Mamici de iulie-august 2007 (43)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea c spune:

Si eu sunt tauroaica...pe 16 mai. Eu sunt genul"Ferdinand"...stiti voi din desene animate.

Andreea saptamana 29 Radu Stefan
pregatiri nunta...
nunta noastra 2 iulie 2005
burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paticut spune:

Buna dimineata Dragelor!!!!

Iar apar la pranz si spun buna-dimineata.. scuze...

In primul rand vreau sa va spun ca m-am simtit extraordinar aseara la intalnire.. sincer timpul a trecut extrem de repede si probabil as fi stat vreo 2 - 3 zile ca sa ma satur de discutii de cate s-ar mai fi putut spune....

Mancarea super - atmosfera arzatoare.. fetele sunt minunate si daca am avut o strangere de inima sa ne vedem dupa ce am intrat in restaurant si am vazut zambetele cu care am fost primita... m-am emotionat.

Alina mami de Anya La multi ani. Sa fii sanatoasa tu si dragele tale fetite.. esti o scumpica si sunt convinsa ca ziua de azi iti va aduce mii de alte zambete, flori si raze de soare....la multi ani draga mea...

Karligutza multumesc de cadou.. am probat tricoul aseara si sotul meu a ras de mine s spus ca mi-am tras rochita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paticut spune:

Anto multumesc mult pentru cuvintele legate de eco.. recunosc ca ma simt mult mai linistita dupa eco morfo de ieri.. daca ar fi dupa mine as face cate o eco la fiecare 2 saptamani.

Credeti fetelor ca este posibil sa-ti fie dor de copilul tau nenascut? mie mi se intampla foarte des si credeti-ma ca mi-e foarte dor de el....

sarut toate fetele de la intalnire.. o asteptam pe simo cu drag mai ales ca AMR-ul e foarte scurt.. sarutam si burticutele ce sunt putin bolnavioare..aducem respectul si stima noastra Dnei Presedinte ca si Dnei Prim ministru.. si promit sa votez si eu cu Luna..dar totusi as vrea sa vad si putina propaganda electorala...la neuronu' ala mic care a ramas s-ar putea sa fie interesant...nu credeti?

Raluca Pio ai scapat de sedinta.. cum a fost?
Andraz cum stai azi cu tensiunea? da-ne si noua cateva vesti bune...
Jadi pe unde esti? nu dai nici un semn de viata?

vorbim mai tarziu...
pupici
paticut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

va multumesc tuturor pentru urari. sunteti niste dragute.
chiar ca ma simt rasfatata astazi.

Alina Arina Ilinca si Anya Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Salutari si de la mine, cu intarziere, ce-i drept, ca
a trebuit sa-mi adun creierii imprastiati de bormasina..

Alina(Anya) , LA MULTI ANI!

Sa fiti sanatoase, nastere usoara, fericire si multe realizari!

Felicitari fetelor care au vesti bune de la eco!

Fetelor, sunteti niste frumoae! super pozele de la Intalnire!!! nu mai zic ce bine aratau farfuriile din fata voastra! Asa ca mi-am programat si eu o iesire la restaurant cu al meu sot, ca ce, eu de ce sa salivez acasa?!

Andicu 28+Filip Cristian
Poze noi cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Cum m-oi fi ratacit eu, un pestisor alunecos, printre atatea tauroaice?!
Heeeei, ati plecat la masa fara mine?

Lia S25 Miruna Demetra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

Mi-a facut placere sa va aduc cate un cadou dragutelor.
N-am mintit cand am scris mai demult pe forum ca imi sunteti dragi.
Cu atat mai mult de acum, asa cum ai zis si tu Andreea si eu am avut senzatia ca ne stiam de cand lumea. O sa imi lipsiti si mai mult daca nu vorbesc cu voi. Ce ti-e si cu tehnologia si internetul asta.

Iar urarile pot sa ti le intorc frumusel inapoi draguta Andreea! cum adica, ne luptam? care face mai multe complimente? si tu esti o frumoasa! ca bine a zis dna. Jadi. Iar eu fac fetita... nu se zice ca vor semana mai mult cu taticii? Oricum n-am nici o indoiala ca va fi o rapitoare de inimi cu frumusetea ei.. cata modestie , of! zic si eu ca orice mamica sau viitoare mamica! puiul ei e frumos si destept cum nu mai e altul pe fata pamantului. Adevarate comori!!!

Iar intalnirea a fost de bun augur ca toate gravidutele au fost in forma. Ne-am simtit fizic bine... am papat cu pofta, dar nu si pofticioase, si nu ne-a fost rau dupa, asa-i? Iar glumele si povestile s-au intins de la 6 pan' la 10 si tot am mai fi povestit. Asa ca ramane sa ne mai vedem cel putin o data (poate de ZIUA COPILULUI? pe 1 iunie? atunci sa vezi bucurie pe bebelusii nostri din burtici! ei o sa sara SOTRONUL, iar noi le mai dam niste creta colorata! ) pana se deschide sezonul de NASTERI la noi in guvern! Vad ca avem prim ministra , ministre.... presedinta chiar... tre sa votez ????!

Ne bucuram pentru tine Anya ca te simti rasfatata! Noi pe aici numai azi, maine - insa sotul si fititili tale cred ca te rasfata non-stop!

Deci sa notam: 28 aprilie, 1 mai, 4 mai, 16 mai... zile de rasfatat burtici! si daca tot rasfatam pe toata lumea, o sa-l rasfat si eu pe sotu' pe 23 mai. El e un tauras din zodia GEMENI.

karligutza, sapt.29 si printesa din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arhdy spune:

Buna ziua fetelor.
Vad ca a-ti petrecut ieri si a fost super. Ma bucur pentru voi si imi pare rau ca eu nu am putut venii.
Ieri am depus actele la primarie si am fost si la doctor. Totul este OK, mai putin infectia urinara de care nu am scapat. De la ea merg mai des la WC si mi s-au umflat gambele. Acum sunt iar pe tratament cu antibiotice si ma rog la D-zeu ca de data asta sa scap.
La multi ani! Alina, sa ai un bebe sanatos si frumos si sa iti aduca numai bucurie si multe implinirir.

Diana 26+ si Alexandra Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joujou spune:

Ptiu ptiu, sa nu va deochi! Mai burtoaselor, frumoaselor, da' sunteti numai una si-una! Bravos, frumos va sede . Cred ca ati innebunit lumea din local, oriunde se uitau vedeau numai burtici in fata ochilor

Am tras si io cu ochiu-n farfurii, numai bunaaaaciuuuni! Am putin dupa care am dat iama-n frigider si m-am calmat!
Sa stiti ca sunteti niste frumoase si aveti niste "inaintari" demne de invidiat. Ralucapio, lasa mama ca crestem noi, le-ajungem noi din urma!

Fetelor, am citit aici despre contractiile nedureroase. Cum sa le recunosc? Adica eu am ceva asemanator, dar credeam in naivitatea mea ca se misca bb si d-aia se-ntareste Sa va spun mai precis cum e la mine: simt asa, dintr-o data, ca o presiune in burtica, de parca el s-ar rasuci si mi-ar trage de toate cele. Cand pun mana, pietroi! Dar nu toata burtica, mai mult in partea dreapta unde sta el. E neplacut un pic, ca e o senzatie de tensiune, mai degraba decat de contractie, dupa care in 4-5 secunde dispare, si burtik se relaxeaza...m-am gandit, ce-i drept, ca ar putea fi contractii, de luat no-spa nu am luat ca nu le-am dat asa mare importanta. Cert e ca pe parcursul unei zile mi se intampla de vreo 2-3 ori sa se intareasca, dar nu e o regula. Am zile cand sta si potolit. Voi ce credeti ca e?

Joujou21 saptamani cu Matei Cristian
uite cat sunt de mare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

Diana - ce acte la primarie .......

Otiliainceput 24+Laurentiu

Mergi la inceput