dragute lucruri au! Si mie imi plac bluzitele alea, doar ca deocamdata, la ce burta am, imi sint superbune bluzitele mele.
Gabriela,
18 +
Raluca spune:
Gabriella, multumesc ptr. detalii- de Mamystic stiam ca e langa sv meu da' nu prea mi-am gasit pe acolo ce-mi trebuie. Inca nu sunt f. barosana iar saptama aceasta aveau doar numere f. mari la pantaloni. Eu asta caut. Urmeaza sa primeasca marfa dupa 1 mai.
Anca, cochet salonul tau, felicitari! pacat ca e in partea cealalta a orasului- eu stau in manastur. Totusi, daca ai o cosmeticiana buna care sa stie ce se poate face (si ce nu) cu un ten rebel in sarcina bat orasul pana acolo...mai ales ca fiica mea e in aceea zona la gradi.
O seara linistita!
Raluca
(DPN 20.10.2007) si mama Ilincai de 5 ani
Gabriela77 spune:
Raluca, asa e, din pacate acum au marimi mai mari, dar asa mi-a zis si mie ca primesc marfa noua. Sa vedem. Si eu tot in manastur stau.
Gabriela,
18 +
cecilia L spune:
Buna,
Am reusit sa citesc ce ati scris zilele astea,felicitari fetelor care au aflat ce au in burtici. FELICITARI
In rest eu sunt bine, bebe a inceput sa miste mai des si tot mai clar.Abia astept sa merg miercuri sa-l vad.
Imi zicea cineva ca morfo fetala de 20-24 sapt este de fapt 3D, e adevarat??????
parca nu mai am rabdare pana luni cand sun la cabinet sa intreb de pret si daca pot duce CD
Voi stiti ceva despre preturi si CD??????/
Va pup pe toate 

cecilia,20+
Cristian
Berarpiri spune:
Am terminat si eu de citit.Ce ati mai scris,fetelor,harnicute sunteti!
Imi pare rau pentru necazurile care s-au intamplat(Ale,Nature).
Felicitari fetelor care stiu deja ce vor avea,si celor care si-au simtit puiutii miscand.
Noi,deocamdata,nu avem noutati,burtica e mica,ma alatur si eu mamicutelor cu burtici mici.Saptamana viitoare merg sa fac urmatoarele analize de pe libret,dar va trebui sa astept o saptamana rezultatele (cel putin asa cred).
Saptamana asta am fost la urgenta,eram disperata cu scurgerea aia care ma deranja.Normal,nu ar fi trebuit sa ma primeasca ,dar au inteles gresit,ca am scurgere de sange,si deja eram in cabinetul doctorului.Ce era,sa ma trimita afara?M-a consultat,mi-a facut eco(bb dadea din caput)si mi-a dat tratament.Uite asa am economisit cel putin 200 de euro,pe care ii dadeam la particular(doctorita mea nu era la cabinet).![]()
ROXANA,cred ca noi avem aceleasi gusturi muzicale,am citit ca iti plac Nelly Furtado,Eminem..
Cat despre haine,eu cred ca imi voi cumpara niste rochite,avand in vedere caldurile,care deja au venit peste noi.Asa nici nu trebuie sa ma stresez,cu moda din ziua de azi,le gasesc usor.
O duminica placuta tuturor!Cred ca noi vom merge la mare.
berarpiri
16fix
berarpiri
Annisia spune:
quote:
Originally posted by cecilia L
Imi zicea cineva ca morfo fetala de 20-24 sapt este de fapt 3D, e adevarat??????parca nu mai am rabdare pana luni cand sun la cabinet sa intreb de pret si daca pot duce CD
Voi stiti ceva despre preturi si CD???
Cecilia, depinde unde iti faci echografia. Eu am programare la Iossup, pe 8 mai, la Fortis Center. Acolo au 4D si morfofetala costa 250 lei noi, dintre care am inteles de la fete ca 100 este CD (sa ti-l inscriptioneze, ca CD-ul blank il aduci mataluta de acasa) si 150 echografia. Verisoara mea mi-a spus ca nu e mare smecherie cu CD-ul asta. Costa si mult, plus ca e o insiruire de poze si franturi de miscari ale bebelinului, absolut fara conexiune intre ele. Cica cel mai frumos este sa faci rost de o camera si sa filmezi totul; eventual sotul tau sa filmeze monitorul si sa inregistreze si comentariile doctorului.
Cand aveam 18 ani îmi doream sa am totul, acum îmi doresc sa am 18 ani...
Yannis la 20 saptamani, in marsupiu la mami
Annisia spune:
Buna dimineata, gravidute dragute! Nicio barfa mica, nimic? Va destrabalati zilele astea... Si eu am facut exces ieri, iar azi dimineata Yannis s-a razbunat, ca mi-a dat niste picioare asa cu rautate. Am bananait toata ziulica si am ajuns noaptea tarziu franta, rupta, dezmembrata si chiar fracturata de oboseala. Cu toate astea, nu am reusit sa dorm foarte mult. Lasa ca recuperez eu acum, daca nu ma tine nimeni de vorba... Somn usor puturoaselor care o mai lalaie inca in asternuturi si o duminica minunata vrednicutelor care au facut ochi!
Cand aveam 18 ani îmi doream sa am totul, acum îmi doresc sa am 18 ani...
Yannis la 20 de saptamani, cu mami si tati
Roxana_G spune:
Neata. Eu sunt cam adormita, aseara am iesit in oras, a fost foarte placut, insa cand am ajuns acasa pe la 11 jumate am constatat ca pitica mea nu dormea. Ba chiar am mai stat o ora sa o adorm si dimineata am fost si trezita devreme. Asa ca...azi dorm pe mine.
Berapiri, deci iti place cam acelasi gen de muzica?
Mie imi plac mai multe genuri, insa ce am mentionat sunt cele care chiar ma fac sa ma simt bine si ma inveselesc. Ma rog, greu de crezut ca Eminem inveseleste, dar ador ritmul. In ceea ce priveste secretia ta, ce era pana urma?
Gabriela, multumesc de pontul cu magazinul din Bucuresti. O sa incerc si acolo. 
Danielle, energia e la locul ei. Ieri am utilat gradina cu mobilier, sezlonguri, balansoar, am pus perdelele de care vorbeam, am facut ordine, si am si iesit in oras. Din pacate buna dispozitie imi lipseste.
Annisia, neata. Vad ca tu esti cu energie in ultimele zile. Hai ce barfim?
Tomasa, unde iti faci casa? La noi a fost chiar mai greu de cand ne-am mutat, este departe, bona nu am gasit aici, si Alex sta cu mama seara. Insa e greu cu drumul, ca si ei stau departe. Sa vezi belea cand vine BB2, nu stiu ce vom face cu bona. Deocamdata o tin ca menejera pe bona veche a Alexandrei, adica cea de la 6 luni la 2 ani, ca ulterior a mai avut una (insa aceea va merge la nepotul meu), si sper sa ramana la BB2 macar program de 8 ore si sa vina mama seara cand o luam pe Alex de la gradi.
Ripley, eu te inteleg perfect, am avut la aventuri cu bonele. Pana la urma la 6-7 luni am gasit o bona, era minunata, avea grija de Alex, facea si treaba. Statea 10-11 ore, insa platita corespunzator. Apoi a cerut program din ce in ce mai scurt, insa preferabil la aceiasi bani. Initial am dat-o pe Alex la gradi la program scurt si cum ulterior si seara cerea bona sa plece pe la 5 (in conditiile in care serviciul meu se termina la 5.30 si faceam cam o ora pana acasa), am lasat-o la pragram intreg. A fost tare greu, mai venea mama seara, Alex racea mereu si nu aveam cu cine sa o las cand era bolnava, asa ca o mai trimiteam si asa si inrautateam boala. A stat o luna si ceva cu mama (care e bolnava, de aceea nici nu a stat ea de la inceput si am fost nevoita sa iau bona), rezultatul fiind ca mama s-a imbolnavit rau si a avut nevoie de o luna de tratament si stat continuu in pat. Dar am gasit o bona, disponibila si draguta, mai putin certareata ca prima, si a fost ok. Ai sa vezi ca pana la urma o sa gasesti si tu. Stiu cum e sa cauti, sa iti fie frica sa o lasi cu cineva nou, dar nu iti face in nici un caz grija ca nu se adapteaza. Copiii se obisnuiesc imediat cu oricine ii lasi, tranzitia e foarte scurta. Uite Alex acum prefera ultima bona cu care a stat numai cateva luni, si nu o mai vrea pe cea care a crescut-o de mica. Uneori o mentiona si credeam ca se va bucura cand am reangajat-o la curatenie, insa nici sa nu o vada. In schimb ultima bona mai vine seara in weekend cand nu poate mama si Alex e tare fericita sa o vada, ba chiar o invita sa mai vina. Asta e. Poate gasesti bona prin cunostinte, la noi asa a mers cel mai bine. Ca de interviuri la agentii de bone ma saturasem si oricum am avut si vreo 3 probe si nu mi-a placut niciuna (sau ma rog, una singura insa a fost o mica problema de incredere).
Cecilia, unde faci eco? In principiu la 20-24 sapt ar trebui sa fie macar partial 3D. La Iosup la Fortis costa 2.5 milioane. CD pot avea ei, insa mai bine sa il iei. El intra in pret. La CMU costa 200 mii sa iti dea si CD., iar eco 2.9 mil.
Rox
21+
si Alexandra Maria
(10.02.2004)